Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

roz.35-obuwie

11.06.07, 12:43
    pomóżcie, za chwilę będę chodzić boso.Czy w Polsce nie ma kobiet z tym
    rozmiarem? Został tylko Ryłko.Może znacie namiary na inne sklepy, producentów
    którzy robią albo sprzedają ten rozmiar. Zostaje jeszcze poprosić o azyl
    polityczny w Włoszech, bo tutaj czuję się dyskryminowana.
    Obserwuj wątek
      • ruda-88 Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 12:49
        Szukałaś na allegro? Tam często spotykam bardzo ładne buciki w Twoim rozmiarze
        (sama mam 36, w porywach 37 i wiem, jak ciężko coś znaleźć). Poza tym w H&M,
        Zarze są też niekiedy buty w małych rozmiarach.
      • myszmusia Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 13:02
        mam to samo. A do tego jak dla mnie Ryłko ma nie wygodne buty.W efekcie większośc butów przywozę spoza Polski.Przez pewien czas ECCO miało 35 - przestali zamawiac do Polski, BIRKENSTOCK ma 35 alr do tego to trzeba potrzebowac specyficzny rodzaj butów;-)Zdarzaja się w BACIE zaniżone 36.
        • sonia-07 Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 13:16
          tez tak mam. Moze w CCC clary baroso, Marisha w sklepach Hewy Duty, chyba w Zara tez taki rozmiar maja
        • kibell BUTY w rozmiarze 35 !!! 11.06.07, 15:46
          Znalazłam caaaałą list butów produkowanych w rozmiarze 35 :)

oto ona:

cogdziezaile.pl/index.php?c=sp&sea_dzial%5B%5D=79&sea_srozmiar%5B%5D=6&sea_cecha=&sea_akt=on
          Każdy z par butów 0d str. 1-18 jest dostępna w twoim rozmiarze (35) :) !!!!
      • papryczka_ag Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 13:22
        moja mama ma taki rozmiar, zatem zasięgnęłam języka

powiedziała mi że buty kupuje w obuwniczych w klifie w wawie, bo tam mało osób
        chodzi i jest wybór min: apia, aldo, z innych heavy duty i prima moda
      • paulinaa Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 13:25
        eksbut ma buty w rozmiarze 35:) niedawno sama kupowałam:)
        • amebeczka Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 13:29
          GIUDI - wiem, że jest w Złotych Tarasach i Galerii Mokotów. Niedawno widziałam tam buty w rozm. 34, więc 35 też na pewno mają ;)
      • confused.girl Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 13:40
        Moja mama ma dokładnie ten sam problem:) Największe szanse na 35 są w Aldo i
        Quazi. W zeszłym roku jeszcze troche było w Bacie, ale w tym wypuścili tylko
        kilka modeli w tym rozmiarze:/ A reszta firm zachowuje się tak, jakby rozmiar 35
        nie istniał:(
      • mini_kks Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 13:59
        Znam ten ból. W sieciówkach ciężko coś znaleźć w tym rozmiarze, ale ostatnio
        byłam tak zdesperowana, że weszłam do CCC i tam było kilka par letnich butów w
        tym rozmiarze. A dziś natknęłam się na niesieciowy sklepik, w którym były
        maleńkie japonki, i to w najróżniejszych fasonach - już wiem, gdzie wrócę
        zaopatrzyć się w obuwie przed wyjazdem :) Także szukaj, a jak znajdziesz, kup
        od razu kilka par na zapas ;)
      • damalia27 Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 14:38
        łączę się z tobą w bólu.
        poza niektórymi sklepami trudno znaleźć rozmiar 35-36, jakby wszystkie polki
        nosiły 38,39.ja buty kupuję kupuję w venezi, mają wybór i małe rozmiary.
        wogóle poza wawą lub internetem pewnych rzeczy nie dostaniesz,o staniku z
        obwodem 65 nie wspomnę, jakby wszyscy nosili nieśmiertelne 75b. a ja nie mam
        ochoty po stanik, buty czy spodnie jechać 500 km.
        no, wyżaliłam się.
        tu masz linka do podobnego wątku, jest wymienionych kilka firm, które mają
        rozmiar 35.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=63771011
        -----------
        czasem nawet ulubione jeansy nie są warte pewnych poświęceń
        • owal444 Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 14:46
          dzięki za wszystkie wskazówki, szkoda tylko że do Warszawy daleko...Ale
          spróbuję się nie poddać.
          • kasiaczernia Re: roz.35-obuwie 11.06.07, 15:08
            Też noszę rozmiar 35.
            Buty kupuję zazwyczaj w jednym sklepiku, do którego wracam, po
            wcześniejszych "rajdach" po całym swoim mieście (i nie tylko).
            Buty mam z różnych firm mało znanych, zazwyczaj hiszpańskich i włoskich, polska
            rozmiarówka "35" też jest dla mnie za duża, a i wzornictwo też zostawia wiele
            do życzenia:-(((
      • kibell BUTY !!! 11.06.07, 15:49
        Każdy z par butów 0d str. 1-18 jest dostępna w twoim rozmiarze (35) :) !!!!

cogdziezaile.pl/index.php?c=sp&sea_dzial%5B%5D=79&sea_srozmiar%5B%5D=6&sea_cecha=&sea_akt=on
        • calineczka92 Re: BUTY !!! 12.06.07, 15:04
          ccc, deichmann-moja siostra ma rozm.35
          ja 36 i wydaje mi że tych butów produkują kilka razy mniej niż 38 39. albo jest
          w to w Polsce bardzo popularny rozmiar:)
      • tunczyczekk Re: roz.35-obuwie 13.06.07, 19:03
        Nie wierze że nie możesz znaleźć . To jeden z popularniejszych rozmiarów.
        Polecam Hegos,bardzo czesto mają 35, i buty Diesel'a .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka