pyralgin 25.06.07, 16:56 Ładna, zgrabna - zbyt szczupla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Polska debiutantka 25.06.07, 17:42 gęba a la Kate Moss, nie podoba mi się, za bardzo kanciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Polska debiutantka 25.06.07, 21:05 Jakaś tam wyjątkowa piękność to to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Polska debiutantka 25.06.07, 17:43 Jak na nią patrzę, to se myślę: eh, Bambo, czas na wybieg... Odpowiedz Link Zgłoś
comoda Re: Polska debiutantka 25.06.07, 18:17 hehe swietnie ja widac na tych zdjeciach, szczegolnie na ostatnim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta17 Re: Polska debiutantka 25.06.07, 22:50 Nowy wymoczek na wybiegu. Twarz nieladna. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Mniam! 25.06.07, 20:15 gdzie ona sie chowała kiedy dziewczynom cycki rosły? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Mniam! 25.06.07, 20:40 figura jak u modelki, w tej kategorii niczym sie nie wyroznia. ale twarz ma nieladna. Odpowiedz Link Zgłoś
zyta17 Re: Mniam! 25.06.07, 22:51 mniam mniam, od razu stracilam apetyt..........:((( Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Polska debiutantka 25.06.07, 21:14 po tych 3 zdjeciach, niekompletnych zreszta, trudno mi powiedziec czy mi sie podoba pewnie cos tam ma w sobie skoro taka rozchwytywana ale z drugiej strony patrzac taki paszczur jak kate moos jest tez rozchwytywana jedno co mi sie z pewnoscia nie podoba i to bardzo nie podoba to to ze ta panna jak pies burek reaguje na kazde imie, ma swoje nazwisko, ma imie, tak sie go brzydzi/wstydzi ze musi zangielszczac? zero szacunku dla polanskich splaszczajacych sie do zachodniej publiki Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Polska debiutantka 25.06.07, 21:33 widziałam ją juz jakiś czas temu na style.com i też mnie nieco zdziwiło jej nazwisko Struss zgadzam się z tralalumpkiem, bo jest też modelka Magdalena Frąckowiak, która nie zangielszczyła swego nazwiska - czyli można być topmodelką i jednocześnie nie zatracić się w tej sławie Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Struss :/// 25.06.07, 21:42 Tabuny Czeszek czy Rosjanek jakoś nie muszą nazwisk zmieniać. Pochodzenia się wstydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Struss :/// 25.06.07, 23:42 Niektóre zmieniają np. Natasza Poly skróciła swoje nazwisko z Poliewszczikowa, by obcokrajowacom życia nie utrudniać :) Chyba sami się pochodzenia wstydzicie, skoro wam ten argument jako pierwszy na myśl przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Polska debiutantka 25.06.07, 22:37 ohyda. Koszykarka chora na anoreksję z brzydką buzią. Jak by mi sie taka rozebrała tobym walnął pawia Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Polska debiutantka 25.06.07, 23:51 Jak by mi sie taka > rozebrała tobym walnął pawia Na szczęście to dobra dziewczyna i w trosce o funkcjonowanie Twojego układu pokarmowego nigdy się przed Tobą nie rozbierze Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Ale włosy ma ładne 25.06.07, 23:14 Jeśli to nie sztuczne, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka17 Re: Ale włosy ma ładne 25.06.07, 23:25 tak i c hyba tylko wlosy.usta ohydne,chudzina aż żal-zabiedzona.być może ma w sobie coś,np.wdzięk,kobiecość?ale życzę jej powodzenia! niech tylko nie zapomni jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Ale włosy ma ładne 25.06.07, 23:46 Ma dużo wdzięku, zwłaszcza kiedy mówi: pl.youtube.com/watch?v=VLS5gJKDbRM&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ethefashionspot%2Ecom%2Fforums%2Ff52%2Fkasia%2Dstruss%2D49424%2D25%2Ehtml Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ale włosy ma ładne 26.06.07, 14:13 no, zobacz :) zupelnie inna dziewczyna. podaje do skasoania post, w ktorym napisalam, ze ma nieladna twarz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: Ale włosy ma ładne 26.06.07, 20:26 No - na tym wideo wyglada slicznie, na wybiegu wyglada na zasuszaną (jak wiekszość modelek :P) Życze jej powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysw73 ja nie widze nic niezwykłego w jej twarzy 26.06.07, 08:24 poza tym sucha jak wiekszosc modelek. nadaje sie moze na zdjecia magazynow mody, jak cos ma na sobie. Nago jednak wolabym takiego suchelca nie zobaczyc, jeszcze bym sie przestraszył. No i to zdjecie numer 3 .... koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
borro2 Polska debiutantka 26.06.07, 09:15 Jak zwykle modelka. Niestety one nie grzesza inteligencją - podobnie jak pani struś (czy jak jej tam). Jeżeli uważa, że świat powinien składac się tylko z ludzi szczupłych, pięknych i noszących pradę to ja dziękuje. Od modelek nigdy się nie oczekiwało jakiejś oszałamiającej inteligencji, której nie posiadają (przynajmniej w większości). Ale wypowiedź w stylu "wolałam nie wyjeżdżać w czasie szkoły żeby nie drażnić nauczycieli" to już totalne dno. Oczywiście, jak wszędzie, również i w tym zawodzie mogą się zdarzyć wyjątki (patrz - Karolina Malinowska). Odpowiedz Link Zgłoś
borro2 Re: Polska debiutantka 26.06.07, 09:27 Właśnie widziałem ten filmik. Ja bym nie powiedział że on ma w sobie jakiś wdzięk. dźwięk to może, ale nie wdzięk. Tragedia, niestety nie jest jedyną taką. Z tego co (o zgrozo) doświadczyłem, struś nie odbiega od normy. A że brzydka , kogo to obchodzi, byle by jak najmniej materiału na nią wyszło, a resztę jakoś się wytapetuje. Niestety, ze smutkiem wspominam te zamierzchłe czasy, kiedy na wybiegach królowały Linda, Kirsty, Claudia, cindy czy (to będzie bardzo zamierzchłe) Iman. Te dzisiejsze modelki to jakby przez kalkę robione. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka114 Polska debiutantka 26.06.07, 10:52 panna wcale nie jest ladna tylko nadrabia ``figura`` i jak wiekszosc wieszakow z wybiegu TYLKO mysli o pojsciu na studia Odpowiedz Link Zgłoś
broig Polska debiutantka 26.06.07, 12:21 ona jest po prostu brzydka, mnie się nie chce patrzeć na jej twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Polska debiutantka 26.06.07, 13:34 "Wszyscy szczupli, piękni, z torebkami od Prady..." Chudzi, a nie szczupli. "Nie mylmy szamba z perfumerią" jakby powiedział pewien ksiądz z ryjem. Szczupła kobieta, to kobieta, która dobrze wygląda zarówno w sukni, jak i w bikini. Panna Struss (sic!) jedynie w sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
grudzej Polska debiutantka 26.06.07, 14:09 Świat mody według Kasi Struss? "Wszyscy szczupli, piękni, z torebkami od Prady..." - Szczupli, piękni faceci z torebkami od Prady....... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Polska debiutantka 26.06.07, 21:17 Tylko, że ona piękna nie jest. Wygląda jak brzydsza wersja Julii Stiles (aktorka znana chociażby z "Tożsamości Bourne'a". Widać, że dziewczyna młoda, głupia i już się zdążyło jej porządnie w łebie przewrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Polska debiutantka 26.06.07, 21:30 czytam i czytam...i jakbym zdjec nie widziala to moglabym pomyslec ze potwor jakis sie przypadkiem wdarl na wybieg.... Bardzo ladna dziewczyna i jeszcze na dodatek z Polski. Nasza rodaczka ktora odniosla sukces- coz, jednyna reakcja to krytyka, krytyka i jeszcze raz krytyka. A glupia? Ciekawe jak to sie ocenia na postawie 2 minutowego filmiku albo artykulu, ktory pewnie nawet nie byl przez nia autoryzowany? I kolejne faux pas- ze zmienila nazwisko? Coz...polskie nazwiska do najprostrzych nie naleza. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena.mag Polska debiutantka 17.04.08, 10:51 jak na nią chce się patrzeć, to poproszę adres do jej managera... załatwię mu polepszające wzrok okulary... Odpowiedz Link Zgłoś
evvelinda Re: Polska debiutantka 06.06.08, 22:58 > poproszę adres do jej managera... załatwię mu > polepszające wzrok okulary... Jak to Marzenko? Chciałabyś jej zaszkodzić? Nie cieszysz sie, że dziewczyna z Polski, z małego miasteczka, zdołała przebić się do czołówki modelek i robi karierę w świecie? Przeszkadza Ci świadomość cudzego sukcesu? Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynki Polska debiutantka 13.06.08, 20:38 Kasia Struss faktycznie pnie sie w gore i staje sie coraz bardziej znana na swiecie - Odpowiedz Link Zgłoś