kamil922 24.03.07, 00:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olainbeijing porcelanowa lalka 24.03.07, 11:20 dla mnie Lily wyglada jak porcelanowa lalka. ma bardzo oryginalna urode i to jest jej atutem. bez problemu moze wygladac jak mala dziewczynka, jak i seksowna kobieta. lubie u modelek taka zdolnosc do metamorfoz, choc Lily na pewno nie jest moja faworytka... Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Panie o rudych wlosach ... 24.03.07, 11:30 A ja zawsze mialam slabosc do rudych wlosow, czy to w postaci meskiej, czy w damskiej. Jako mala dziewczynka zazdroscilam Ani z Zielonego wzgorza jej koloru wlosow. W szkole sredniej kolezanka miala sliczne dlugie, geste i intensywne ( takie nasycone ) rude wlosy. Teraz ogladam co czwartek o 20:15 na Pro7 " Germany´s Next Top Model " i jest tam dziewczyna o imieniu Barbara - ma piekne rude dlugie wlosy i swietna jasna cere - oczywiscie jest moja faworytka. ( a tak z ciekawostek - jest tez tam jedna Polka - Aneta ). No co jeszcze moje napisac o rudych wlosach, mialam w podstawowce przez 8 lat kolege, mozna by rzec ze przyjaciela ktory byl rudy, mial duzo piegow itd., nie podzielam opini ze rudy to wredny, bo ja sama jestem szatynka i jestem wredna :P Takze kolor nie ma znaczenie jesli chodzi o cechy charakteru. Dodam jeszcze ze teraz mam rudego Meza ( wlasciwie strzyze sie bardzo krotko takze niestety nie widac ) i ruda " szwagierke ". Wszystko naturalne :) Odpowiedz Link Zgłoś