czarna_plomba Re: a jak wam sie widzi 26.03.07, 22:06 A MI SIę W SUMIE PODOBAJA, SA TAKIE "MAMINE " :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: a jak wam sie widzi 26.03.07, 22:07 Raczej "babcine". Są osoby, które mówią, że peep toe to buty po babci, no więc teraz mają naprawdę po babci. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: a jak wam sie widzi 27.03.07, 00:08 I dobrze. Przynajmniej byśmy się różniły od siebie n ulicy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: a jak wam sie widzi 26.03.07, 22:04 modne ale, ale nie podobaja mi sie. dotyczy zarowno koloru jak fasonu Odpowiedz Link Zgłoś
amitka Re: a jak wam sie widzi 26.03.07, 22:06 Bardzo mi sie podoba. Sama bym takie chciala. Fajny kolor i niewysoki obcas. Idealny dla mlodej matki ;) Zdradzisz gdzie kupilas i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: a jak wam sie widzi 26.03.07, 22:14 Nie podoba mi sie, moze dlatego ze przypominaja mi te sprzed kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: a jak wam sie widzi 26.03.07, 22:17 fason całkiem fajny, ale kolor mi sie nie podoba:( Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: a jak wam sie widzi 27.03.07, 00:06 Ja, osobiście, nie. I co ty tu o vintage piszesz? Czy wg ciebie wszystko co stare, lub takowe przypominające musi być vintage? Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: a jak wam sie widzi 27.03.07, 00:20 alez naturalnie ze nie. jest mnostwo staroci, z ktorych nic sie juz nie da zrobic - takie wyWAlam na smietnik. ale jest tez pelno perelek z potencjalem. na pewno widzialas strony w necie ze szwedzka moda uliczna. uwiecznieni na tych zdjeciach czesto wygladaja jak oberwancy jacys.. ;) ale sadze ze do kogos takiego te buty np. by przemowily ;) --- Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: a jak wam sie widzi 27.03.07, 00:22 Z pewnością. Akurat do mnie nie przemówiły, ale jestem przekonana, że znalazłoby się wiele osób, którym by się bardzo spodobały. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: a jak wam sie widzi 26.03.07, 22:53 jak bym miala wybierac to bardziej buty niz torba. A najlepiej zadne, nie w moim stylu. natomiast kompozycja ciekawa, tylko czemu but obciety ??? I popracuj troche nad wycinaniem, chyba ze zrobilas to na szybko, wtedy nie bede sie czepiac. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: a jak wam sie widzi 27.03.07, 00:34 PS . Bucika mozna zeskalowac Free Transform, tylko musisz miec wcisniety shift bo inaczej zmniejszy ci sie nieproporcjonalnie. Albo mozesz zwiekszyc Canvas Size. Co do wycinania troche wymaga to cierpliwosci i wprawy. Ja rowniez ostatnio bawilam sie w "wycinanki" ciuchow dla mojego meza, na jakis konkurs: img255.imageshack.us/my.php?image=img4253jw4.jpg po 20 takich bluzach i dresach mialam dosyc.ale czego sie nie robi dla ukochanego. claps is for those who disagree. w koncu wrzucilam Kube a Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: a jak wam sie widzi 27.03.07, 00:01 dzisiaj widzi mi sie dobrze, po audiovidolu troche gorzej, a po borygo mam mazaki :) generalnie daje jakos rade :) Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: a jak wam sie widzi 27.03.07, 00:21 a mi się całkiem widzi. ze względu na kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: a jak wam sie widzi 27.03.07, 00:45 nie dla mnie ale tez mysle ze ktos kupi Odpowiedz Link Zgłoś