sauvageanimal 16.06.07, 12:18 W jakiej "sieciówce" dostanę? Najlepiej czarne,z jakiegoś lekkiego materiału. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
confused.girl Re: Poncho. 16.06.07, 23:31 Wczoraj w H&M mignelo mi chyba podczas przesuwania rzeczy na wieszaku czarne ponczo, ale glowy nie daje - co najwyzej maly palec:P Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Poncho. 17.06.07, 11:56 Ja tez widzialam w h&m,ale na Twoim miejscu nie szukalabym w sieciowkach tylko w jakis sklepach z bielizna i kostiumami,tam beda miec wiekszy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_bee Re: Poncho. 17.06.07, 12:09 poncho w sklepie z bielizna? no chyba ze o pareo (paero?) chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Poncho. 17.06.07, 12:11 O Boze ! Jak blondi normalnie :PPP Pomylily mi sie nazwy :))))))))))) No wiec poncho widzialam w s.oliver, ale watpie abys teraz znalazla, bedzie ciezko, po wakacjach jak sie zaroi od nowych kolekcji na pewno znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Poncho. 17.06.07, 12:26 lilianna82 napisała: > O Boze ! Jak blondi normalnie :PPP > Pomylily mi sie nazwy :))))))))))) > > No wiec poncho widzialam w s.oliver, ale watpie abys teraz znalazla, bedzie > ciezko, po wakacjach jak sie zaroi od nowych kolekcji na pewno znajdziesz. No nie wiem czy po wakacjach :P Wczoraj przeżyłam szok w męskim dziale Zary, bo usłyszałam od pracującej tam pani, że z letniej kolekcji to już tylko końcówki mają, bo wchodzi jesienno-zimowa XD Do dziś nie mogę się otrząsnąć:P 36 stopni za oknem - jak można myśleć w takim upale o kolekcjach jesienno-zimowych:P Odpowiedz Link Zgłoś
gizmo292006 Re: Poncho. 17.06.07, 22:22 tak jak juz dziewczyny wcześniej wspomniały - znajdziesz je w H&M - czarne, z cienkiej tkaniny za 39,99 zeta Odpowiedz Link Zgłoś