Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

biżuteria na zębach-to jest modne (?)

01.05.07, 15:58
    skocz.pl/jhjhg
    Obserwuj wątek
      • sztuka_konwersacji Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:00
        skocz.pl/hgjhgjkhg
        • love_mode Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 19:04
          bedzie modna!! wsrod tych co przyklejaja sobie paznokcie;)
          • asiunia_ch Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 02.05.07, 13:37
            TO STRASZNE !!
            Ale jak ktos ma brzydkie zęby to może taka moda mu się spodoba ... brrr
      • ryfka81 Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:02
        obrzydlistwo, ale skoro modne, to zaraz lecę do jubilera!
        • ryfka81 Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:04
          albo, kurde, do dentysty, już sama nie wiem...
          Tylko patrzeć jak pojawią się na forum wątki "biżuteria na zęby - gdzie?" ;o)
          • sztuka_konwersacji Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:05
            Nie wierze :)
            Chociaz....
            • azazela Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:10
              juz samo patrzenie boli:D
      • hazel_dobkins Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:15
        Nie wiem, czy modne ale excentryczne..
        Kojarzy mi się z M.Mensonem

www.hi-it.ru/content/view/5700/339/
        • hazel_dobkins aa..automatycznie przypomniała mi się.. 01.05.07, 16:16
          ...popularność tzw złotych/srebrnych ząbków :> swego czasu..
        • sztuka_konwersacji Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:18
          hazel_dobkins napisała:

> Nie wiem, czy modne

No wlasnie WP twierdzi, ze modne.
          Cyt: "dziewczyny z biżuterią na zębach zatrzęsły światem mody".
          • hazel_dobkins Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:27
            Sztuko..twierdzi się też że modne są turbany i np. kombinezony typu
            Szeherezada..(będę się trzymać od tego z daleka ;) tak jak od biżuterii
            nazębnej, szkoda mi zębów i szkliwa..ciekawe jak ustosunkowują się do tego
            stomatolodzy..
            Niech będą sobie modne..ze sztuki ozdabiania ciała podoba mi się sztuka
            tatułażu i tunele w uszach..Choć na przykładzie mojego 33-letniego przyjaciela
            tunele mogą się okazać niezbyt bezpieczne ;) przy posiadaniu dziecka..które
            wszystko bada rączkami
            • hazel_dobkins tatuażu oczywiście - mam dziś problem z ortog:/n/t 01.05.07, 16:30

• sztuka_konwersacji Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:35
              ojezu :)

ja tylko uzasadniam, dlaczego uzylam okreslenia "modne", na jakiej podstawie
              (na podst art. z WP)
            • sztuka_konwersacji Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:36
              co to są tunele w uszach?? :)
              • hazel_dobkins Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:44
                To specyficzne kolczyki w uszach..zaczyna się od małej średnicy stopniowo ją
                powiększając (do zadowalającego efektu)
                np.
                tat2studio.pl/sub.php?k=3
                i w tamtejszej galerii
                • sztuka_konwersacji Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 16:51

:-O
      • kochanica-francuza A ffffuj - foto 01.05.07, 16:23
        www.kobieta.wp.pl/gid,8842939,img,8842967,kat,26315,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=6
        • sztuka_konwersacji Re: A ffffuj - foto 01.05.07, 16:31
          No wlasnie :)
          To foto to juz w ogole pokazuje obraz jak po strzale w szczeke i zlamaniu
          jej :))
          • edavenpo Re: A ffffuj - foto 01.05.07, 17:13

Modne to to nie jest - popularne w pewnych kregach na pewno ;-) Szczegolnie u
            rapperow u ktorych im wiecej zlota na rekach, szyi i nawet zebach tym lepiej ;-)

Pare lat temu Kelis oszpecala sie zlotymi zebami - na szczescie tymczasowymi:
            www.bbc.co.uk/totp/secret_shots/images/20050514_kelis.jpg
            O ile bling jewellery swieci od paru sezonow triumfy (vide wszelkie torebki na
            lancuszkach, grube zlote lancuchy na szyje, wiszace zlote kolczyki etc) i mozna
            co nieco wybrac, ostroznie ja dobierajac i odpowiednio dopasowywujac do ubioru
            to akurat zlote zeby pozostawiam rapperom ;-)
            • sztuka_konwersacji Re: A ffffuj - foto 01.05.07, 17:14
              Wiedzialam, ze n Ciebie mozna liczyc :))
            • edavenpo Re: A ffffuj - foto 01.05.07, 17:17

A propos tej ciezkiej zlotej bizuterii:
              www.celebritystyleguide.com/?op=item&sid=22&cid=108&page=9&item=2510
              www.celebritystyleguide.com/?op=item&sid=22&cid=108&page=9&item=2469
              www.celebritystyleguide.com/?op=item&sid=22&cid=108&page=9&item=2469
              www.celebritystyleguide.com/?op=item&sid=22&cid=158&page=4&item=3927
              www.celebritystyleguide.com/?op=item&sid=22&cid=158&page=4&item=3927
              • emii77 Re: A ffffuj - foto 01.05.07, 17:32
                bylas dzisiaj obejrzec Kate Moss siedzaca na wystawie Top Shopu na Oxord Street?
                :) sorry ze nie na temat, ale jestem ciekawa ja to wygladalo:)
                • edavenpo Re: A ffffuj - foto 01.05.07, 17:42

Nie bylam ;-)

Bylo kilka fajnych rzeczy w tej kolekcji ale nie na tyle fajnych zeby o nie
                  walczyc w tlumie ;-) Dzis obejrze w wiadomosciach co sie dzialo - pewnie sceny
                  dantejskie - i to mi bedzie musialo wystarczyc ;-)

Moglam tez zaczac kupowac rzeczy o 4:30 nad ranem na stronie Topshopu ale
                  wolalam spac snem sprawiedliwego ;-)

P.S. Na Ebay juz szaleja ;-)
                  clothes.search.ebay.co.uk/kate-moss_Clothes-Shoes-Accessories_W0QQfkrZ1QQfromZR8QQsacatZ11450
          • muzomaniaczka Re: A ffffuj - foto 01.05.07, 17:21
            Ej no co Wy chcecie od tej biżuterii? :) Wszyscy raperzy w hameryce noszą te
            nakładki wysadzane szlachetnymi kamieniami ;) A tak na serio to te zdjęcia
            jeszcze nie są aż tak straszne jak to,na którym Nas i Kelis mają na swoich
            zębach takie nakładki tylko, że wykonane w całości ze złota i uśmiechają się
            szeroko do obiektywu.To dopiero było fuj(niestety nie mam zdjecia ale wygladali
            nieciekawie)
            • edavenpo Re: A ffffuj - foto 01.05.07, 17:30
              muzomaniaczka napisała:

> Ej no co Wy chcecie od tej biżuterii? :
              ___

Ja nic nie chce - w zeszlego lata moj 'zloty' blingowy lancuch mnie nie
              odstepowal ;-)

Zeby natomiast zdecydowanie wole wlasne ;-)
              • muzomaniaczka Re: A ffffuj - foto 01.05.07, 17:48
                Łańcuchy jak najbardziej (do bokserki np miodzio) byle nie te blaszane
                ochraniacze na szczęce :D Miałam sobie 'srebrny' łańcuch kupić tamtego lata,ale
                na postanowieniu się niestety skończyło :/
      • miss_milkie Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 17:30
        okropienstwo. niedawno nosiłam aparat stały to nie wygladałam tak paskudnie:) to
        juz jest lekka przesada_
        • martusia67 Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 01.05.07, 19:25
          Jejciu straszna jest !!! A czy modna...u nas chyba sie nie przyjmie :) Nosze
          aparat orto i to dla mnie jest jak bizuteria -ktora chce jak najszybciej zdjac-
          w zyciu bym sobie czegos takiego nie zalozyla na zabki grrr
          • kochanica-francuza To prawda , aparaty wyglądają znacznie normalniej 01.05.07, 19:43
      • sztuka_konwersacji Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 02.05.07, 13:54
        A dlaczego ja mam o tym myslec??
      • sztuka_konwersacji Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 02.05.07, 13:56
        uhm, juz wiem, dlaczego.
        Znowu reklamujesz swoje tandetne aukcje.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=61594997&a=61705002
      • krokusik_74 Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 02.05.07, 19:29
        Wyglądają jak wampiry,że niby to modne?Chyba nie,głupek kreator nie wiedział co
        wymyślić i pokazuje takie coś -nieładne ,nieciekawe i bez sensu.
        Jak najbardziej popieram noszenie aparatów korekcyjnych
        • gabrielafrancuz Re: biżuteria na zębach-to jest modne (?) 02.05.07, 19:35
          masakra.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka