Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

outlet piaseczno

01.04.07, 07:22
    witam od rana, nie moge spać:)
    Byłam wczoraj a outlecie w piasecznie, moim zdaniem jest dużo lepszy niż ten w
    ursusie. Ubrania czesto w pełnej rozmiarówce, a nie tylko te rzadko spotykane
    w naturze.
    No i taniej faktycznie, a nawet miewają nowe kolekcje.

Kupujecie w outletach? Bo np. mój mąż chętnie by się tam zaopatrywal, ale mnie
    już trudniej, chociaz kupiłam wczoraj bardzo tanie conversy.
    Obserwuj wątek
      • lunalovelight Re: outlet piaseczno 01.04.07, 08:18
        bylam we wspomnianym outlecie 2 lub 3 razy, ale interesuje mnie tam jedynie almi
        decor i mexx, reszta... nie bardzo, bo albo starenkie kolekcje, sterty szmat w
        vero modzie (ktorej i tak nie lubie, w outlecie czy nie) albo zwyczajnie nic
        ciekawego. to ja. z kolei moj wspolspacz regularnie wychodzi zadowolony i
        objuczony torbami z outletowego mustanga :).
        • gaggi Re: outlet piaseczno 01.04.07, 11:35
          a ja lubie ten outlet, zagladam do Heavy Duty i Stefanela. Mexx tam jest
          tragiczny IMHO.
          • lunalovelight Re: outlet piaseczno 01.04.07, 11:37
            j lubie, bo maja naprawde duzo jeansow (fasonow i rozmiarow), a ja uwielbiam
            jeany mexxa :).
          • crunch4 outlet 01.04.07, 11:45
            w tym co ja kupuje sa nowe kolekcje , zawsze cos fajnego znajde
            • martusia67 Re: outlet 01.04.07, 11:51
              Ja równiez lybie ten outlet,zawsze znajde tam cos dla siebie, nigdy nie wyszlam
              z tego centrum z pustymi rekami :) Moj mezczyzna uwielbia tam sklep mustanga :)
      • disa Re: outlet piaseczno 01.04.07, 12:11
        a jak tam z ubraniami dla dzieci?
      • minkair Re: outlet piaseczno 01.04.07, 12:21
        Byłam wczoraj;-)
        Rozglądałam się raczej za męskimi ciuchami( zakupy dla syna)
        I moje zdanie jest takie: Facet napewno coś tam znajdzie... a jeszcze taki ,który lubi rzeczy klasyczne i te ponad czasowe napewno..Dzinsy są w większym wyborze niż w Ursusie.. Ciekawiej wszystko wystawione niż w Ursusie..i z większym smakiem,,,Vero Moda lepsza w Ursusie.. bo ta w Piasecznie to "szmaciarnia"... Buty w Venezia okropne...czuby Jeżeli chodzi o obuwie HD lepsze w ursusie niż w piasecznie..ale też rewelki nie ma,,Jednak sporo ciewawych męskich skórzanych butów.. w fajnych cenach... Jednym słowem : z facetem warto tam jechać;-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka