dzioucha_z_lasu 27.03.07, 19:38 Boszszsz... Przecież to jest koszmarne, każda fotka.. Fuj, mam nadzieję, że nie zobaczę tego na żywo gdzies na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wave2 Barbarella na wuefie 27.03.07, 20:17 zajebista sesja. z charakterem. choć na papierze wyglądała lepiej. najlepsza była okładka. Aż się przestraszyłem tej kobiety z przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Barbarella na wuefie 27.03.07, 21:19 Nowe hasło fotografów-artystów Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Barbarella na wuefie 28.03.07, 08:56 No nie ! Profanacja wizerunku Barbarelli ! Odpowiedz Link Zgłoś
anio_i_takie_tam Re: Barbarella na wuefie 28.03.07, 14:14 Sesje w WO nie za czesto są "do noszenia" po ulicy. Ja jesli już traktuje je jak inspiracje (tym razem nie ma jesli już, nie podobała mi się.) Odpowiedz Link Zgłoś
malgomalgo Re: Barbarella na wuefie 02.05.07, 23:16 nie wierzę że się prawie nikomu nie podobala, dla mnie byla to sesja niesamowicie inspirująca, w kilmacie który jak najbardziej do mnie przemawia i działa na wyobrażnię... dobra robota, brawa dla autorów!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Barbarella na wuefie 02.05.07, 23:38 Straszne...a na papierze jeszcze gorsze:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Barbarella na wuefie 03.05.07, 08:32 Zarówno Barbarella komiksowa Jean-Clauda Foresta, jak i ta przeniesiona na wielki ekran przez Rogera Vadima, ucieleśniona przez piękna Jane Fondę, to kwintesencja kobiecości, zmysłowości i niewinności zarazem. Seksowna, ponętna, kokieteryjna - oto prawdziwa Barbarella. Modelki i kreacje w sesji WO natomiast bardziej przypominają klimacik rodem z prosektorium obleśnych "narodzin" klona w "Wyspie" Michaela Bay'a. Uważanie powyższej sesji za zainspirowaną Barbarellą jest nadużyciem tudzież totalnym brakiem znajomości tematu. Jak zwykle WO wykorzystuje efektowne frazesy aby zabłysnąć przed aspirującym do miana "intelektualnego" czytelnikiem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Barbarella na wuefie 03.05.07, 08:39 wzidzialam taka sesje w jakims sportowym wloskim czasopismie w styczniu... na dowdod wklejam moj styczniowy post: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=55987620&a=55994389 Odpowiedz Link Zgłoś