Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Malowana lala

24.03.07, 00:12
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • olainbeijing porcelanowa lalka 24.03.07, 11:20
        dla mnie Lily wyglada jak porcelanowa lalka. ma bardzo oryginalna urode i to
        jest jej atutem. bez problemu moze wygladac jak mala dziewczynka, jak i seksowna
        kobieta. lubie u modelek taka zdolnosc do metamorfoz, choc Lily na pewno nie
        jest moja faworytka...
      • kc_mc Panie o rudych wlosach ... 24.03.07, 11:30
        A ja zawsze mialam slabosc do rudych wlosow, czy to w postaci meskiej, czy w
        damskiej. Jako mala dziewczynka zazdroscilam Ani z Zielonego wzgorza jej koloru
        wlosow.
        W szkole sredniej kolezanka miala sliczne dlugie, geste i intensywne ( takie
        nasycone ) rude wlosy.
        Teraz ogladam co czwartek o 20:15 na Pro7 " Germany´s Next Top Model " i jest
        tam dziewczyna o imieniu Barbara - ma piekne rude dlugie wlosy i swietna jasna
        cere - oczywiscie jest moja faworytka.
        ( a tak z ciekawostek - jest tez tam jedna Polka - Aneta ).
        No co jeszcze moje napisac o rudych wlosach, mialam w podstawowce przez 8 lat
        kolege, mozna by rzec ze przyjaciela ktory byl rudy, mial duzo piegow itd., nie
        podzielam opini ze rudy to wredny, bo ja sama jestem szatynka i jestem wredna :P
        Takze kolor nie ma znaczenie jesli chodzi o cechy charakteru.
        Dodam jeszcze ze teraz mam rudego Meza ( wlasciwie strzyze sie bardzo krotko
        takze niestety nie widac ) i ruda " szwagierke ".
        Wszystko naturalne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka