myniek1 29.03.07, 19:58 Czy widzieliście go w którymś H&Mie w Warszawie? Chodzi o ten satynowy, czarny, spodnie kończą się pod kolanami. Zakochałam się i poszukuję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Kombinezon Madonna dla H&M 29.03.07, 20:02 ja widzialam w sobote: na marszalkowskiej, w arkadii i w tarasach. no ale sobota byla prawie tydzien temu... wlasciwie to sama jestem ciekawa - zostaly jeszcze jakies resztki z tej kolekcji?? Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Kombinezon Madonna dla H&M 29.03.07, 20:25 te resztki to nawet sporo, widzialam w zlotych fagasach ;). jakos nikt sie nie rzucil na te kolekcje (mierna, imo), tak, jak v&r. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kombinezon Madonna dla H&M 29.03.07, 20:31 lunalovelight napisała: > widzialam w zlotych fagasach ;). :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Kombinezon Madonna dla H&M 29.03.07, 20:49 > wlasciwie to sama jestem ciekawa - zostaly jeszcze jakies resztki z tej > kolekcji?? Dopiero wczoraj pojechała do H&M (Bydgoszcz), żeby zobaczyć tę kolekcję. Liczyłam na to, że już jej nie będzie. A ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, pełne wieszaki. Sukienki, spodnie, torebki...spodobały mi się jedynie okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kombinezon Madonna dla H&M 29.03.07, 20:54 spory wybor rozmiarow byl w tarasach tam kupilam swoj 36 na marszlakowskiej same duze rozmiary ale to tez bylo przed weekendem obiecywali ze jak sie bedzie dobrze sprzdawalo to beda dostawy Odpowiedz Link Zgłoś
hifinadiiii Re: Kombinezon Madonna dla H&M 30.03.07, 09:52 wczoraj widzialam w arkadii Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kombinezon Madonna dla H&M 30.03.07, 10:43 nie wiem jak teraz ale wczesniej w arkadii nie miali malych rozmiarow pow 38 tylko ale minal tydzien wiec moze dowiezli :) Odpowiedz Link Zgłoś
krokusik_74 Re: Kombinezon Madonna dla H&M 30.03.07, 13:42 naprawdę takie kombinezony szyją w rozmiarach pow. 38?Bo wydawało mi się że one ładnie wyglądają tylko na chudzinkach Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kombinezon Madonna dla H&M 30.03.07, 17:33 jezeli o ten kobinezon chodzi to duzo bardziej poodba mi sie wypelniony ...wyszczupla wiec mysle ze kobiece kszalty beda wygladaly w nim dobrze (luzny na manekinach podobal mi sie mniej niz bardzo obcisly) Odpowiedz Link Zgłoś
atom1001 Re: Kombinezon Madonna dla H&M 30.03.07, 17:40 jasne, ze musi byc wypelniony! Sama bym sobie go kupila, ale niestety mam waskie biodra i nie wygladam w nim korzystnie. Zdecydowanie ten kombinezon szyty jest na kobiety majace troche ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Kombinezon Madonna dla H&M 30.03.07, 18:27 może Janki? w niedzielę sporo ciuchów z tej kolekcji jeszcze było Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Kombinezon Madonna dla H&M 30.03.07, 18:29 kombinezony nie podobaja mi się-spódnica i sukienki bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: Kombinezon Madonna dla H&M 30.03.07, 18:39 We Wrocławiu jest jeszcze masa tych ciuszków. Tak naprawde to niczym się nie różnią od pozostałych klekcji. Bardzo bezpieczne i bardz klasyczne i bardzo... nudne. Kombinezony były także, ale chyba nie zdecydowałabym się na taki ciuch. W każdym razie kombinezon jest chyba hitem kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kombinezon Madonna dla H&M 30.03.07, 18:51 informuje, ze na marszalkowskiej dzis kombinezon byl, ale tylko na manekinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Kombinezon Madonna dla H&M 30.03.07, 20:12 Dzięki dziewczyny, jesteście niezastąpione. Jutro jadę zapolować do Arkadii i na Marszałkowską. Jakoś na Tarasy mam alergię... Odpowiedz Link Zgłoś