justyna_t27 22.07.07, 16:34 prosze o opinie na temat butow (sportowych= 'adidasow') z diverse'a czy sa wytrzymale i czy oplaca sie je kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_gosiak Re: buty-diverse 22.07.07, 16:51 posiadam 2 pary butów z tej firmy,pierwsze dosyć szybko się rozkleiły, druga para w zasadzie też nie należy do najlepszych jakościowo drugi dzień na nogach i już wkładka sie odkleiła, wprawdzie obie pary kupione na przecenie ale to chyba nie ma znaczenia:). Odpowiedz Link Zgłoś
awioletta Re: buty-diverse 22.07.07, 17:19 mi się strasznie szybko wytarł ten materiał na pięcie, mojemu chłopakowi się rozkleiły po 2 miesiacach, wolę troche dołożyć i kupić np. pumy chociaż z wyglądu diversy też mi się podobają i czasem mnie korci żeby jakieś kupić :) Odpowiedz Link Zgłoś
break02 Re: buty-diverse 23.07.07, 20:22 ja mam (mialam) identyczna sytuacje jak awioletta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: buty-diverse 23.07.07, 20:40 A mi pumy przetarły się na piętach. Do niczego już się nie nadają, bo stały się niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: buty-diverse 22.07.07, 17:20 mam 2 pary. nie chodze w nich za czesto ale dobrze sie trzymają. są tanie wiec warto kupic Odpowiedz Link Zgłoś
milkyway1 Re: buty-diverse 22.07.07, 23:55 mialam buty diversa, nie sportowe ale kozaki. kupilam za 250 zeta a po kilku dniach przecenili na nieco ponad sto, bylam sfrustrowana tym faktem. a po ok 2 miesiacach cale sie i tak rozlecialy, oddalam do reklamacji i oddali mi pieniadze. slyszalam ze buty diversa ogolnie rzecz biorac nie sa trwale, a slyszalam to od dziewczyny ktora tam pracowala... Odpowiedz Link Zgłoś
ann_czy Re: buty-diverse 24.07.07, 09:38 nie warto, chyba że zapłacisz za nie 70% wartości, mi po pół roku podeszwa się rozwaliła, jeżeli lubisz taka stylistykę to polecam conversa, fakt są droższe ale będziesz je nosić naprawdę długo, a jakościowo są o niebo lepiej wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś