Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty na jesień

15.06.07, 00:21
    nadal balerinki??? Spodnie jakie? wiecie coś?
    Obserwuj wątek
      • lilivampire Re: Buty na jesień 15.06.07, 00:29
        buty - platformy
        spodnie - póki co na pokazach fall/winter ready-to-wear wciąż są wąskie, ale zapewne szerokie będą coraz częściej się pojawiać, bo jedna moda zawsze przychodzi po drugiej w formie kontrastu
        polecam stronę style.com, tam możesz zobaczyć co na kolejny sezon proponują znane domy mody
        • edavenpo Re: Buty na jesień 15.06.07, 15:23
          Fajny temat szczegolnie ze jest poczatek lata ale trzeba myslec perspektywicznie ;-)

Traperki na podwyzszonym obcasie jak u Chloe i Marca Jacobsa (dla Jacobsa to
          kontunuacja trendu bo on je juz pokazal w aw2006). Ja sie na nie szykuje z
          radoscia bo bedzie i wygodnie, i modnie i cieplo ;-)
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/CHLOE/DETAILS/00020m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/CHLOE/DETAILS/00100m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/MARC/RUNWAY/00060m.jpg
          Shoeboots, botki i pantofelki w dalszym ciagu na slupkach, platformach i
          koturnach – te super koturnowate zwiastowal Ghesquiere zeszlej jesieni w swoim
          niepowtarzalnym ekstrawaganckim stylu ale teraz zadomowia sie na dobre:
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/AMCQUEEN/DETAILS/00350m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/JLSANDER/DETAILS/00140m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/VERSACE/DETAILS/00060m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/VERSACE/DETAILS/00260m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/MARNI/DETAILS/00070m.jpg

Sznurowane polbuty na solidnych obcasach i platformach rzadza tej jesieni –
          praktycznie wszedzie ;-)
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/MJACOBS/DETAILS/00120m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/FENDI/DETAILS/00040m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/CHANEL/DETAILS/00530m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/GUCCI/DETAILS/00170m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/MARNI/DETAILS/00060m.jpg
          Ja sie osobiscie przymierzalam do nich od dluzszego czasu ale po przymiarce paru
          niebotycznych slupkowych obcasow zeszlej jesieni w koncu zdecydowalam sie
          ostatnio na wersje lagodniejsza – i mniejszy obcas:
          www.office.co.uk/images/shoes/large/33747000_b1.jpg

Platformy sandalowate – noszone z grubymi rajstopami i szarymi zgrzebnymi
          skarpetkami i dlugimi getrami
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/FENDI/DETAILS/00490m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/PRADA/DETAILS/00260m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/BALENCIA/DETAILS/00110m.jpg
          Skory gadzie i gado-podobne ;-)
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/FENDI/DETAILS/00610m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/CHANEL/DETAILS/00620m.jpg
          Motyw cwiekow, nitow i sztucznych kamieni:
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/FENDI/DETAILS/00120m.jpg
          www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/BURBERRY/DETAILS/00320m.jpg
          I to tyle ;-) Pewnie do tego czasu pare trendow sie pojawi i pare zniknie ;-)
          • monikaa13 Re: Buty na jesień 15.06.07, 15:37
            pierwsze linki, te trzy, niby traperki okropne, nigdy bym takich nie kupila
            nawet jakby byly super modne

te drugie linki juz lepsze jak ktos nosi takie obcasy bo ja nosze tylko plaskie
            lub delikatny obsacik,

z nastepnej grupy tylko takie przykuly moja pozytywna uwage
            www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/MJACOBS/DETAILS/00120m.jpg
            te sa normalne www.office.co.uk/images/shoes/large/33747000_b1.jpg

fuj
            www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/BALENCIA/DETAILS/00110m.jpg

skory gadzie - nie
            cwieki tez nie

na to wychodzi ze nie bede modna tej jesieni, ael sie nie martwie , nosze to co
            mi sie podoba a nie innym
          • ciak1 Re: Buty na jesień 15.06.07, 16:57
            Edavenpo, jakby Ci się tak kiedyś nudziło, to zrób proszę podsumowanie trendów
            na jesień, bo już chyba wszystkie jesteśmy ciekawe, co się będzie nosiło jak to
            piękne lato sie skończy ;)

A co do butów, to te sznurowane i wszystkie botki są bardzo fajne:)

www.office.co.uk/images/shoes/large/33747000_b1.jpg
            Te twoje też super, tylko takie "niesrebrne";)
            • edavenpo Re: Buty na jesień 16.06.07, 00:26

ciak1 napisała:

