michalina_kowalczyk 02.07.07, 15:50 Co wy o tym? Czy dobrze wygląda w czarnym czy ten fason lepszy był by w żywym kolorku? www.allegro.pl/item208212342_sexy_sukienka_czarna_zloty_pasek_roz_uni_sukienki.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 15:58 nie nie nie, w zadnym kolorze tak sobie mysle ze jest moze idealna na wiejska dyskoteke dla 17 latki ale z drugiej strony mysle ze dla 17 za odwazna i wyzywajaca, a wiec dla kogo no chyba dla nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 16:11 a wg mnie znośna tylko i wyłacznie w tym kolorze. i z innym paskiem lub w ogóle bez niego. oraz naturalnie tylko dla bardzo zgrabnych dziewczyn. p.s. nadaje sie smiało na tunike. Odpowiedz Link Zgłoś
awioletta Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 16:17 też myślę, że w żadnym kolorze...b. ciekawa modelka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 17:10 bez względu na kolor - zawsze będzie wyglądać bazarowo Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_zielona Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 17:20 podpisuje sie pod hazel_dobkins, straszna ta sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 17:12 myślę że w każdym kolorze będzie źle wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 17:31 O jeny ale to sukienka dla mnie i wsumie mi wszystko jedno czy się komuś podoba. Nawet nie pytałam o to tylko o kolor i za te odpowiedzi dziękuję i proszę o następne. Wam się chyba nudzi że tak piszecie nie na temat albo jesteście wredne i myślicie że się ktoś zmartwi waszym brakiem zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 17:36 To po co postawiłaś pytanie " Co wy o tym?" ? i "..w jakim kolorze?" - odpowiedź: w żadnym i nie o to chodzi czy się zmartwisz czy nie, więc się nie obruszaj tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 17:39 Co wy o tym kolorze bo fason mi się podoba i mojemu narzeczonemu też a to jest naj ważniejsze no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 17:41 Na przyszłość bardziej precyzuj pytania - unikniemy wówczas nieporozumień. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 17:45 Zapamiętam też że nie lubicie sexi ciuszków chichichi Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 17:51 michalina_kowalczyk napisała: > Zapamiętam też że nie lubicie sexi ciuszków chichichi Sexi to ona nie jest na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 22:42 confused.girl napisała: > > Sexi to ona nie jest na pewno. Jak dla kogo i oto chodzi. Przynajmniej nie wyglądam jak reszta na ulicy chodź to nie na ulicę sukienka tylko na romantyczny wieczór w domku chichichi Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 23:25 Gdybym ja wyskoczyła w czymś takim przed swoim chłopem, kazałby mi natychmiast to zdjąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 07:37 pistacja5 napisała: > Gdybym ja wyskoczyła w czymś takim przed swoim chłopem, kazałby mi natychmiast > to zdjąć :) No bo oto chodzi. A w co wy się ubieracie na randki? Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 20:47 W worki. Z worków faceci każą wyskakiwać jeszcze szybciej, nie wiedziałaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 00:43 twoje byki mnie przeraziły to tak a propos tez tak nie na temat co do kiecki zgadzam się z powyższymi odpowiedziami, że w jakim by nie była kolorze będzie wyglądać okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Eh ... 02.07.07, 17:44 Co wy o tym? - Okropne, tandetne, bazarowe. Czy dobrze wygląda w czarnym czy ten fason lepszy był by w żywym kolorku? - Obojetnie w jakim kolorze bylby - nie zmienia faktu ze tak samo brzydko wyglada. P.s. Sorry ze tak ostro, ale nie wiem jak moze kumus taka sukienka sie podobac ... Seksy to ona nie jest, tylko tandetna i bazarowa, a to roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 17:53 michalina_kowalczyk napisała: > Co wy o tym? Tipsiarska Czy dobrze wygląda w czarnym czy ten fason lepszy był by w żywym > kolorku? > <a href="www.allegro.pl/item208212342_sexy_sukienka_czarna_zloty_pasek_roz_uni_sukienki.html#photo" target="_blank">www.allegro.pl/item208212342_sexy_sukienka_czarna_zloty_pasek_roz_uni_sukienki.html#photo</a> W żadnym kolorze dobrze wyglądać nie będzie, ale jeśli już to myślę, że tylko w czarnym jest znośna. I nie ma co się obrażać za opinię forumowiczek;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 modelka 02.07.07, 17:54 Często widzę tą dziewczynę jako modelkę w aukcjach allegro i zawsze ma na sobie takie same okropieństwa;) Nie jest ładna- ani sukienka(?) ani modelka:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: modelka 03.07.07, 00:45 jak już widzę tą modelkę to w żołądku mi się przewraca a jeszcze bardziej jak widzę podpis typu "lalunia18" <rzygi> Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 22:48 sukienka okropna czarna może być, ale bez złotego dla mnie nie jest sexowna tylko wulgarna Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Sukienka - kolor 02.07.07, 23:37 niestety, w żadnym kolorze ten fason by mi się nie podobał :/ Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 08:35 zarzucasz nam ze nam sie nudzi i piszemy nie na temat absolutnie nie na pytanie co wy o tym odpowiadam jeszcze raz - straszna, okropna, badziewiasta na pytanie w jakim kolorze, odpowiadam zadnym i to ma byc odp nie na pytanie pewnie oczekujesz tylko odp, ale piekna sukienka, lepszy bylby rozowy Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 08:36 a co do stwierdzeia ze ta sukienka niby jest sexy, tez tak uwazam jest bardzo sexy, w remizie na dyskotece bedziesz wygladac bardzo uwodzicielsko Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 08:58 gorsza chyba byc nie mogla Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 09:26 owszem ciocco :) moglaby być różowa i jeszcze krótsza, a dekolt zdecydowanie większy wtedy byłaby bosssssssssssssssssska i seeeeeeeeeeeeeexxxxyyyyy :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 09:31 ja mysle, ze autorce postu faktycznie ta kieca bardzo pasuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 09:42 cioccolato_bianco napisała: > ja mysle, ze autorce postu faktycznie ta kieca bardzo pasuje :D Ty to taka zawsze jesteś z nosem do góry dla każdego. Pewnie przekonana jesteś że ładne jest tylko to co Ty masz za ładne. Gratuluję poczucia dumy. > monikaa13 zarzucasz nam ze nam sie nudzi i piszemy nie na temat absolutnie nie na pytanie co wy o tym odpowiadam jeszcze raz - straszna, okropna, badziewiasta na pytanie w jakim kolorze, odpowiadam zadnym Wcale nie czekałam tylko na pochwały.O jeny nie urażaj się. Po prostu odpowiedź że brzydka mnie nie interesuje bo mi chodzi o kolor więc szkoda waszego czasu na te złośliwe słowa bo to dla was starta czasu a dla mnie brak pomocy. A dyskoteki w remizie są tak samo miłe jak w klubie i nie rozumiem o co wam chodzi. Jak chodzę na takie dyskoteki to jestem zła czy co? Mam dobre serce jestem miła dla ludzi i pomocna. Jak nielubię ciuszków takich jak wy to już jestem do wyśmiania tak? Jak założę takie same ciuchy jak Bianco to będę piękna tak? A w sercu pogarda dla ludzi o innych charakterach i guście. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 09:46 nic bardziej mylnego. nie tylko to co ja mam i nosze jest ladne, ale twoja sukienka jest po prostu wyzywajaca, brzydka, tandetna, tipsiarska... zupelnie bez klasy. to nie ma nic wspolnego z pogarda, pytasz o nasze opinie, to je otrzymalas, a teraz sie oburzasz bo oczekiwalas pochwal? chcesz zebysmy my byly tolerancyjne dla twojego gustu, to badz tolerancyjna dla gustu innych i przyjmij do wiadomosci, ze komus poza toba i twoim chlopakiem takie ubranie sie NIE PODOBA. jest zasadnicza roznica miedzy impreza w remizie, a impreza w klubie. do dobrego klubu by cie raczej nie wpuszczono w takim stroju :P Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 09:58 Skoro uważasz że nikt tu nawet przez chwilkę ze mnie nie szydził tylko na zimno pisał swoje fakty to ci nie wierzę bo sama szydziłaś. Ja umiem znieść złe słowa bo nie jedno przeżyłam w swoim życiu i wiem że różowe nie jest. Umiem odróżnić wyszydzanie od innego zdania. Jakbyście były miłe to byście mi coś innego poradziły a nie tylko przyszły się pośmiać że tipsiara że remiza. Można pisać że coś jest brzydkie ale spokojnie bez uśmieszków i o tipsiarach. Tak u mnie w mieście były dyskoteki w remizie i tam chodziłam i co z tego? Nawet zespoły przy jeżdzały bawiłam się dobrze i co? Nieważne jestem dobrym człowiekiem i być może jakbyś mnie poznała na żywo to byś oceniła mnie jako człowieka i nie przeszkadzało by Ci że ubieram się nie tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:00 michalina_kowalczyk napisała: > Skoro uważasz że nikt tu nawet przez chwilkę ze mnie nie szydził tylko na zimno > > pisał swoje fakty to ci nie wierzę bo sama szydziłaś. Ja umiem znieść złe słowa > > bo nie jedno przeżyłam w swoim życiu i wiem że różowe nie jest. Umiem odróżnić > wyszydzanie od innego zdania. Jakbyście były miłe to byście mi coś innego > poradziły a nie tylko przyszły się pośmiać że tipsiara że remiza. Można pisać > że coś jest brzydkie ale spokojnie bez uśmieszków i o tipsiarach. > Tak u mnie w mieście były dyskoteki w remizie i tam chodziłam i co z tego? > Nawet zespoły przy jeżdzały bawiłam się dobrze i co? Nieważne jestem dobrym > człowiekiem i być może jakbyś mnie poznała na żywo to byś oceniła mnie jako > człowieka i nie przeszkadzało by Ci że ubieram się nie tak jak ty. O rany! Ale to jest forum MODA - tutaj się nie ocenia czy ktoś jest dobrym człowiekiem czy złym. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:04 Ale ocenić można wrednie lub nie. Teraz to już tłumaczenie a ja dobrze wiem że sobie nawzajem to nie które grzecznie odpowiedzą jak się coś nie spodoba a obcej z innym gustem to już z buta. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:41 michalina_kowalczyk napisała: > Ale ocenić można wrednie lub nie. Teraz to już tłumaczenie a ja dobrze wiem że > sobie nawzajem to nie które grzecznie odpowiedzą jak się coś nie spodoba a > obcej z innym gustem to już z buta. No to jest oczywiste. Też mi się to nie podoba, ale uważam, że używanie argumentów, że ktoś może się kiepsko ubierać, ale być dobrym człowiekiem jest nie na miejscu na forum MODA, bo tutaj oceniamy tylko i wyłącznie to jak się ubieramy, a nie to jakimi ludźmi jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 14:38 > No to jest oczywiste. Też mi się to nie podoba, ale uważam, że używanie argumentów, że ktoś może się kiepsko ubierać, ale być dobrym człowiekiem jest nie na miejscu na forum MODA, bo tutaj oceniamy tylko i wyłącznie to jak się ubieramy, a nie to jakimi ludźmi jesteśmy. Tak ale mnie o to chodziło że nie muszą być wredne bo to że noszę inne ciuchy nie znaczy że jestem człowiekem do którego można się źle odnosić. One potrafią krytykować bez wrednej złośliwości więc może by tak do wszystkich po równo a nie że jak ktoś lubi tipsy to już wyśmiewać można. Jeny niekażdy jest z Warszawy a w innych miasteczkach są inne wzory. Dziękuję za przykłady wklejonych sukienek. Czy taka czerwona jest fajna na romantyczną kolację w domu bo ja w tamtej czarnej też nie chciałam na ulicę wychodzić tylko mieć na spotkania we dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 16:08 Zgadzam się z Tobą w 100%, że niektóre osoby mogłyby być nieco milsze, zwłaszcza, że pokazują w stosunku do innych, że potrafią;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:03 ale teraz rozmawiamy o sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: Sukienka - kolor 04.07.07, 19:22 > jest zasadnicza roznica miedzy impreza w remizie, a impreza w klubie. do > dobrego klubu by cie raczej nie wpuszczono w takim stroju :P > acha!ale jak pisałam, ze selekcja w klubach JEST potrzebna, to się forumki oburzały... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 09:50 sa rozne osoby sa rozne gusta, sa fajne dyskoteki w remizie, sa tam fajni ludzie, ty tez jestes pewnie bardzo mila osoba, ale nie znaczy to ze trzeba sie tak ubierac, ta sukienka poprostu jest straszna, jest totalnie bazarkowa, nie jest w ogole seksowna, nie wiem ze ty uwazasz ja za sexy, nie mam pojecia gdzie b ja mozna ubrac, jakie buty do niej jest badziewiasta, bezgustowna, widzac osobe w takie sukienki pomyslalabym tylko o jednym sory oczywiscie jezli chcesz ja kupic to ok ale nie lepiej kupic ladna, prosta seksowna jak najbardziej sukienke, a nie takie byle co brrrr, sory kojarzy mi sie tylko z jednym i pewnie nie tylko mi, i wierz mi facet widzac dziewczyne w takiej sukience nie mysli ale fajna dziewczyna jaka sexy tylko........ Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:02 O taka odpowiedź jest miła chodź nie chwaląca i o to mi chodziło a nie jakieś: chichi chi tipsiara ;)))) chichi chi w remizie łachacha :) ;) Jednak wiele dziewczyn ma mnóstwo kompleksów i jak tylko znajdą kogoś kto wydaje im się gorszy to zamiast podać dłoń wolą sobie po używać. I nie tylko o tym moim wątku mówię bo mnie to osoboście spotkało. Już dawno to załważyłam. Ale zło wraca. Nie mówmy już o tej mojej sukience bo szkoda czasu. Osobami z dobrymi intencjami dziękuję nawet jak nie chwaliły a tymi co przyszły się pośmiać co by sobie poprawić humor życzę podobnej sytuacji. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:09 wzielam pierwsza lepsza sukieneczke, czyz nie jest ladniejsza www.allegro.pl/item207676890_odlotowa_letnia_sukienka_w_polsce.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:25 Wg mnie ta jest średnio seksowna, chociaż niewątpliwie elegancka i ładna. Może to kwestia tego, że zestawienie bieli i czerni wychodzi na plan pierwszy, a modelka jest spokojniejszego kolorytu, przez co sukienka zwraca uwagę na samą siebie, a nie na osobę. Ale np. ta: www.allegro.pl/item210623099_victoria_s_secret_czerwona_letnia_sukienka_polo_m.html#photo ma element seksowny (podkreślający biust dekolt) i jest dopasowna, a dół jest dłuższy, przez co sukienka wygląda seksownie, a nie wulgarnie. Właśnie takie sukienki bardzo mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:50 tez ladna czyz takie sukienki nie maja w sobie wiecej wdzieku niz ta niby seksowna, ktora chyba nie ma go wcale Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 11:58 no co ty monika... gdzie ona fajniejsza? przecież nie odkrywa połowy d... i nie ma dekoltu po pas... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:11 nie denerwuj się tak, kazdy wyraża tylko swoje zdanie:D Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 11:50 michalina_kowalczyk napisała: > cioccolato_bianco napisała: > > > ja mysle, ze autorce postu faktycznie ta kieca bardzo pasuje :D > > Ty to taka zawsze jesteś z nosem do góry dla każdego. Pewnie przekonana jesteś > że ładne jest tylko to co Ty masz za ładne. nie, ciocco jeszcze uważa że ładne jest też to co mam ja :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 11:54 o, to prawda :) gabi ma piekne ubrania i jeszcze piekniej na niej wygladaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:13 nawet jeśli pytasz o sam kolor, trudno Ci doradzić, bo nie wiemy nic o Twoim kolorycie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilass Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:21 "O jeny" ?? A coż to za słowotwór? Marcysia w "Złotopolskich" chyba tak mówiła (lol) Sukienka bazarowa ,tandetna i wulgarna. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 10:22 marcysi by sie pewnie spodobala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cryptorchid Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 11:54 Wy chyba nie widziałyście wulgarnej sukienki. Przecież ta nie jest ani straszliwie krótka ani wydekoltowana! Jeśli mam wyrazić opinię o kolorze to mi się bardzo nie podobają te złote wstawki i przez to bym jej w życiu nie założyła. Ale ja nie lubię złota, Ty możesz lubić i w porządku. A te zalinkowane dalej są tak typowe... żeby nie powiedzieć nudne. Ale kwestia gustu ;) A krytyka niektórych jest po prostu żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 12:00 ja lubie zloto, ale bez przesady wstawki sa tandetne Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 16:23 nie wierze, ze komus moze sie ta 'sukienka' podobac... Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 16:24 Ja też już nie rzeczywiście wygląda jak od Dody. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 20:00 michalina_kowalczyk - Znalazlas jakas inna sukienke ? Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Sukienka - kolor 04.07.07, 07:47 Jeszcze nie znalazłam ale się staram. Ja się ubieram codziennie tak zwyczajnie żadne tam mini czy duże dekolty i chyba nie wiem jak ubrać się sexi a normalnie ale nie chce zwykłej tej sukienki tylko jakąś sexi. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Moje 2 grosze ;) 04.07.07, 21:32 To i ja dorzucę swoje kolejne "dwa grosze".. Tak a propos zalinkowanej kiecki..coś w jej stylu.. www.asos.com/Peaches-Geldof/V-Back-Batwing-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=144937&cid=2833 www.asos.com/Eva-Longoria/Eva-Backless-Studded-Foil-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=163086&cid=2631 Sama posiadam bardzo podobną, fioletową mini z długim rękawem, wiązaną na szyi, z okrągłym wycięciem na plecach..i nie uważam ją za wulgarną - oczywiście to moje zdanie:) Z Allegro wychwyciłam tę,mnie drażnią troszkę cekiny (zwyczajnie ich nie lubię) i gdyby nie to sama bym ją zgarnęła ;) www.allegro.pl/item209829857_unikat_sukienka_zara_okazja_taka_cena_nowa.html Poza tym takie..bardziej klasyczne(niestety raczej nie dla mnie albowiem wymagające większego nieco biustu niż posiadam;) www.stylefinder.com/items/default.aspx?id=4592 www.carmenstyle.org/images/Azzaro%20dress.jpg img252.imageshack.us/img252/2035/aaajx9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Moje 2 grosze ;) 05.07.07, 07:43 Bardzo ładne są takie dwie co na początek dałaś bo mają dekold ale s tyłu ta druga naj bardziej. Jakby była czerwona to bym się mogła w niej zakochać. Niewiem czy krawcowej nie pokazać obrazków Bardzo dziękuję za poświęcony czas. Odpowiedz Link Zgłoś
totally_insane Re: Sukienka - kolor 03.07.07, 20:15 o matko, współczuje braku dobrego smaku, sukienka strasznie tandetna i do tego jeszcze ta "modelka" jak z wiejskiej dyskoteki... Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Sukienka - kolor 04.07.07, 08:22 Kiecka mi się nie podoba, ale pokazywano tu już o wiele gorsze. Myślę, że gdyby zamiast tych złotych wstawek miała na przykład białe, do tego biały albo czarny pasek i prezentowana byłaby na innej modelce, to nikt by słowa nie powiedział. Ot, zwykła tunika, jakich pełno w sklepach. Michaliny proszę mi się nie czepiać, bo widać, że dziewczyna się stara i walczy z błędami. A "jeny" to przecież normalny, slangowy zwrot i jeśli mam być szczera, to wolę go od "dżizas" czy "boszzz". Peace, love and rock'n'roll :o) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Sukienka - kolor 04.07.07, 16:58 ryfka81 napisała: > > Peace, love and rock'n'roll :o) > Święte słowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Propozycje : 04.07.07, 17:07 michalina_kowalczyk a co powiesz na te ? Szukasz jakies seksownej, a zarazem eleganckiej, dziewczyny wklejaly te sukienki co jakis czas i z tego co mowily, ladnie leza, a cena nie jest taka wysoka ( szczegolnie tej drugiej ) czy takie Ci sie podobaja ? allegro.pl/item212106436__ostatni_raz_are_you_ready_34_44_tu_38_.html allegro.pl/item211740010__totally_sexy_wszystkie_rozmiary_tu_38_.html Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Propozycje : 04.07.07, 17:15 Widzę, że nie tlyko ja postanowiłam poszperać w internecie za sukienkami dla Michaliny:P Ja z kolei proponowałabym seksowną prostotę;) i15.photobucket.com/albums/a358/lmproduction/celebrities9/madghm15025.jpg Przymierzałam w H&M wersję całą czarną, bardzo fajny materiał, ale trzeba koniecznie przymierzyć, bo nie na każdej sylwetce dobrze wygląda. Myślę, że z odpowiednimi butkami i dodatkami(może jakieś korale) będzie bardzo sexi:D A tu sukienka zakupiona przez Kinky - pozwoliłam sobie zaporzyczyć link;) img521.imageshack.us/img521/1925/sukienkaux3.jpg Z butami na szpilce i fajnym naszyjnikiem też będzie super:) Jak jeszcze coś ciekawego znajdę to dam znać:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Propozycje : 04.07.07, 19:06 kc_mc i confused_girl te sukienki sa bardzo ladne, wielokrotnie pokazywane na forum jako ciekawe, tak jak michalina czerwona/czarna bardzo ladna i ta zwykla prosta czarna, tez moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Propozycje : 04.07.07, 18:42 michalina_kowalczyk napisała: > Jestem taki trol jak i ty. > Jeny nie pisze bo się śmieją ze mnie i już nie użyje. > A że błędów mniej to lepiej co? Jak się do Wordu wpisze to podkleśla na > czerwony i jak daje mi inne słowa to zmieniam na te inne ale czasem nie daje > albo nie mam już cierpliwości próbować innych pisowni bo bym musiała długo to > robić. > > Z tych sukni co wkleiłyście to mi się ta czerwona podoba co są dwie obok siebie > > jedna czerwona a druga czarna. Ja bym właśnie chciała aby ona była albo z > dekoldem albo mini albo obcisła żeby była sexi bo i tak nie będę w niej po > mieście ganiać tylko w domu się ubierać na jakieś romantyczne spotkania. hi hi a ja w tej czerwonej po mieście ganiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Propozycje : 04.07.07, 18:46 I swietnie sie w niej tylek prezentuje ( widzialam na miescie ). Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Propozycje : 04.07.07, 18:47 Tzn nie widzialam Gabi :P Tylko na innej kobiecie. Wygladala na prawde swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Propozycje : 04.07.07, 18:59 :)) mój tyłek też w niej świetnie wygląda :DD Odpowiedz Link Zgłoś