foamclene Re: duża<KONTRA>mała TORBA 07.03.07, 22:29 jedna duza druga mala... nosic na zmiane w zaleznosci od potrzeb ladunkowych Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: duża<KONTRA>mała TORBA 07.03.07, 22:43 to zależy jaka bardziej jest ci przydatna. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: duża<KONTRA>mała TORBA 07.03.07, 23:32 zalezy na jaka okazje Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: duża<KONTRA>mała TORBA 08.03.07, 02:20 jak jestes duza to duza jak mala to mala Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: duża<KONTRA>mała TORBA 08.03.07, 06:40 zależy dokąd z nią :) np. ogromniasta na uczelnie, a malutka do pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: duża<KONTRA>mała TORBA 08.03.07, 08:01 z mojej strony głos na dużą, chociaż wszystko zależy oczywiście od okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: duża<KONTRA>mała TORBA 08.03.07, 08:18 Do pracy, na uczelnię, na zakupy - tylko duża (jak dla mnie :)) na randkę, imprezę itd. - mała Odpowiedz Link Zgłoś
natka1983 Re: duża<KONTRA>mała TORBA 08.03.07, 09:26 Dla mnie tylko duża. I to zarówno na uczelnie, jak i na imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: duża<KONTRA>mała TORBA 08.03.07, 09:37 Dużą do szkoły/pracy. Małą na imprezę/spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
valerie Re: duża<KONTRA>mała TORBA 08.03.07, 11:03 OBIE ;-), dużo małych torebek i mało (ale też trochę )dużych.. Odpowiedz Link Zgłoś
hazetta Re: duża<KONTRA>mała TORBA 08.03.07, 17:33 małą. bo do małej się mało mieści, więc nie niszczysz sobie kregosłupa pod jej ciężarem ;) a na serio - małe u mnie zalegają w szafie, noszę tylko te duże. ja zawsze wpycham ile tylko wlezie i jeszcze trochę.... <sigh> i ciągle slinię się do duzych toreb :( i je kupuję btw, macie jakiś pomysł na torbę, która stylowo na tyle wszechstronna by pasowała i do obcasów [strój średnio elegancki], i do adidasów, i do szpilek? oczywiście tylko duża, bo to na uczelnię. nie chce mi się biegać za dwoma torbami... pozdrawiam Haz Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: duża<KONTRA>mała TORBA 08.03.07, 17:40 duża! a na bardziej uroczyste imprezy do łapy mała, a w samochodzie duża z ,,zestawem ratunkowym" typu zapasowe rajstopy/pończochy, środki przeciwbólowe, plastry etc. moze mnie uznacie za dziwaka, ale juz niejedną moimi ,,zapasami" ratowalam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś