salamba1979 26.03.07, 21:55 co sądzicie o żakiecikach w stylu poniższym? www.cogdziezaile.pl/index.php?p=2042 zastanawiam się czy kupić... ale do czego nosić i czy biały w tym wydaniu nie jest zbyt hmmm... czy można nosić do biura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bridget_07 Re: Zdecydowanie - Kupic - :) 26.03.07, 21:57 całkiem całkiem tylko jak dla mnie biały odpada... moze czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: kupić? 26.03.07, 21:58 po pierwsze nie lubie orsay po drugie takiego fasonu Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_plomba Re: kupić? 26.03.07, 22:00 ten fason nie jest zły, ale trzeba go umiejętnie zestawić z resztą, bo inaczej zrobisz sobie image ala cukiereczek.. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: kupić? 26.03.07, 22:00 jatez mam ochote na taki zakiecick kupuj :) ja sienapalizlam na zlocony z mango, okazalo sie jednak ze na mnie juz nie wyglada tak ladnie jakna wieszaku wiecszukam dalej podobny czarny pryzmierzalam w HaMie Odpowiedz Link Zgłoś
alessandra2 Re: kupić? 26.03.07, 22:00 kupic bardzo fajny zakiet;) a jest czarny kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: kupić? 26.03.07, 22:02 fason cudny, ale sama chyba nie kupiłabym białego... a może bym kupiła? muszę zobaczyć na sobie:) do żakietu o takim fasonie fajnie wygląda wąski dół - rurki albo spódnica ołówkowa Odpowiedz Link Zgłoś
salamba1979 Re: kupić? 26.03.07, 22:08 czarnych nie było w orsay, ale były w H&M tylko że 36 jakoś na mnie wisiał :( a pod taki żakiecik co? ja lubię biały kolor, ale martwię się że ten biały żakiecik może wygladać tandetnie... a do jeansów? Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: kupić? 26.03.07, 22:44 jest fajny ale moim zdaniem tylko do ołówkowej sukienki czy spódnicy, do jeansów ani w ogóle spodni bym go nie nosiła, acha i kolor tez wolałabym ciemniejszy Odpowiedz Link Zgłoś