sylwia177 29.03.07, 12:53 no wlasnie wiem ze juz sie nie nosi pod kolor i szukam jakichś innych rozwiązań czy tak może być? np. do czarnych rurek i czarnej lub zielonej bluzki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia177 Re: buty + torba 29.03.07, 12:53 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a2103c7fabe40678.html skleroza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: buty + torba 29.03.07, 12:59 oj tak, skleroza nie boli ;) turkus do brazu pasuje, jednak nie laczylabym tego z zielona bluzka i granatowymi spodniami, bo w ten sposob masz 4 rozne kolory na sobie. buty nie musze byc w kolorze torebki, jednak calosc stroju musi ze soba grac, a w tym przypadku to nie wydaje mi sie, zeby tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: buty + torba 29.03.07, 13:05 ale buciki sa zielone ;) wiec dlatego moiwe ze zielona bluzka plus czarne rurki... albo calosc tzn i bluzka i rurki czarne ;) wiec nie mam 4 kolorów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: buty + torba 29.03.07, 13:07 jesli bluzka jest w takim samym kolorze, co buty, to OK. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: buty + torba 29.03.07, 13:15 to zdjęie chyba bardzo przekłamuje kolory, bo na moim monitorze buty wyglądaja na niebeskie a torba na brązową:) jeżeli buty są zielone, a torba czarna, to pasuje idealnie, a jeżeli torba jest brązowa, to też pasuje (mimo że ja nie lubię połączenia czerni z brązem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: buty + torba 29.03.07, 13:22 a mnie brązowa torba do czarnych spodni nie pasuje, a buty jesli w kolorze bluzki to ok. Odpowiedz Link Zgłoś