cryptorchid Re: Wasze dodatki do stroju ;) 11.05.07, 22:08 Tylko srebro, czasem jakiś ciekawy plastik. Nie wychodzę nigdzie bez wiszących kolczyków i pierścionków :) Ale już nieczęsto mam coś na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Wasze dodatki do stroju ;) 12.05.07, 01:23 Uwielbiam biżuterię ze srebra, najbardziej - z samego srebra, beż żadnych kamieni. Jeżeli już kamień to bursztyn lub onyks. Standardowo noszę jakiś wisiorek na łańcuszku, kolczyki (zarówno małe jak i spore, wiszące) i jeden pierścionek (zwykle typu "obrączkowego") - w miarę możliwości wszystko "od kompletu". Bransoletki mi przeszkadzają, broszki noszę rzadko - z wisiorkiem to za dużo. Nie uznaję złota i sztucznej biżuterii. Ostatnio kupiłam śliczny komplet wisiorek + kolczyki w formie wiszących, łukowatych rureczek. Oczywiście ze srebra. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Wasze dodatki do stroju ;) 12.05.07, 16:26 Noszę tylko kolczyki i/lub bransolety..najczęściej z metali (bez kamieni) Odpowiedz Link Zgłoś
anik.sweden Re: Wasze dodatki do stroju ;) 12.05.07, 17:40 Ja noszę tylko kolczyki, lubię srebrne i wiszące. Teraz mnie wzięło na niebieskie, więc wyszukuję takie z akwamarynem lub innymi niebieskimi kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś