Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stanik Victoria's Secret do zadań specjalnych

24.05.07, 13:58
    www.snobka.pl/artykul/1061/biustonosz_very_sexy_victoria_s_secret
    Jak dla mnie świetny pomysł.
    Szukam czegoś podobnego, ale w Polsce, żebym mogła przymierzyć - potrzebuję do
    letniej bluzki stanika, którego ramiączka zapinało by się między miseczkami i
    zakładało na szyję.
    Obserwuj wątek
      • ewuniaaa3 Re: Stanik Victoria's Secret do zadań specjalnych 24.05.07, 15:59
        Ja też taki chcę!!!
        • sigrid.storrada Re: Stanik Victoria's Secret do zadań specjalnych 25.05.07, 19:58
          ja też chcę!
          :)
        • lamia68 Re: Stanik Victoria's Secret do zadań specjalnych 25.05.07, 20:59
          Byłam w VS w Chicago i powim Wam, że to kicz !!
          • ruda-88 Do lamia68 25.05.07, 21:13
            A dlaczego?
          • lamia68 Re: Stanik Victoria's Secret do zadań specjalnych 26.05.07, 15:17
            Biustonosze wygladają jak sztuczne protezy piersi, wszystkie jako formy
            tłoczone, bez sladu delikatnych koronek, intensywne kolory. Nie podobały mi się.
            czasami wydawało mi się , że mam w rękach chińszczyznę z bazarku. A cena to ok.
            50 USD za sztukę. Nie warte tej ceny.
            • dakota77 Re: Stanik Victoria's Secret do zadań specjalnych 26.05.07, 15:26
              Kicz? Znow przydalby sie slownik. Najlepsze w VS sa wlasnie te proste, modelujace fasony biustonoszy, ja osobiscie nie lubie, jak mi sie pod bluzkami odznaczaja koronki. Bielizna jest wygodna i wytrzymala. Ozdobnych fasonow i koronek lepiej szukac gdzie indziej. Mam sporo bielizny z VS i dobrze mi sluzy.
              • dakota77 Re: Stanik Victoria's Secret do zadań specjalnych 26.05.07, 15:32
                Tylko zeby docenic jakos tej bielizny, trzeba ja ponosic troche, nie ogladac;-).Inna rzecz, ze ta prostota moze sie znudzic. Jak moja siostra wpada do Polski, kupuje stosy jakiejs kolorowej, wzorzystej bielizny, mowiac, ze ma powyzej uszu Vs:-)))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka