martusia67 19.07.07, 13:06 www.kozaczek.pl/plotka.php?id=3109 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 13:11 Niezłe zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 13:12 fajne zdjęcia, ale ja nie przepadam za urodą Claudii Schiffer i wolałabym kogoś innego na jej miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 13:24 Mi sesja bardzo sie podoba, najbardziej zdjecie 2 i zdjecie z pejczem :D Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 14:55 No w koncu... po tylu latach.. Karl zrobil zdjecia swojej (bylej) muzie.. Claudia ma w swojej urodzie cos z BB.. Poza tym twarda jako biznes-woman, a slodka - prywatnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_zielona Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 15:08 Ciekawe zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 17:18 bardzo ciekawy pomysl, fantastyczne zdjecia niedawno pokazywano tutaj na forum nedzne proby zdjec w zakrawionej sesji maja sie one bardzo nijak do tutaj pokazywanych Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 17:24 tralalumpek napisała: > bardzo ciekawy pomysl, fantastyczne zdjecia > niedawno pokazywano tutaj na forum nedzne proby zdjec w zakrawionej sesji > maja sie one bardzo nijak do tutaj pokazywanych Dlatego postanowilam pokazac ta sesje. Sesja Brodzikowej (ktora zreszta podobala mi sie - sama ja zamiescilam na forum) nie umywa sie do tej - uwazam,ze jest cudowana, elegancka i bardzo stylowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 18:10 ktora jest elegancka i bardzo stylowa bo jakos nie moge wyöapac z twojej wypowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 18:16 tralalumpek napisała: > ktora jest elegancka i bardzo stylowa bo jakos nie moge wyöapac z twojej > wypowiedzi.... hmmmm az tak bardzo niezrozumiala jest moja wypowiedz :( stylowa jest sesja z udzialem Claudi Schiffer Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 18:09 nie przepadam za claudia, ale musze przyznac, ze bardzo piekne zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Claudia Schiffer dla Dom Perignon 19.07.07, 21:19 Sesja jak sesja.Sama Claudia nie bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś