gonia07 28.03.07, 23:24 img240.imageshack.us/img240/2345/180053020jr9.jpg Spodnie mam zarówno jako rybaczki jak i długie. Nie potrafię sobie tego razem wyobrazic.... A tak wogóle czy te buciki nie są obciachowe ?? :) Mam ochotę na czerwone ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 28.03.07, 23:34 ja tez nie potrafie sobie tego wyobrazic. za duzo kolorow jak dla mnie. a buty nie sa zle. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 28.03.07, 23:53 jak dla mnie nie. Czerwien jest bardzo intensywnym kolorem i jak dorzucisz to tego zloto, braz.... Szukaj neutralnych kolorow, wtedy podkreslisz sliczne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia07 Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 29.03.07, 00:25 A jeśli spodnie zostaną wyeliminowane to w połaczeniu ze złotym płaszczem i czymś w kolorze neutralnym to bedzie ok ? A co z torebką? Taką mam ochote na te buciki, a się boję , ze nie podołam z nimi wizulanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 29.03.07, 09:17 a mozelepsze byly buty w identycznym fasonie tylko czarne albo w kolorze plaszcza (gdyby byly zlote nie mialabys problemu w reszta strojumoglby byc czarny a nawet czerwony chocpachmnie mi to krolewskimi sztami :) mam zlote kozakiistanowia nie lada problem powiec Ci ze najbradziej podobaja mi sie z czernia i granatem jeansow... mam tez lekko zlote kaszczuszki w kolorze plaszcza kroty wlasciwie jest jasniutko kremowy i to tez mi sie podoba foto www.mystylediary.net/coolfinds.aspx?image=03-11-07_04.51.42.AM.jpg&user=foamclene obawiam sie ze jednak z czerwienia tozloto bedzie najtrudniej sestawic Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 29.03.07, 10:26 nie lacz czerwonych butow ze zlotym plaszczem, to za duzo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 29.03.07, 01:08 Ciekawi mnie ten zloty plaszcz .Masz fotke ? Wtedy spodnie pod kolor plaszcza( bez , bez z polyskiem chociaz nie wiem jaki odcien plaszcza) lub czerwone pod kolor butow . 2 kolory , nie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 29.03.07, 02:00 ja jakos nie lubie polaczenia zloty- czerwien. Oba kolory bardzo przyciagaja wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 29.03.07, 08:52 buty nie sa zle, ale ze zlotym plaszczem nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 29.03.07, 08:56 buty fajne reszty nie wiedac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia07 fotka płaszczyka 29.03.07, 09:16 Tylko się nie śmiać , bo sama czasami na niego patrzę i się zastanawiam czy aby nie wyglądam w nim tipsiarsko, ale uległam chwili i mam :) Zdjęcie nie oddaje jego koloru, bo jest w toancji ciepłej. Nie jest to kolor złoty, ale taki złotawo-beżowy. No i sie tak nie świeci :))) Niestety nie moge zrobić innych zdjęć. img249.imageshack.us/img249/1701/p1010200il1.jpg Proszę bądzcie delikatne jak wilkanocne kurczaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_garden Re: fotka płaszczyka 29.03.07, 09:18 Wyglada na srebrny! Moim zdaniem nie pasuje do tych butow. Same buty podobaja mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia07 Re: fotka płaszczyka 29.03.07, 09:19 Ale nie jest srebrny... Wina aparatu Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_garden Re: fotka płaszczyka 29.03.07, 09:21 A nie uda Ci sie zrobic innego zdjecia? Bo tak trudno ocenic i faktycznie - jakos nie pasuje do braozwych spodni/ Odpowiedz Link Zgłoś
gonia07 Re: fotka płaszczyka 29.03.07, 09:30 Niestety nie , bo wejście od USB w aparacie się rozleciało. Zaniosę do naprawy to może wieczorem wstawię nowe zdjecie. Jedyne co mogę etraz zrobic to wskazać ten kolor na przykładzie. Proszę :) img407.imageshack.us/img407/4879/strzayyo1.jpg Prawie taki :) Wg mnie pasuje do brązu. Odpowiedz Link Zgłoś
k.p.r.o.t ale on jest srebrny na zdjeciu?? 29.03.07, 09:19 :) w takim kolorze pasuje do czerwieni i do czarnych spodni, czy bialych, czy jeansow ciemnych. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: fotka płaszczyka 29.03.07, 09:47 wyobrazam soenbie ze mam bardzo zblizony kolor domojego ale Twoj jest satynowy i kupilabym do niego buty w takim kolorze wlasnie z satyny albo komponowala stroj tak zeby buty byly w kolorze spodni, a plasz jednym akcentem zalinkowane buty nijak mi doniego nie pasuja jak chcesz nosic brazowe spodnie to buty takze brazowe widentycznym cospodnie odcieniu i z poodbnej materi (spodnie matowe -but matowe) powiec Ci szczerze ze wogoleskorzane buty mi do tego nie pasuja Odpowiedz Link Zgłoś
gonia07 a takie buciki ? 29.03.07, 10:15 img258.imageshack.us/img258/5366/179834332hr0.jpg I wówczas reszta nie będzie miała aż takiego znaczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a takie buciki ? 29.03.07, 10:24 o te mi sie podobaja przy takich butach mozesz pod plaszczuk zlozyc i czern i braz jak zrobi sie cieplej sukienke mini do golych opalonych nog bedzie ta jasniutka satyna fajnie wygladala przelecialam popokazach na style.com i widze tam ze do satyn czasto byty sa lakierowane ale jakos mnie to nie przekonuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: a takie buciki ? 29.03.07, 10:27 z tymi powinno wygladac fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika2022 Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 29.03.07, 10:53 buty piękne piekne i jeszcze raz PIĘKNE!!!!!sama takie chcę ,najlepiej czarne ale i oprocz czarnych lupilabym np.brazowe lub czerwone własnie jedne takie ktos mi kupil...co to za niedobry czlowiek byl:) Odpowiedz Link Zgłoś
leni6 Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 29.03.07, 10:56 Podlacze sie pod temat i zapytam, czy Waszym zdaniem mozna nosic czerwone buty do brazowych spodni ? Ja mam jakies opory, choc jednoznacznie ze nie pasuje to tez nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Takie buciki + "złoty" płaszcz +brązowe spodn 29.03.07, 11:02 braz z czerwienoa moim zdaniem mozna img145.imageshack.us/img145/9123/00260mvp5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś