madziulka1982 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 11.06.07, 18:52 ani jedno ani drugie, z gazet kupuje przekroj, czasem charaktery Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 11.06.07, 19:21 beznadziejne sa obie gazety, ale ts lepsza. raz kupilam pani i juz nigdy wiecej nie kupie, nic tam nie ma ciekawego. w ts tez nie, zadnego ciekawego artykulu tylko same obrazki. wolę cos ambitniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 11.06.07, 19:22 Elle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 11.06.07, 19:32 Twój Styl. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 foam) 11.06.07, 19:40 Wywiady M. Domagalik to prawdziwa perełka. Żadnego szczebiotania itp. Klasa:) Polecam:) Pisałaś, że pracowałaś kiedyś w TS. Czy było to moze za czasów m.in. Moniki Jaruzelskiej /była tam chyba "główną" stylistką/. Też ma babeczka klasę:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: foam) 11.06.07, 20:25 Zwierciadło! i włoskie Cosmo (wiem,żenada:P.ale polskie to naprawdę 50 stron kretynizmu.a tam przynajmniej stron jest 200 i człowiek jakoś nie ma kompleksów,że włoski jest za ubogi,tylko się przyjemnie odmóżdża :P) Odpowiedz Link Zgłoś
internistka Re: foam) 11.06.07, 23:27 Zwierciadło, Wysokie Obcasy, Duży Format. Pani, Twój Styl są słabiutkie. Zabrac im te wszystkie zdjątka i reklamy to zostanie parę stron na artykuł o kosmetykach za 1000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: foam) 18.06.07, 01:13 haha:), ja z podobnych powodów czytam namiętnie brytyjskie Cosmo:). A z polskich TS, i dziwię sie, ze narzekacie na brak artykułow... imho TS świetnie łączy działy modowo-urodowe z resztą,nie dostrzegam jakiejś przytłaczającej ilości zdjec i reklam <?> Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam) 12.06.07, 16:53 dokladnie za jej czasow nieprzyzwoicie przystojny maciek chojnowski przemierzal wtedy swiat z panem nartowskim robiac boskie zdjecia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 To tylko pozazdroscić...) 12.06.07, 20:16 Chociaż nie znam tych gości, ale wystarczy mi ze w "tamtach czasach" TS miał "lepszy" klimat...cokolwiek to nie znaczy:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: To tylko pozazdroscić...) 12.06.07, 20:30 bylam wtedy smarkula z liceum i szczerze mowiac to najbardziej interesowal mnie ;) wlasnie "fotograf" maciej :) ale pamietam kilka innych osob ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teardrops Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 01:39 Zwierciadło Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 06:49 Ja tak jak Magda - tylko "Wysokie obcasy" I Pani i TS i wiele innych bardzo mnie nudzą. A najbardziej te, które opowiadają o życiu i przemyśleniach gwiazdek. Zbyt niskolotne dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 06:53 Nie wiem, czy pani Domagalik coś się poprawiła, ale jej wywiady a dokładnie zestawy pytań wywoływały u mnie kilka lat temu raczej odruch wymiotny niż frajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 16:45 od czasów m.domagalik wywiady w Pani sa świetne. przynajmniej większość Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Wysokie Obcasy 12.06.07, 14:25 TS bardzo okazjonalnie- na podróż, plażę itp. Pani jakoś niespecjalnie mnie zaciekawiła, kupiłam parę numerów, nuda, jak i sama Domagalik nudna........tyle się o niej pisze wspaniałości, ale ona za sztywna jest i jakaś nijaka, niby , ze taki ma styl i klasę eeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 14:54 Kupiłam "Panią" raz, w grudniu - bo dodawali do niej taki fajny czerwony kalendarz. Nie wiedziałam, że naczelną jest Domagalik - nie cierpię tej baby! Musiałam powyrywać z kalendarza wszystkie wstawki z jej felietonami (wiem, to choroba :o) Sama gazeta, tak jak Twój Styl, chyba nie odbiega poziomem od innych tego typu. Dla mnie im więcej obrazków, tym lepiej, więc najczęściej wybieram jednak Elle. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 15:44 Właśnie u lekarza obejrzałam "Panią". Nudy na pudy. Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 16:06 TS & Elle Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 16:30 TS, trochę także z sentymentu, do tej pory chyba gdzieś w domu przechowuję 1 nr tej gazety ;) i ELLE, także z wierności;) Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 20:40 Żadne. Wciąż nie ma w Polsce tego, co by odpowiadało, czyli VOGUE. Moda i swietne zdjecia - TAK. Porady psychologiczne - NIE (a tego jest sporo w kazdym babskim czasopismie, ktore wydaje sie w PL. Kiedys jeszcze ELLE bylo calkiem w porządku, ale teraz juz nie jest. Po prostu nie moge czytac o problemach, milosci, facetach, dzieciach czy czymkolwiek. Chce wylacznie duzej dawki Chanel:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 12.06.07, 21:20 kupuje Twoj styl, Pani nie cierpiac sama nie wiem dlaczego. A oprcz tego joy dla samej mody i urody i porad seksualnych (znakomicie urozmaicaja pozycie malzenskie. p.s. polecam :)), bingo, avanti, glamour, hot, boutique (?), i jakies tam zagraniczne o modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_me A dlaczego nie "Zwierciadło"? 17.06.07, 15:32 Jest o wiele mniej próżne, dla kobiet inteligentnych, elegenckie i jakoś nie schodzi na psy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naivre_2 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 17.06.07, 15:44 z tych dwóch wole Panią bo trafiają się ciekawe artykuły, chociaż jełśi chodzi o modę to TS. U mnie na pierwszym miejscu od dwóch lat jest Zwierciadło Odpowiedz Link Zgłoś
magda.ka2 Re: Troche z innej beczki." Pani" czy "Twoj Styl" 18.06.07, 18:00 mam zamówioną prenumeratę TS ( co prawda trochę przypadkowo, ale co tam;-)) i polubiłam to pismo, chociaż wcześniej go nie czytałam. Pani w zasadzie też może być, ale nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś