kena1 02.05.07, 22:39 pasują do siebie? Mam granatowy trencz i zastanawiam się, czy będzie do niego pasować czerwona torebka. I proszę się nie śmiać, mam po prostu chroniczny problem z łączeniem kolorów :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keepersmaid Re: granat i czerwień 02.05.07, 22:55 Pasowac pasuje, ale moze cie ktos wziac za stewardesse (tak mi sie te zestawy z granatem na kobiecie kojarza). Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: granat i czerwień 02.05.07, 23:01 brzmi fajnie, nie mam lotniczych skojarzen:) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: granat i czerwień 02.05.07, 23:03 Bardzo pasuje i bardzo na czasie :) Dodaj do tego biel i jesteś super trendy. Mi się to zestawienie bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
decembersnowdrop Re: granat i czerwień 03.05.07, 08:26 Jeden z moich ulubionych zestawień kolorystycznych, jestem zdecydowanie na tak! Odpowiedz Link Zgłoś
decembersnowdrop Re: granat i czerwień 06.05.07, 09:09 Oczywiście powinno być 'jedno', a nie 'jeden' :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: granat i czerwień 03.05.07, 11:19 Lotniczych skojarzen tez nie mam, za to marynarskie tak :) Ostatnio widzialam swietne zestawienia stylizowane na marynarskie: np czerwone polo i granatowa spodnica. Odpowiedz Link Zgłoś
schoolgirl Re: granat i czerwień 03.05.07, 15:49 zgadzam się z wszystkimi dziewczynami-oprócz skojarzenia ze stewardessą:) uwielbiam to połączenie-poluję właśnie na coś granatowego i dodatki na pewno będą czerwone:D Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: granat i czerwień 03.05.07, 15:51 pasować pasuje... tylko mnie się to zestawienie kojarzy z dzieciństwem i znienawidzonym zimowym kombinezonem i kozakami właśnie w tych kolorach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: granat i czerwień 03.05.07, 23:28 granatowe rurki, bialy obcisly tiszert, balerinki w czerwone paski (ktos kiedys linkowal) i bedzie w stylu marynarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kena1 Re: granat i czerwień 04.05.07, 09:44 Dziękuję za odpoiwedzi :) Jak ja lubię kiedy jesteście wszystkie takie zgodne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: czerwien i zielen 06.05.07, 06:53 A czerwien i zielen pasuja? Widzialam takie fajne zestawienia np w "Seksie w wielkim miescie" Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: granat i czerwień 06.05.07, 11:29 pisałam juz to ze sto razy na forum, ale uwielbiam marynarskie zestawienia na lato, dlatego moim zdaniem granat z czerwienią świetnie do siebie pasują;) Odpowiedz Link Zgłoś