> Edavenpo, jakby Ci się tak kiedyś nudziło, to zrób proszę podsumowanie trendów
              > na jesień, bo już chyba wszystkie jesteśmy ciekawe, co się będzie nosiło jak to
              >
              > piękne lato sie skończy ;)
              >
              > A co do butów, to te sznurowane i wszystkie botki są bardzo fajne:)
              >
              > www.office.co.uk/images/shoes/large/33747000_b1.jpg
              > Te twoje też super, tylko takie "niesrebrne";)
              ____

He he he - wycofalam sie z tych srebrnych - postawilam na praktycznosc czerni -
              ciagle troche zaluje ;-)))

A na temat jesieni rzuce cos do watku ktory zaczela Sara jak znajde chwile czasu
              ;-)))
          • magdaksp Re: Buty na jesień 16.06.07, 00:31
            cudne te pierwsze traperki z checia bym takie kupila.reszta kompletnie mi sie
            nie poodba
            • edavenpo Re: Buty na jesień 16.06.07, 00:42

Ja tez sie na traperki szykuje ;-) Te tez sa cudne:
              style.blogs.com/photos/uncategorized/chlmod.jpg
              • lilivampire Re: Buty na jesień 16.06.07, 22:48
                faktycznie śliczne
                ja się szykuję na sznurowane półbuty, już dawno mi się spodobały, widziałam takie w diabeł ubiera się u prady i normalnie zachorowałam na nie
                muszę je mieć tej jesieni
          • sauvageanimal Re: Buty na jesień 16.06.07, 23:12
            To ja poproszę następny sezon,
            bo ten jesienny to mnie przeraża! :DDDDDDD
      • meduzaa1 Re: Buty na jesień 15.06.07, 15:33
        O kurczę edavenpo- a nic na płaskiej podeszwie nie będzie?:/
      • meduzaa1 Re: Buty na jesień 15.06.07, 15:34
        Aha, jeszcze jedno- Edavenpo napisz przy okazji też o ciuchach na jesień, np.
        jakie spodnie?
        • monikaa13 Re: Buty na jesień 15.06.07, 15:37
          no wlasnie tez chetnie zobacze, no i cos plaskiego musi byc
      • oxy_gen_86 Re: Buty na jesień 15.06.07, 15:57
        widzialam dzis straszne spodnice z wyskoim stanem.
        Pewnie w modzie beda takie.
      • ryfka81 Re: Buty na jesień 15.06.07, 16:29
        Ja poluję na takie: fotoforum.gazeta.pl/3,0,699487,2,1.html
        Nie wiedziałam, że będę modna...
        • lilivampire Re: Buty na jesień 16.06.07, 22:50
          też takie widziałam i bardzo mi się spodobały
      • meduzaa1 Re: Buty na jesień 15.06.07, 17:21
        A propos butów jesiennych...te to co prawda jak sandały ale już z kolekcji
        jesiennej. Uwielbiam Jimmiego Choo:)

img520.imageshack.us/img520/3891/jimmygi7.jpg
        • sara_87 Re: Buty na jesień 15.06.07, 20:43
          założę nowy wątek o trendach na jesień zima, nudzi mi się :)
          • kinky5 Re: Buty na jesień 17.06.07, 01:24
            te sa super- swietny kolor
            style.blogs.com/photos/uncategorized/chlmod.jpg
      • sanvitalia Re: Buty na jesień 17.06.07, 10:04
        no to już wiem, że nic nowego na jesień nie kupię :p
        • edavenpo Re: Buty na jesień 17.06.07, 22:01

Buty na plaskim obcasie tez sa - nie martwcie sie ;-)

W dalszym ciagu beda modne przerozne oficerki i buty stylizowane na takie do
          konnej jazdy, rowniez w formie botkow w przytlumionych kolorach, i w kolorze
          naturalnej skory. Sznurowane wysokie kozaki tez powinny sie pojawic. Kozaki na
          plaskiej podeszwie z noskiem w szpic w roznych kolorach tez podejrzewam sie
          utrzymaja z zeszlego roku.

W styl meski wpasowywuja sie buty stylizowane na meskie polbuty cos jak brogues
          i spectator shoes.
      • stylova . 17.06.07, 22:04
        nie chcę zmyślać, ale myślę, ze spodnie to będą te z wysokim stanem w modzie.
        a buty?
        chyba takie botki 'pomiętolone' ;P
        strasznie mi się podobają <3
        • confused.girl Re: . 17.06.07, 22:12
          Mogłabyś rozwinąc termin "wymiętolonych butków"? Bo kompletnie nie wiem o co Ci
          chodzi:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka