Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" ?

• madziulka1982 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 11.06.07, 18:52
        ani jedno ani drugie, z gazet kupuje przekroj, czasem charaktery
      • miss_milkie Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 11.06.07, 19:21
        beznadziejne sa obie gazety, ale ts lepsza. raz kupilam pani i juz nigdy wiecej
        nie kupie, nic tam nie ma ciekawego.
        w ts tez nie, zadnego ciekawego artykulu tylko same obrazki. wolę cos
        ambitniejszego.
        • girl1991 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 11.06.07, 19:22
          Elle ;)
      • colour-ize Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 11.06.07, 19:32
        Twój Styl.
        • karmelek4 foam) 11.06.07, 19:40
          Wywiady M. Domagalik to prawdziwa perełka. Żadnego szczebiotania itp. Klasa:)
          Polecam:)

Pisałaś, że pracowałaś kiedyś w TS. Czy było to moze za czasów m.in. Moniki
          Jaruzelskiej /była tam chyba "główną" stylistką/. Też ma babeczka klasę:)
          • yavanna86 Re: foam) 11.06.07, 20:25
            Zwierciadło!
            i włoskie Cosmo (wiem,żenada:P.ale polskie to naprawdę 50 stron kretynizmu.a tam
            przynajmniej stron jest 200 i człowiek jakoś nie ma kompleksów,że włoski jest za
            ubogi,tylko się przyjemnie odmóżdża :P)
            • internistka Re: foam) 11.06.07, 23:27
              Zwierciadło, Wysokie Obcasy, Duży Format.
              Pani, Twój Styl są słabiutkie. Zabrac im te wszystkie zdjątka i reklamy to
              zostanie parę stron na artykuł o kosmetykach za 1000 zł.
              • sol_18 TS n/t 11.06.07, 23:28
            • kamila.ss Re: foam) 18.06.07, 01:13
              haha:), ja z podobnych powodów czytam namiętnie brytyjskie Cosmo:).
              A z polskich TS, i dziwię sie, ze narzekacie na brak artykułow... imho TS
              świetnie łączy działy modowo-urodowe z resztą,nie dostrzegam jakiejś
              przytłaczającej ilości zdjec i reklam <?>
          • foamclene Re: foam) 12.06.07, 16:53
            dokladnie za jej czasow
            nieprzyzwoicie przystojny maciek chojnowski przemierzal wtedy swiat z panem
            nartowskim robiac boskie zdjecia...
            :)
            • karmelek4 To tylko pozazdroscić...) 12.06.07, 20:16
              Chociaż nie znam tych gości, ale wystarczy mi ze w "tamtach czasach" TS
              miał "lepszy" klimat...cokolwiek to nie znaczy:)

Pozdrawiam:)
              • foamclene Re: To tylko pozazdroscić...) 12.06.07, 20:30
                bylam wtedy smarkula z liceum
                i szczerze mowiac to najbardziej interesowal mnie ;) wlasnie "fotograf"
                maciej :) ale pamietam kilka innych osob ;)
      • teardrops Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 01:39
        Zwierciadło
      • asidoo Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 06:49
        Ja tak jak Magda - tylko "Wysokie obcasy"
        I Pani i TS i wiele innych bardzo mnie nudzą. A najbardziej te, które opowiadają
        o życiu i przemyśleniach gwiazdek. Zbyt niskolotne dla mnie.
        • asidoo Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 06:53
          Nie wiem, czy pani Domagalik coś się poprawiła, ale jej wywiady a dokładnie
          zestawy pytań wywoływały u mnie kilka lat temu raczej odruch wymiotny niż frajdę.
          • paulinaa Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 16:45
            od czasów m.domagalik wywiady w Pani sa świetne. przynajmniej większość
      • addinka Wysokie Obcasy 12.06.07, 14:25
        TS bardzo okazjonalnie- na podróż, plażę itp. Pani jakoś niespecjalnie mnie
        zaciekawiła, kupiłam parę numerów, nuda, jak i sama Domagalik nudna........tyle
        się o niej pisze wspaniałości, ale ona za sztywna jest i jakaś nijaka, niby , ze
        taki ma styl i klasę eeeeeeee
      • ryfka81 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 14:54
        Kupiłam "Panią" raz, w grudniu - bo dodawali do niej taki fajny czerwony
        kalendarz. Nie wiedziałam, że naczelną jest Domagalik - nie cierpię tej baby!
        Musiałam powyrywać z kalendarza wszystkie wstawki z jej felietonami (wiem, to
        choroba :o)

Sama gazeta, tak jak Twój Styl, chyba nie odbiega poziomem od innych tego typu.
        Dla mnie im więcej obrazków, tym lepiej, więc najczęściej wybieram jednak Elle.
        • asidoo Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 15:44
          Właśnie u lekarza obejrzałam "Panią". Nudy na pudy.
      • branzoletka Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 16:06
        TS & Elle
      • hazel_dobkins Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 16:30
        TS, trochę także z sentymentu, do tej pory chyba gdzieś w domu przechowuję 1 nr
        tej gazety ;)
        i ELLE, także z wierności;)
      • drinkit Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 20:40
        Żadne. Wciąż nie ma w Polsce tego, co by odpowiadało, czyli VOGUE. Moda i
        swietne zdjecia - TAK. Porady psychologiczne - NIE (a tego jest sporo w kazdym
        babskim czasopismie, ktore wydaje sie w PL. Kiedys jeszcze ELLE bylo calkiem w
        porządku, ale teraz juz nie jest. Po prostu nie moge czytac o problemach,
        milosci, facetach, dzieciach czy czymkolwiek. Chce wylacznie duzej dawki
        Chanel:)
      • kamila29091 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 21:20
        kupuje Twoj styl, Pani nie cierpiac sama nie wiem dlaczego. A oprcz tego joy
        dla samej mody i urody i porad seksualnych (znakomicie urozmaicaja pozycie
        malzenskie. p.s. polecam :)), bingo, avanti, glamour, hot, boutique (?), i
        jakies tam zagraniczne o modzie.
        • to_me A dlaczego nie "Zwierciadło"? 17.06.07, 15:32
          Jest o wiele mniej próżne, dla kobiet inteligentnych, elegenckie i jakoś nie
          schodzi na psy ;)
      • naivre_2 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 17.06.07, 15:44
        z tych dwóch wole Panią bo trafiają się ciekawe artykuły, chociaż jełśi chodzi
        o modę to TS. U mnie na pierwszym miejscu od dwóch lat jest Zwierciadło
      • magda.ka2 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 18.06.07, 18:00
        mam zamówioną prenumeratę TS ( co prawda trochę przypadkowo, ale co tam;-)) i
        polubiłam to pismo, chociaż wcześniej go nie czytałam. Pani w zasadzie też może
        być, ale nie czytam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka