Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

torebki atmospere - cena

05.03.07, 15:26
    nie wiecie czasem ile kosztują normalnie w sklepie torebki atmosphere z
    biglem? Chodzi mi dokładnie o taki typ:
    photos.allegro.pl/photos/oryginal/16/1698/169835/16983580/169835806
    Obserwuj wątek
      • dagle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:37
        ktoś kiedyś pisał, niedawno, że w Angli, czy Irlandii, czyl tam skad je
        przywożą, to one kosztują 3 €!
        a w sklepie"normalnym" napewno będzie wysyp tego typu toreb, wiec cena napewno
        nie bedzie wysoka, wiec lepiej poczekac :)
        ja tez sie napalilam na ta torebke, tylko brazowa, ale jak zoabczylam cene 50
        zl, to mi przeszlo :)))
        • dagle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:38
          plus koszty wysylki, czyli jakies 60 zl, nie dziekuje
          • hazel_dobkins Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:42
            a mnie lekko przeszło jak zobaczyłam dł. paska..wychodzi na to, że torebka
            dynda w okolicach ud - za pupą, co daje karykaturalny efekt:/,dziewczyny na
            forum zaproponowały udać się do kaletnika (aby naprawić ten mankament)..jeszcze
            się waham z zakupem..
            Pzdr,

H.
            • cioccolato_bianco Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:46
              ja mam taka torebke i nic mi nie dynda na udach ;)
              • hazel_dobkins Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:49
                Naprawdę ? Bo widzisz, widziałam u jednego Sprzedającego zdjęcie tej torebki na
                damie;) i przeraziło mnie to..;)
                Zadam niedyskretne pytanie..ile masz wzrostu, bo ja 164 cm i jak zmierzyłam
                sobie dł. paska tej konkretnej torebki..to wyszło właśnie w okolicy uda :/

PS Dzięki za rajstopy ;)
          • anulkina Re: torebki atmospere - cena 06.03.07, 07:51
            a ja kupiłam za 29,90 turkusową na allegro ;)
      • dagle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:58
        a mnie własnie ta długosć paska pasuje i to jak :)))
        jestem mama 3letniego chlopca, z ktorym spaceruje za raczke i musze miec
        torebke przekladana przez ramie, czyli dlugosc paska ok 140 cm jest idealna.
        musze miec obie rece wolne, zeby moc chodzic za raczke, trzymac picie, kijka,
        itp :)))
      • liselle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 16:11
        No to ja dałam d...ciała :) Kupiłam z przesyłką z Londynu, wydałam 80 zeta i na
        dodatek jeszcze przesyłka zaginęła. Ha powiem to: głupie krówsko ze mnie!!! I to
        w tym przypadku do kwadratu! No ale na błędach się człek uczy. Never again!!
        • dagle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 16:19
          nie przejumj sie :) nie Ty jedna zostalas oszukana przez mozna to tak okreslic
          zlodziei!! takie czasy, teraz nagminnie sie slyszy o takich oszustach :(((
      • lady.k Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 16:19
        torebki atmosphere kosztują ok. 3₤, na wyprzedaży po 1₤. Ceny na allegro
        wprawiają mnie w osłupienie, żałuję, ze hurtowo tego nie zwiozłam z UK bo
        widzę, że bym się nieźle wzbogaciła;)aha, jakość pozostawia wiele do życzenia.
        • liselle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 17:14
          dobrze czasami was dziewczynki poczytac :) Teraz juz wiem i o cenach i o jakosci :**
        • melof Re: torebki atmospere - cena 08.03.07, 20:09
          kupiłam taką torebkę atmosphere zapłaciłam sporo i żałuje bo one ładne są na
          zdjęciu. ta 'miła w dotyku skórka' to jakieś g*** guma nie guma wogóle do kitu.
      • pianazludzen Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 18:05
        w primarku widzialam ostatnio taka ogromna torbe atmosphere za 6funtow, tshirty
        kostuja tam tylez, swetry 15-20 funtow, plaszcze 15-30, buty ok 10 funtow. nie
        wiedzialam tej torebki, ale szacuje ze moze jakies 3-4 funty?

niestety te rzeczy nie sa jakiejs wyjatkowej jakosci, chociaz te torebki sa
        zabawne, wiec dlaczego nie?
        • mendosita Re: torebki atmospere - cena 06.03.07, 16:43
          Wszystkie torebki Atmosphere nie są warte więcej niż góra 5 funtów, więc ceny,
          jakie osiągaja na allegro wprawiaja mnie zawsze w osłupienie.
          Zwłaszcza, że jakość rzeczywiście fatalna, to takie torebeczi- jednorazówki ;),
          na jeden sezon.
          • wenusss w Irlandii 3 EURO :) n/t 06.03.07, 19:09
            • sztuka_konwersacji Re: w Irlandii 3 EURO :) n/t 06.03.07, 19:39
              Swietnie, a na allegro??
              aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=171476232
              aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=171822432
              itd.
      • magdaksp Re: torebki atmospere - cena 06.03.07, 20:03
        pamietam ze kupilma sobie kiedys w primarku duza złotą torbe za 5 funtów i
        sprzedalam na allegro bo stwierdziłam ze nie bede nosic za podwojna cene.ale
        itak glupio zrobilam bo moglam wystawic bez kup teraz
      • sztuka_konwersacji ta torebka osiagnela niezla cene 08.03.07, 19:42
        aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=171476232
        • nihan1 Re: ta torebka osiagnela niezla cene 08.03.07, 21:38
          tez mnie zawsze intryguje ten fenomen atmosphere na allegro,
          trzeba przyznac im ze z trendami sa w miare na biezaco,
          ale to wszystko,
          tzn jak kupujesz w sklepie w primarku to wiesz czego sie mozesz spodziewacc- torebka za 3 funty z zalozenia jest na kilka wyjsc tylko, widac ze jakos kiepska, przeszycia tragiczne, no tyle zeby na raz gdzies pojsc jak cos sie spodoba,
          a ceny na allegro- kosmos,
          czy naprawde dziewczyny nie zdaja sobie sprawy z tego ze atmosphere to nie jest zadna renomowana angielska marka?
      • elwee Re: torebki atmospere - cena 09.03.07, 13:38
        a mi sie zdjęcie nie otwiera :(
      • trendy_lola Re: torebki atmospere - cena 09.03.07, 14:28
        Też kupiłam taką małą na allegro pod wpływem impulsu zapłacilam ok 45 zł i do
        dzisiaj leży z metką. I szlag mnie trafia jak pomysle ile ona jest faktycznie
        warta.
        • nioma Re: torebki atmospere - cena 09.03.07, 14:34
          nie rozumiem o co macie pretensje do sprzedawcow z allegro
          nikt przeciez nikogo nie zmusza do zakupow, prawda?
          kazdy ma prawo sprzedac za tyle za ile chce - kwestia tego czy znajdzie nabywce,
          ktoras z pan nazwala w tym watku psrzedawce zlodziejem. uwazam, ze to
          niedopuszczalne.
          taka jest idea wolnego handlu - rzecz jest warta tyle ile zaoferuje za nia
          kupujacy.
          koniec.
      • trendy_lola Re: torebki atmospere - cena 09.03.07, 14:40
        Ja akurat nie mam zadnych pretensji.
        Moja naiwnosc ich zysk. Proste.

Tylko jak za tak taka jakosc cena dosc zawyzona.
        • jennie Re: torebki atmospere - cena 09.03.07, 23:20
          Ale cena jest czesto od 1 PLN..a ze ludzie potrafia i do 100 czy 120 dolicytowac to juz ich sprawa ze chca tyle zaplacic.
          Ja tez zupelnie nie rozumiem tego fenomenu, owszem podobaja mi sie torebki (i inne rzeczy tez) z atmosphere ale ceny osiagaja troche wysokie, szzegolnie w obliczu tego, co piszecie. Chcialabym taka duza fioletowa torbe ale pewnie juz by mnie taniej wyszlo kupic podobna gdzies u nas :p
          Wczoraj wrzucilam "atmosphere" w wyszukiwaniu na all w odziezy i dodatkach i wynikow bylo tyle, ze bym chyba do przyszlego tygodnia je przegladala;) Kurcze chyba trzeba jechac do UK i zaimportowac cos :>
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka