leez5 Re: Jak Wam sie TO widzi 18.08.07, 16:35 Mnie sie podoba:-) chociaz buty bym inne zalozyla. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Disa.... 18.08.07, 20:04 ładnemu we wszystkim ładnie;-))Nie wiesz o tym?;-)A już w takim ładnym zestawieniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa.... 18.08.07, 20:16 :D ale słodzisz :D spoko przyda mi się dzisiaj bo w sklepie zdenerwowała mnie brzydka Laska … stoję przy kasie i nagle słyszę za sobą „Pannie chyba wodę w domu odcięli” i śmiech Przez pierwsze 5 sekund nie załapałam o co chodzi, ale popatrzyłam się na ladę gdzie leżały moje zakupy 2xchusteczki do higieny intymnej –różne zapachy 2xchusteczki odświeżające – różne zapachy 2xchusteczki do demakijażu nawilżające 2xchusteczki do demakijażu tonizujące 1xchusteczki do demakijażu – innej firmy dla przetestowania Zawsze kupuje w takich ilościach bo przez jakiś 2tygodnie mam spokój i nie musze o tym pamiętać ;/ ale mnie zdenerwował paszet więc się popatrzyłam i oznajmiłam „nie odcięcie wody, a higiena osobista –ale rozumiem, że to dla Ciebie zabawny temat” Laska „ja się myję” Disa wzrokiem po niej … „wyglądasz na taką co się szarym mydłem trze” Wzięłam rzeczy i wyszłam… Ludzka głupota mnie czasami przytłacza Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 Re: Disa.... 18.08.07, 20:24 dziwie sie disa ze to kupiłas.Ja cie nie pochwalam(poniewaz sądze ze do higieny sa roznaite płyny,i ich uzywam,chusteczki tylko na podróz,i gdybym widziała twoje zakupy mialabym takie same skojarzenia-ze odcieli ci wodę)niemniej jednaj,to ekspedientka wykazala się buractwem.Wywaliłabym jej na lade zakupy,nie kupiłabym,może nawet wezwałabym kierownika sklepu aby utemperował buraczare. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa.... 18.08.07, 20:41 nie ekspedientka ;] byl Pan Ekspedient -praconika bym rozszarpala to byla jakas pasztetowa co stala za mna... Płynów też uzywam :D i też sie myję, ale chusteczek to w sumie nie wiem czemu mi tyle schodzi ;D Potrafie sie nieraz w nocy przebudzic i przecierac -pewnie przez alergie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 Re: Disa.... 18.08.07, 20:45 to faktycznie,baba ma tupet obcych ludzi w sklepie zaczepiac;-) czubek,nie przejmuj sie. Ja chustecxzek nie uzywam w domu,nie lubie,to sama chemia.Kazdy płyn np do demakijazu musze spłukac,jak tego nie zrobie,czuje się nieumyta. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa.... 18.08.07, 20:54 ja musze nawilżać ;/ a jak znajde coś na co nie mam alergii to kupuje po milion sztuk ;D Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 Re: Disa.... 18.08.07, 21:02 ja nawilżam kremem;-)Chociaz ostatnio zadnych kremów nie uzywam,bo odkryłam że dopiero wtedy mam bezproblemowa cerę;-) w ogóle nie rozumiem fenomenu chusteczek do demakijazu.Nie umiem się tym posługiwać.Do demakijazu-tylko mleczko na wacik,i tak zmywam makijaz.A chusteczki do higieny intymnej sprawdziłyby sie tylko chyba w podrózy,gdzie nie ma mozliwości kapieli. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa.... 18.08.07, 21:06 oj nie u mnie do higieny intymnej to podstawa zawsze, a do demakijażu - używam po zmyciu mleczkiem, przed przetarciem tonikiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 Re: Disa.... 18.08.07, 21:21 a u mnie do higieny intymnej tylko woda i płyn;-) do demakijazu-mleczko+wacik,pózniej KONIECZNIE zmycie tego woda +żel do mycia twarzy.Tylko wtedy czuje sie czysta.Widze disa że tez masz hopla na punkcie higieny,hahaha.Ja np nie wyjde z nieumyta glowa z domu,mimo ze włosy nie sa jakies strasznie tłuste.Musze mies codziennnie swieże,pachnace,wtedy czuje sie dobrze.Czuje straszny dyskomfort gdy nie moge umyc wlosów.To jest fobia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa.... 18.08.07, 21:28 ;D oglądałas kiedykolwiek Detektyw Moonk - czy jakos tak.... moi znajomi szydza, ze mam tak samo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Disa.... 18.08.07, 23:58 > dziwie sie disa ze to kupiłas.Ja cie nie pochwalam(poniewaz sądze ze > do higieny sa roznaite płyny,i ich uzywam,chusteczki tylko na > podróz,i gdybym widziała twoje zakupy mialabym takie same > skojarzenia-ze odcieli ci wodę) 1.Do demakijazu uzywam chusteczek Johnssona w rozowym opakowaniu,moja mama zreszta tez i obie bardzo sobie chwalimy 2.gdybym zobaczyla,ze kupujesz taaakie ilosci roznych chusteczek,to MOZE bym zazartowala,a moze nie.Nie wiem.Nie wiem tez,czy ta dziewczyna nie mowila tego do ciebie disa zartobliwie?! I jeszcze jedno-ludzie uwielbiaja gapic sie w cudze koszyki-kiedy np jade do tesco i robie zakupy na 2 tygodnie,to sila rzeczy mam np 10 wiejskich serkow,czy kefirow,a raz po raz wzbudza to sensacje kolejkowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Disa.... 19.08.07, 00:00 ja tam wole plyn do deamikajzy ziaji i waciki:)jedyne chcusteczki jakich używam(nasączone)to do higieny intymnej ale używam ich wlasciwie do wszytskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Disa.... 19.08.07, 17:23 ja mam tak samo, kupuje cale tony takich chusteczek. szczegolnie latem. wiadomo, ze sie myje i uzywam plynow, zeli po prysznic itd. ale chusteczki mam zawsze przy sobie, dwa opakowania: do demakijazu i do higieny intymnej. i uzywam ich. nie widze w tym nic dziwnego ze lubie sie odswiezac. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Disa.... 18.08.07, 20:34 ja bym wezwala kierownika i juz.gdybyś nawet sie nie myła to nie jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Disa.... 18.08.07, 20:37 oj to chyba nie byla ekspedientka,zle zrozumialam Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa.... 18.08.07, 20:43 :D no właśnie jakaś pasztetówa w kolejce za mna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
m_bovary Re: Disa.... 18.08.07, 21:31 disa napisała: Disa wzrokiem po niej … „wyglądasz na taką co się szarym mydłem trz > e” > Wzięłam rzeczy i wyszłam… > LOL. Aleś jej przywaliła (zważywsze na to, że szare mydło jest najzdrowsze i najmniej uczulające i często jest jedyny ratuenk dla alergików), no po prostu mistrz ciętej riposty z Ciebie:P Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Disa.... 18.08.07, 21:35 jestem alergikiem i szare mydło jest dla mnie ZABÓJCZE... niesamowicie wysusza skóre -aż peka ... wiec cos jeszcze masz do powiedzenia na temat rzeczy dla alergików Odpowiedz Link Zgłoś
m_bovary Re: Disa.... 18.08.07, 21:40 Ja też jestem alergikiem i zdarza mi się używać szarego mydła (nie ma dodatków perfumujacych, nie ma żadnych barwników itp.). Ale do pielegnacji twarzy używam specjalnych kosmetykow farmaceutycznych poleconych przez lakarza. I zachodzę w głowę jak alergików moze używać badziewnych chusteczek nasączonych jakiś świństwem? Nie dziwię się,ze po czymś takim skóra Cię pęka jeśli użyjesz normalnego mydła. Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Jak Wam sie TO widzi 19.08.07, 00:47 veerry nice. tylko buty troche za wysokie. ale zalezy co kto lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
crunch-4 Re: Jak Wam sie TO widzi 19.08.07, 01:28 spodnica taka sobie, troche mi sie ten stroj z dziewczynami z Tatoo kojarzy, mysle ze ladnie bys wygladaja w olowkowych spodnicach Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Jak Wam sie TO widzi 19.08.07, 17:48 cały zestaw w ogóle mi się nie widzi, a już w szczególności torebka i spódnica za to bluzka ładna Odpowiedz Link Zgłoś
tishka OT do Disy 19.08.07, 18:21 Disa moge zapytac w ktorej czesc rzeszowa pomieszkiwalas? albo gdzie chodzilas do szkoly sredniej? tez jestem z tego miasta i mam nieodparte wrazenie ze cie skads kojarze.. Odpowiedz Link Zgłoś
aya1 Re: do Disy 21.08.07, 12:52 Disa, ale szczerze, ta bluzeczka jest z Top Secret? Bo mam IDENTYCZNĄ, i kosztowała jakieś grosze... Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Jak Wam sie TO widzi 21.08.07, 15:10 Wszystko fajnie, oprócz torebki i paska - nie lubię łańcuchów i złota. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Jak Wam sie TO widzi 21.08.07, 17:13 Fajne, ja lubie przebieranki i takie zabawy. (dla mnie buty za wysokie i spodnica ciut za krotka, ale tobie pasuje). Odpowiedz Link Zgłoś