fastcar 16.03.07, 11:30 Widziałam już na kilku dziewczynach (a może to była jedna, tylko co rusz w innym miejscu? :) i zakochałam się. Widziałyście może w sklepie?? Taki jasny, wesoły kolor. Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavanna86 Re: zielony płaszczyk 16.03.07, 15:03 albo w Zarze,były za 99zł,kobiety masowo mierzyły;) Odpowiedz Link Zgłoś
anik.sweden Re: zielony płaszczyk 16.03.07, 19:49 Ja kupiłam ok 6 miesięcy temu na allegro śliczny jasny płaszczyk esprita. Ostatnio zauważyłam, że jestem jedną z niewielu osób noszących jasne, wiosenne i żywe kolory ( a nie czarny, szary, bury, jak wszyscy). Mam jeszcze zielony płaszczyk vero mody, ale w sklepach w centrum Wawy nie widziałam już takiego, trzeba długo poszukać w kilku sklepach tej marki Odpowiedz Link Zgłoś
bmartucha Re: zielony płaszczyk 16.03.07, 19:55 ja miałam kupic żielony z firmy step. Taka polska firma dla naprawdę super ubrania ma. Nie wstydzę sie tej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: zielony płaszczyk 16.03.07, 19:58 fastcar napisała: > Widziałam już na kilku dziewczynach (a może to była jedna, tylko co rusz w > innym miejscu? :) i zakochałam się. Widziałyście może w sklepie?? Taki jasny, > wesoły kolor. Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie???? hi hi to może byłam JA?? Odpowiedz Link Zgłoś