daffiduck Wodna dama 14.08.07, 14:03 Cos mi ta piękność wygląda na anorektyczkę, a napewno na kogoś, kto w tym kierunku zmierza... Przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Wodna dama 14.08.07, 14:08 Ladna buzia...z oczami narkomanki zebrzacej o chleb... A wczoraj widzialam "normalny" manekin: z udami i lekkim brzuszkiem! (nie w dziale ciazowym) Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek33 Wodna dama 14.08.07, 15:29 Czy ten tekst pisał debil, czy jest to ochydnie zerżnięte z jakiegos folderu? Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Wodna dama 15.08.07, 02:08 Chudość jest i moim zdaniem będzie w cenie jako reakcja na postępującą epidemię otyłości. A ciągłe gadanie o anoreksji jest nudne: to tak naprawdę choroba przewrażliwionych egocentryków, którzy prędzej czy później i tak by na coś zapadli. A obwinianie chudzin z wybiegu za całe zło tego świata jest smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Wodna dama 15.08.07, 08:35 Jedyny kraj, który moze mówić o czymś takich jak epidemia otyłosci to Stany. A nazywanie anoreksji chorobą przewrazliwionych egocentryków pozostawię bez komentarza ...Idż sobie kiedyś na oddział dla tych panien - moze klapki spadną... Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Wodna dama 17.08.07, 00:36 Nie tylko Stany mają problem z otyłością, a Wielka Brytania? Także we Francji są już uczuleni na punkcie niezdrowego jedzenia w szkołach i "amerykanizacją" nawyków żywieniowych wśród dzieci i młodzieży. W Polsce też widzi się coraz więcej grubych dzieci. Taki już trend... A co do anoreksji, nie zmienię zdania. Wszystkiego rodzaju nerwice dotykają ludzi zbyt skoncentrowanych na sobie i nie mających poważniejszych życiowych problemów niż fałdka na brzuchu lub inna głupota (taka prawda, wiem to po sobie). Przecież większość z nas słyszała jakiś komentarz dotyczący za dużej wagi, ale nikły procent bierze to do siebie i katuje się dietą bądź ćwiczeniami by w końcu doprowadzić się do ciężkiej choroby bądź śmierci. Tylko egocentrycy mają skłonności autodestrukcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Wodna dama 15.08.07, 10:38 Wstep do artykulu mnie rozlozyl na lopatki. Kto to pisal??? Jesli rzeczywisice "...tajemnicza głębia rzecznej wody odbijała się w jej zamyślonej twarzy" - to musi miec dziewczyna niewiarygodnie tlusta cere... A tak na powaznie - Owszem, jest ladna, ma w sobie cos, ale wyglada po prostu na smiertelnie zmeczona i chora. Poza tym, czy tylko mnie sie tak dziwnie wydaje, czy ona rzeczywiscie dosc niezgrabnie sie porusza? Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Wodna dama 11.12.08, 22:50 Oczy tego biednego dziecka wolaja :jesc jesc jesc... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Wodna dama 11.12.08, 22:56 piekne oczy, piekna ich oprawa, piekna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś