stpierre 13.08.07, 16:29 Faktycznie piękna, pewnie ma polskie korzenie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetpaw Wodna dama 13.08.07, 17:03 "Snejana jest jedną z najbardziej wychodzonych modelek" a może jednak wychudzonych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mooz Re: Wodna dama 13.08.07, 21:02 Jakoś nie widzę żeby była jakoś ekstremalni wychudzona, więc może jednak 'wychodzonych'? Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Wodna dama 13.08.07, 17:15 dziewczyna niebrzydka, cos w sobie ma, fajne te podkrazone oczy, ale grafomanski poczatek tego artykulu wola o pomste do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Wodna dama 13.08.07, 17:16 Obawiam sie, ze ten wygląd wiecznego zmęczenia zawdzięcza własnie brakowi znajomosci jakiegokolwiek jedzenia poza sałata ;/ Pierwsza mysl na widok tej dziewczyny u mnie brzmi - ma swój swiat, dokładnie tak jak narkomanki , patrzą ci w oczy, a nijak ci w oczy nei patrzą;/ Sorry, ale piekna to ona by była, jakby jej dołozyć 10 kg - bo narazie to wygląda na chorą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
intelligo Wodna dama 13.08.07, 17:40 "Aktualnie Ukrainka pracuje dla znanych agencji modelek z Nowego Jorku - DNA Model Management..." etc. To "DNA" w kontekście jej chudości kojarzy mi się wyłącznie z jakąś kosmiczną instytucją, rodem z thrillera medycznego, która zajmuje się badaniami nad zdolnościami asymilowania składników odżywczych z powietrza przez ludzkie DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczny.sceptyk Wodna dama 13.08.07, 17:55 Powiem szczerze, ze ja nadal w jej oczach widze te pradawne budowle cerkiewne, natomiast sposob w jaki autorka artykulu opisuje mistyczne ukrainskie krajobrazy nadal szumi mi w glowie (niczym wiatr znad Dniepru- chcialo by sie dodac. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczny.sceptyk Porazajace piekno stylu 13.08.07, 18:07 Powiem szczerze, ze ja nadal w jej oczach widze te pradawne budowle cerkiewne, natomiast sposob w jaki autorka artykulu opisuje mistyczne ukrainskie krajobrazy odbil sie grymasem na mojej zamyslonej twarzy (niczym tajemnicza glebia rzecenej wody, nie przymierzajac) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczny.sceptyk Porazajace piekno stylu 13.08.07, 18:09 Powiem szczerze, ze ja nadal w jej oczach widze te pradawne budowle cerkiewne, natomiast sposob w jaki autorka artykulu opisuje mistyczne ukrainskie krajobrazy odbil sie grymasem na mojej zamyslonej twarzy (niczym tajemnicza glebia rzecznej wody, nie przymierzajac) Odpowiedz Link Zgłoś
holender111 Wodna dama 13.08.07, 19:12 piekna to Ty nie jestes,na buzi owszem jestes sliczniutka,ale nogi masz okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Na imię ma Snieżana 13.08.07, 20:50 Imię tej Ukrainki pisze się "Снежана", w polskiej transkrypcji "Snieżana". Forma "Snejana" to francuska transkrypcja fonetyczna; używanie jej w tekście pisanym po polsku jest nie bardzo dorzeczne i prowokuje nieporozumienia co do wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: Na imię ma Snieżana 13.08.07, 22:28 Właśnie. Skoro gazeta.pl pisze "Snejana", to dlaczego nie "Kuchma", "Yanukovich" czy "Yushchenko". Po jakiego grzyba? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Wodna dama 13.08.07, 21:52 Jest cudowna, ale mogłaby się raz porządnie wyspać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazur33x Wodna dama 13.08.07, 23:42 Piękna twarz, ale dziewczyna jest chorobliwie chuda. Nie wygląda to zbyt zdrowo. Dla mnie aseksualna - choc podobają mi się szczupłe kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
mooz Re: Wodna dama 14.08.07, 00:55 Dlaczego chudość kojarzy się wyłącznie z chorobą? Znam kilka jeszcze chudszych dziewczyn (łącznie z moją żoną), które są całkowicie zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Wodna dama 14.08.07, 07:55 Dlatego, ze kilka modelek już w wyniku tej "naturalnej" chudosci nei zyje? Szereg leczy się w kliniakch zaburzeń odzywiania? One te wszystkie twierdza , ze są zdrowe, dziwne jednak, z ekiedy młoede dzieczyny przychodza do tego zawodu wyglądaja kwitnąco, a w 4-5 lat pózniej to smutne, snujące sie cienie. To pewnei od tego naturalnego zdrowia. Równe dobrze mozesz twierdzić, ze tancerki blatu są w 100 % zdrowe - niestety, tancerki kończące karierę , maja podobny stan zdrowia jak górnicy Odpowiedz Link Zgłoś
