Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty-diverse

22.07.07, 16:34
    prosze o opinie na temat butow (sportowych= 'adidasow') z diverse'a
    czy sa wytrzymale i czy oplaca sie je kupowac?
    Obserwuj wątek
      • happy_gosiak Re: buty-diverse 22.07.07, 16:51
        posiadam 2 pary butów z tej firmy,pierwsze dosyć szybko się rozkleiły, druga
        para w zasadzie też nie należy do najlepszych jakościowo drugi dzień na nogach
        i już wkładka sie odkleiła, wprawdzie obie pary kupione na przecenie ale to
        chyba nie ma znaczenia:).
      • awioletta Re: buty-diverse 22.07.07, 17:19
        mi się strasznie szybko wytarł ten materiał na pięcie, mojemu chłopakowi się rozkleiły po 2 miesiacach, wolę troche dołożyć i kupić np. pumy chociaż z wyglądu diversy też mi się podobają i czasem mnie korci żeby jakieś kupić :)
        • break02 Re: buty-diverse 23.07.07, 20:22
          ja mam (mialam) identyczna sytuacje jak awioletta ;)
          • asidoo Re: buty-diverse 23.07.07, 20:40
            A mi pumy przetarły się na piętach. Do niczego już się nie nadają, bo stały się
            niewygodne.
      • paulinaa Re: buty-diverse 22.07.07, 17:20
        mam 2 pary. nie chodze w nich za czesto ale dobrze sie trzymają.
        są tanie wiec warto kupic
      • milkyway1 Re: buty-diverse 22.07.07, 23:55
        mialam buty diversa, nie sportowe ale kozaki. kupilam za 250 zeta a po kilku
        dniach przecenili na nieco ponad sto, bylam sfrustrowana tym faktem. a po ok 2
        miesiacach cale sie i tak rozlecialy, oddalam do reklamacji i oddali mi
        pieniadze. slyszalam ze buty diversa ogolnie rzecz biorac nie sa trwale, a
        slyszalam to od dziewczyny ktora tam pracowala...
        • ann_czy Re: buty-diverse 24.07.07, 09:38
          nie warto, chyba że zapłacisz za nie 70% wartości, mi po pół roku podeszwa się
          rozwaliła, jeżeli lubisz taka stylistykę to polecam conversa, fakt są droższe
          ale będziesz je nosić naprawdę długo, a jakościowo są o niebo lepiej wykonane.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
    Wersja mobilna