missmarion 21.07.07, 21:59 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/993d92ffc8ad40fc.html Co sadzicie o tych butach? W sumie podobaja mi sie tylko zwatpilam z powodu, iz sa lakierowane. Jak myslicie nadaja sie do jeansow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldona177 Re: Lakierki - opinie 21.07.07, 22:17 nawet fajne ale do jeansów moim zdaniem nie zabardzo pasuja chociaz może akurat ty bedziesz fajnie tak wygladać Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Lakierki - opinie 21.07.07, 23:29 okropne pod kazdym wzgledem Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Esprit, co nie ? :) 21.07.07, 23:33 To sa chyba buty Esprit ? tak mi sie wydaje ze je w tym tyg widzialam za 70€. Jezeli to one, to na zywo ladniej wygladaja niz na fotce. Choc az takie super nie sa, wzgledne jak dla mnie. Co do lakierka samego w sobie - ja ostatnio sie chyba tylko w lakierku lubuje, gdzie jeszcze pol roku temu w ogole bym na buta - lakierka nie spojrzala ... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Esprit, co nie ? :) 21.07.07, 23:49 och, uwielbiam lakierowane buty !!! Choc te akurat sredniawo mi sie podobaja...ale do dzinsow moga byc jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlaczka Re: Lakierki - opinie 22.07.07, 00:31 chociaż sama nie moszę takich butów to uważam, że do jeansów będą się prezentowały całkiem dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Lakierki - opinie 22.07.07, 08:31 juz na samym wstepie odpadaja z powodu obcasa nie w kolorze nadwozia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Lakierki - opinie 22.07.07, 08:32 aha i zeby nie bylo mnie sie naswet ostatnio podobaja lakierowane buty ale nie az tak mocno lakierowane ze sie w nich przejrzec mozna :P Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Lakierki - opinie 22.07.07, 11:02 nie mam nic przeciwko lakierowanym butom, ale te mi się akurat nie podobają:( Odpowiedz Link Zgłoś
oolenkaa1 Re: Lakierki - opinie 23.07.07, 19:26 nie kupiłabym poniewaz po 1 obcas ;/po 2 cena 3 sa zwykle co do butow lakierkow nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Lakierki - opinie 22.07.07, 15:51 buty średnie,ale nie najgorsze. Ja akurat uwielbiam lakierki ale wlasnie idealnie gładkie takie ze mozna sie az w nich przejrzec:)) obsas nie w kolorze nadwozia tez mi sie podoba i jest praktyczny-trwalszy i nie widac tak otarc.poza tym taki obcas jest mniej elegancki dlatego wlasnie bardziej pasuje do noszenia na codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
zzooffkkaa Re: Lakierki - opinie 22.07.07, 15:56 a ja nie moge ich zobaczyc bo net tak wolno dzisiaj chodzi ze wlasnie mam lekcje cierpliwosci..proboje juz trzeci raz i nic...mam nadzieje ze w koncu dostane sie do tej fotki:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Lakierki - opinie 22.07.07, 18:35 nadaja sie do jeansow ale nie podobaja mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Lakierki - opinie 23.07.07, 23:19 lakierowane to one moze sa, ale lakierki? lakierki to osobny rodzaj obuwia, do tego meskiego to co na zdjeciu jest takie sobie circa plus, nie koniec swiata ale tez nic do wpadania w zachwyt Odpowiedz Link Zgłoś