veneda1 Wodna dama 14.08.07, 01:02 Dziewczyna ma zmeczone oczy i jest tak strasznie chuda, bo sie zagladza. Jedz dziecko wiecej, bo sie sie pochorujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kaim2005 dajcie spokój 14.08.07, 01:23 Dajcie spokój, przecież ona jest okropna. Jak ma nie mieć smutnych oczu jak nie jadla śniadania ani obiadu... Porusza się jakby za chwile miała zasłabnąć... Zupełnie okropne... Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: dajcie spokój 14.08.07, 01:47 ladna jest bardzo, jedyny mankament to jej wychudzone nogi, no ale coz, taki los wspolczesnych modelek Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Wodna dama 14.08.07, 02:14 Jest chuda, nawet bardzo chuda, ale co z tego, skoro ma tak niesamowitą twarz, której nie da się zapomnieć? A zresztą robi się nagonkę na chude modelki, a to raczej wina decydentów ze świata mody, że postawili na chudość. A wracając do Snieżany to jej okładki Vogue'a są najlepsze jakie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Wodna dama 14.08.07, 08:25 bardzo interesująca modelka;nie przypuszczałam,że ukraińskie dziewczyny są tak pękne:) Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Wodna dama 14.08.07, 09:32 Ladna, ale nc specjalnego. Piękne to są: Natalia Vodianowa (te brwi), Liv Tyler, Agyness Deyn (Bo dziewczyna jest z charakterem i umie się uśmiechać) no i Polka MArcelina Sowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Wodna dama 14.08.07, 10:01 Wyglada jakby była pijana albo nacpana. Porównajcie jej wzrok z wzrokiem Kate MOSS w okresie swoich szczytowych osiągnięć. Jakoś trudno mi uwierzyc ze wszystko z nią jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Wodna dama 14.08.07, 10:19 Jest bardzo szczupła, ale nie wychudzona, ludzie... Chyba lansowanie tzw. "zdrowych" rozmiarów robi swoje i rzuca sie na percepcje, niedługo wszystko poniżej czterdziestki będzie anoreksją. Mam koleżanki, które są podobnej budowy a jedzą jak szalone - tylko pozazdrościć bo ja żeby być szczupła muszę sie pilnować.:) A ta modelka niezdrowo wygląda przez nieobecny, jakby naćpany wyraz twarzy. Ładna jest, aczkolwiek nie powala. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Wodna dama 14.08.07, 13:34 Czyli tak, jest chuda, ale nie wychudzona? No to wymiary tej pani z jej strony internetowej: Height: 175 cm Bust: 84 cm Waist: 58 cm Hips: 85 cm I nikt mi nie powie, ze 58 w talii u kobiety mającej 175 cm wzrostu, to nie jest wychudzenie i rzuca nam sie na percepcję;/ Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Wodna dama 14.08.07, 18:04 z tego co wiem to szczupłe_ale_nie_chude modelki z połowy lat 90 - Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista - miały wymiary w okolicach 90-60-90, czyli niewiele wiecej od tej pani, a nikt ich chudzielcami nie nazywał. Wymiary jeszcze o niczym nie świadczą, Sophia Loren w młodości słynęła z niewiarygodnie szczupłej talii - niewiele ponad 50 cm. Tak samo ktoś może mieć 75 cm w biuście i przy tym nie być chudzielcem, tylko mieć po prostu bardzo mały biust. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Wodna dama 15.08.07, 08:38 Jesli ktos ma 75 w biuscie to jest to chudy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Wodna dama 15.08.07, 15:43 Chyba jesteś z frakcji "wszystko co szczupłe poniżej normy to wieszak i jest be" bo widzę graniczące ze złośliwością przewrażliwienie na punkcie czyjejś chudości.:) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Wodna dama 15.08.07, 15:53 mnie juz zaczyna troche meczyc to czepianie sie chudych. nie zachwycam sie modelkami, niektore wygladaja naprawde niezdrowo, ale ta nagonka robi sie troche nieprzyjemna i uderza w dziewczyny bardzo szczuple z natury- sama znam takich sporo. jak jest wysoka i drobnokoscista to bedzie takim modelkowym wieszakiem czy chce czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
freeme Wodna dama 14.08.07, 11:12 bardzo ładna dziewczyna, fakt jednak trochę chuda... Odpowiedz Link Zgłoś
betty-blue nie rozumiem 14.08.07, 13:04 Wciąż mówi się o anoreksji, także w GW artykuły pojawiają się na ten temat dość regularnie a tu teraz ,,piękność" i ... klasyczny przykład anoreksji. Promowanie takich wizerunków powinno traktować się raczej jako przestrogę a nie jako ideał piękna! DLACZEGO WCIĄŻ PRAKTYKOWANE, DOPUSZCZANE I WRĘCZ POLECANE SĄ TAKIE WIZERUNKI? Nie jest to ideał piękna, twarz tej dziewczyny jest zmęczona i mizerna, jedynie profesjonalny makijaż rozświetla jej twarz. Przykre, nie piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: nie rozumiem 14.08.07, 13:45 Ja na takie mówię "bida z nędzą".Kolejny wychudzony szkielet na wybiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
droper Kolejna anorektyczka 14.08.07, 13:52 Buzia niebrzydka, a oczy wolaja: Jestem glodna!!! Kolejna ladna dziewczyna glodzi sie dla kariery. Figura beznadziejna. Ale tak to teraz jest na wybiegach... Choc wciaz nie potrafie zrozumiec dlaczego. Kto dyktuje takie kanony?! Odpowiedz Link Zgłoś