ksunias 25.05.07, 17:21 Podoba mi się strój numer 1. Mam dość duże uda i trochę celulitu na nich. Czy dla mnie jest strój numer 1? Strasznie mi się podoba... a może znacie jakiś sposób na te nieszczęsne uda? Dziękuję z góry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetlian Re: Kostiumy kąpielowe 26.05.07, 18:26 Przy takich właścicielkach, małokto zwraca uwagę na stroje kompielowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Nie badz zlosliwym trollem, nie doluj dziewczyny! 26.05.07, 19:52 Na jej problem pewnie pomoga jakies kosmetyki, masaze, dieta i gimnastyka, ale z tym to do kosmetyczki. Ja ze swej strony powiedzialbym jej,ze jak lezy plackiem i sie smazy to jej dziurawej skorki nie widac, a paradowac moze po plazy obwiazawszy biodra jakims polprzejrzystym sarongiem - na pelniejszych dziewczynach wyglada to nawet lepiej nizli na chudych Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba CO tak pozno Gazeto? 26.05.07, 19:55 Zrobilbym Mamie prezent z kostiumu numer 10 - bardzo ladny i odpowiedni dla powazniejszych pan. Nic to - zrobie z niego Mamie prezent z okazji jej wyjazdu na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
makawitykot Kostiumy kąpielowe 26.05.07, 20:19 A ja bardzo lubie coś co sie nazywa tankini. Nie znam sie na modzie, dla mnie nowosc! Ale bardzo fajny 2 - czesciowy kostium, z masywniejsza niz w bikini górą (troszke jak tzw tank-top). Myśle , że dobre dla kobiet z nieco większym biustem. W brew pozorom duzy biust w malutkim staniku od bikini (zwlaszcza jak sie na plaży gra w siatkowke) dobrze nie wygląda. Chyba że ma sie figure modelki ;) Ostatnio kupilam na ebayu tankini Adidasa. Oczywiscie sa modele bardziej i mniej zabudowane http://www.adidas-shop.co.uk/rf/adi/navigation/product.do?Mis_item_id=15&product=389828218&D=389828218&Ntt=389828218&Dx=mode+matchall&Ntk=group_search&Mis_item_loc_id=1&Ntx=mode%20matchallpartial&Np=1&N=0&Nu=this_product&Nty=1&thisprod=389828218&SNtt=tankini&SNu=pca_id Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Re: Kostiumy kąpielowe 05.06.07, 02:06 makawitykot napisała: > biustem. W brew pozorom duzy biust w malutkim staniku od bikini (zwlaszcza jak > sie na plaży gra w siatkowke) dobrze nie wygląda. Nieprawda - wszystko zalezy od stanika. Oczywiscie w malenkich trojkacikach zwiazanych sznureczkiem wyglada sie smiesznie, ale co zlego w dobrze skrojonym staniku? Oczywiscie tanikini jest fajne, jak sie nie chce pokazac za duzo brzuszka, ale z biustem to wiele wspolnego nie ma. Dobre i stylowe bikini na wieksze biusty robi np. Freya, Panache, Fantasie - szkoda, ze Avanti nie pokazuje nic z ich oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
rudapaskuda Re: Oczywiście nic dla kobiet z większym biustem 26.05.07, 20:37 Masz rację. Dobijająca jest ta rozmiarówka S-XL. To tak jakby wszystkie szczupłe kobiety miały zawsze małe biusty... Odpowiedz Link Zgłoś
makawitykot Re: Oczywiście nic dla kobiet z większym biustem 26.05.07, 20:55 I z tego właśnie powodu oddzielnie sie kupuje góre i dół....(bikini)...Zresztą tak były podane ceny w niektorych wypadkach... Tylko w takim razie jak dobrac jednoczęsciowy kostium jak jest sie szczuplą i ma sie duzy biust. (lub nieszczuplą z małym biustem) To jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudapaskuda Re: Oczywiście nic dla kobiet z większym biustem 26.05.07, 21:30 Oczywiście, można kupić oddzielnie górę i dół. Problem jednak tkwi w tym, że jeśli szczupła dziewczyna z dużym biustem chce kupić górę kostiumu w rozmiarze dajmy na to XL to on nie będzie niczego podtrzymywał tylko zjedzie z niej z racji zbyt dużego obwodu. Przydałaby się taka rozmiarówka jaką stosuje się przy stanikach, czyli obwód i miseczka. I nie tylko do D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makawitykot Re: Oczywiście nic dla kobiet z większym biustem 26.05.07, 21:41 Masz racje z tym obwodem i miseczką. :( Sprzedawcy i projektanci do roboty!! A Triumph robi kostiumy tylko do D?? Odpowiedz Link Zgłoś
rudapaskuda Re: Oczywiście nic dla kobiet z większym biustem 26.05.07, 21:57 Pewnie robi większe niż D także, ale nie produkuje kostiumów o wąskich obwodach np . 65 i dużych miseczkach np. do angielskiego J. A zapotrzebowanie na takie kostiumy w Polsce jest nawet dość duże, jednak producenci w większości wypadków nie rozumieją, że istnieją taaaakie ;) rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Re: Oczywiście nic dla kobiet z większym biustem 05.06.07, 02:10 Na szczescie angielscy wiedza. Chcesz 65J? Prosze: www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1388&kategoria=ag :) A Triumph za granica jest duzo przyjazniejszy rozmiarowo duzym biustom, tylko w Polsce jest glownie do D. Nie wiem jak z kostiumami, ale pod wzgledem stanikow Polki sa dyskryminowane przez te szacowna firme ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k W papierowym wydaniu jest wiecej dla biustow! 07.06.07, 15:23 Dla wiekszych biuscikow sa bikini i jednoczesciowe Freya, jakis Panache tez mi mignal. Zakres do miseczki J :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Kostiumy kąpielowe 26.05.07, 20:27 moim zdaniem kolorowy, wzorzysty kostium na pełniejszych kształtach wygląda lepiej niż czarny jednoczęściowy, który często proponują tym właśnie dziewczynom. kolor odwraca nie co uwagę od ciała... jeżeli masz ładny brzuch to na pewno każdy będzie się na niego w tym kostiumie patrzył, a nie na uda. opalisz się, nikt cellulitu nie zauważy :) kostiumem ud się zakryć nijak nie da :D Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja na uda najlepsza jazda na rowerze ale cały sezon i 26.05.07, 23:42 bez obijania - każdą okazje wykorzystaj i wypad do lasu - depnąć troche na pedały - poczuć to w nogach!!! ja mówie wtedy że mam RADOŚĆ W NOGACH - ale jeździć trzeba codziennie cały sezon - i nogi będziesz miała śliczne - bez celulitu. POŚLADKI tez mają sie wtedy dobrze.... o mięsniach brzucha nawet nie wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
rts-dusia Kostiumy kąpielowe 07.06.07, 16:58 powinno byc wiecej kostiumów jednoczęsciowych nie wszystkie kobiety chcą pokazywać swoje ciało Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_fi Re: Kostiumy kąpielowe 07.06.07, 19:48 A jaki kostium doradziłybyście takiej figurze jak moja: wzrost 160cm, waga 56 kg, szerokie ramiona, nieduży biust (w/g rozmiaru Triumfa miseczka D, a pod biustem 65cm), masywne uda i łydki chociaż nie mogę powiedzieć, że nogi mam grube. Nie czuję się gruba. Spodnie noszę rozm.38 przeważnie, natomiast bluzki inne "góry" w rozm. 36. Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczowa1 Kostiumy kąpielowe 09.06.07, 15:28 Te kostiumy nie są fajne. Co to za rozmiary S-XL. Bez sensu. Ja obecnie mam kostium Triumpha gdzie stanik ma rozmiar 70E. W sklepie mi się podobał gdy stałam przed lustrem ale gdy pływam, ruszam się tył podjeżdża bardzo wysoko do góry. Jest po prostu o wiele za szeroki. Próbowałam zawiązać na tym obwodzie supełki żeby go skrócić ale wtedy miseczki sa za małe i robią mi sie nad nimi bułki:( Nie podoba mi sie to. żałuje ze nie zamówiłam przez internet jakiegoś węższego:( Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Kostiumy kąpielowe 11.06.07, 14:44 A ja mam taki problem. Potrzebuję biustonosz 80A, push up, dobrze zbierający i szorty. Najchętniej szorty w kolorze czarnym, a góra np. biało-czarna. Może ktoś widział... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Kostiumy kąpielowe 11.06.07, 15:45 Jedynym sposobem na przykrycie cellulitu na udach jest pareo.Można sobie je przewiązać dookoła bioder. Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczowa1 Re: Kostiumy kąpielowe 11.06.07, 18:04 I jesze napisze o tych rozmiarach kostiumowych staników. Jezeli 75 ma pod biustem osoba takiej postury stanikomania.blox.pl/2007/06/Biust-tygodnia- odcinek-drugi.html, a 75 to już bodajze przy rozmairze M wystepuje to dla szczuplejszych dziewczyn bedzie taki stanik w zebrach za szeroki. A jak jej biust nie wejdzie do rozmairu S to w czym biedota ma isć na plaze?:P Takie rozmairy kostiumów jak s, m ,l są bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka88 Kostiumy kąpielowe 29.06.07, 20:49 Witam! Bardzo podoba mi się strój numer 15. Czy ktoś wie gdzie mogę go kupić! Bo niestety nie kojarze żadnego sklepu SHE... Jeśli ktoś wie...to z góry dzięki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś