ingeborg 05.03.07, 15:26 nie wiecie czasem ile kosztują normalnie w sklepie torebki atmosphere z biglem? Chodzi mi dokładnie o taki typ: photos.allegro.pl/photos/oryginal/16/1698/169835/16983580/169835806 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:37 ktoś kiedyś pisał, niedawno, że w Angli, czy Irlandii, czyl tam skad je przywożą, to one kosztują 3 €! a w sklepie"normalnym" napewno będzie wysyp tego typu toreb, wiec cena napewno nie bedzie wysoka, wiec lepiej poczekac :) ja tez sie napalilam na ta torebke, tylko brazowa, ale jak zoabczylam cene 50 zl, to mi przeszlo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:38 plus koszty wysylki, czyli jakies 60 zl, nie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:42 a mnie lekko przeszło jak zobaczyłam dł. paska..wychodzi na to, że torebka dynda w okolicach ud - za pupą, co daje karykaturalny efekt:/,dziewczyny na forum zaproponowały udać się do kaletnika (aby naprawić ten mankament)..jeszcze się waham z zakupem.. Pzdr, H. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:46 ja mam taka torebke i nic mi nie dynda na udach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:49 Naprawdę ? Bo widzisz, widziałam u jednego Sprzedającego zdjęcie tej torebki na damie;) i przeraziło mnie to..;) Zadam niedyskretne pytanie..ile masz wzrostu, bo ja 164 cm i jak zmierzyłam sobie dł. paska tej konkretnej torebki..to wyszło właśnie w okolicy uda :/ PS Dzięki za rajstopy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: torebki atmospere - cena 06.03.07, 07:51 a ja kupiłam za 29,90 turkusową na allegro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 15:58 a mnie własnie ta długosć paska pasuje i to jak :))) jestem mama 3letniego chlopca, z ktorym spaceruje za raczke i musze miec torebke przekladana przez ramie, czyli dlugosc paska ok 140 cm jest idealna. musze miec obie rece wolne, zeby moc chodzic za raczke, trzymac picie, kijka, itp :))) Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 16:11 No to ja dałam d...ciała :) Kupiłam z przesyłką z Londynu, wydałam 80 zeta i na dodatek jeszcze przesyłka zaginęła. Ha powiem to: głupie krówsko ze mnie!!! I to w tym przypadku do kwadratu! No ale na błędach się człek uczy. Never again!! Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 16:19 nie przejumj sie :) nie Ty jedna zostalas oszukana przez mozna to tak okreslic zlodziei!! takie czasy, teraz nagminnie sie slyszy o takich oszustach :((( Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 16:19 torebki atmosphere kosztują ok. 3₤, na wyprzedaży po 1₤. Ceny na allegro wprawiają mnie w osłupienie, żałuję, ze hurtowo tego nie zwiozłam z UK bo widzę, że bym się nieźle wzbogaciła;)aha, jakość pozostawia wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 17:14 dobrze czasami was dziewczynki poczytac :) Teraz juz wiem i o cenach i o jakosci :** Odpowiedz Link Zgłoś
melof Re: torebki atmospere - cena 08.03.07, 20:09 kupiłam taką torebkę atmosphere zapłaciłam sporo i żałuje bo one ładne są na zdjęciu. ta 'miła w dotyku skórka' to jakieś g*** guma nie guma wogóle do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: torebki atmospere - cena 05.03.07, 18:05 w primarku widzialam ostatnio taka ogromna torbe atmosphere za 6funtow, tshirty kostuja tam tylez, swetry 15-20 funtow, plaszcze 15-30, buty ok 10 funtow. nie wiedzialam tej torebki, ale szacuje ze moze jakies 3-4 funty? niestety te rzeczy nie sa jakiejs wyjatkowej jakosci, chociaz te torebki sa zabawne, wiec dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: torebki atmospere - cena 06.03.07, 16:43 Wszystkie torebki Atmosphere nie są warte więcej niż góra 5 funtów, więc ceny, jakie osiągaja na allegro wprawiaja mnie zawsze w osłupienie. Zwłaszcza, że jakość rzeczywiście fatalna, to takie torebeczi- jednorazówki ;), na jeden sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: w Irlandii 3 EURO :) n/t 06.03.07, 19:39 Swietnie, a na allegro?? aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=171476232 aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=171822432 itd. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: torebki atmospere - cena 06.03.07, 20:03 pamietam ze kupilma sobie kiedys w primarku duza złotą torbe za 5 funtów i sprzedalam na allegro bo stwierdziłam ze nie bede nosic za podwojna cene.ale itak glupio zrobilam bo moglam wystawic bez kup teraz Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji ta torebka osiagnela niezla cene 08.03.07, 19:42 aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=171476232 Odpowiedz Link Zgłoś
nihan1 Re: ta torebka osiagnela niezla cene 08.03.07, 21:38 tez mnie zawsze intryguje ten fenomen atmosphere na allegro, trzeba przyznac im ze z trendami sa w miare na biezaco, ale to wszystko, tzn jak kupujesz w sklepie w primarku to wiesz czego sie mozesz spodziewacc- torebka za 3 funty z zalozenia jest na kilka wyjsc tylko, widac ze jakos kiepska, przeszycia tragiczne, no tyle zeby na raz gdzies pojsc jak cos sie spodoba, a ceny na allegro- kosmos, czy naprawde dziewczyny nie zdaja sobie sprawy z tego ze atmosphere to nie jest zadna renomowana angielska marka? Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: torebki atmospere - cena 09.03.07, 13:38 a mi sie zdjęcie nie otwiera :( Odpowiedz Link Zgłoś
trendy_lola Re: torebki atmospere - cena 09.03.07, 14:28 Też kupiłam taką małą na allegro pod wpływem impulsu zapłacilam ok 45 zł i do dzisiaj leży z metką. I szlag mnie trafia jak pomysle ile ona jest faktycznie warta. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: torebki atmospere - cena 09.03.07, 14:34 nie rozumiem o co macie pretensje do sprzedawcow z allegro nikt przeciez nikogo nie zmusza do zakupow, prawda? kazdy ma prawo sprzedac za tyle za ile chce - kwestia tego czy znajdzie nabywce, ktoras z pan nazwala w tym watku psrzedawce zlodziejem. uwazam, ze to niedopuszczalne. taka jest idea wolnego handlu - rzecz jest warta tyle ile zaoferuje za nia kupujacy. koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
trendy_lola Re: torebki atmospere - cena 09.03.07, 14:40 Ja akurat nie mam zadnych pretensji. Moja naiwnosc ich zysk. Proste. Tylko jak za tak taka jakosc cena dosc zawyzona. Odpowiedz Link Zgłoś
jennie Re: torebki atmospere - cena 09.03.07, 23:20 Ale cena jest czesto od 1 PLN..a ze ludzie potrafia i do 100 czy 120 dolicytowac to juz ich sprawa ze chca tyle zaplacic. Ja tez zupelnie nie rozumiem tego fenomenu, owszem podobaja mi sie torebki (i inne rzeczy tez) z atmosphere ale ceny osiagaja troche wysokie, szzegolnie w obliczu tego, co piszecie. Chcialabym taka duza fioletowa torbe ale pewnie juz by mnie taniej wyszlo kupic podobna gdzies u nas :p Wczoraj wrzucilam "atmosphere" w wyszukiwaniu na all w odziezy i dodatkach i wynikow bylo tyle, ze bym chyba do przyszlego tygodnia je przegladala;) Kurcze chyba trzeba jechac do UK i zaimportowac cos :> Odpowiedz Link Zgłoś