daggy4 29.08.07, 16:58 pierwszy dzien festiwalu keira - sympatyczny usmiech i wklesla klata: www.corriere.it/gallery/Spettacoli/vuoto.shtml?2007/08_Agosto/venezia/4&2 www.corriere.it/gallery/Spettacoli/vuoto.shtml?2007/08_Agosto/venezia/4&4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara_87 Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 17:13 justjared.buzznet.com/2007/08/29/venice-film-festival-keira-knightley/#more-19291 stosunek wielkości głowy do reszty ciała przywodzi na myśl lizaka galleryoftheabsurd.typepad.com/14/images/hollypops_3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 08:53 sara_87 napisała: > justjared.buzznet.com/2007/08/29/venice-film-festival-keira- knightley/#more-19291 > stosunek wielkości głowy do reszty ciała przywodzi na myśl lizaka :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 17:17 Nie wiem, czy to efekt deformującego obiektywu, czy ona rzeczywiście ma tak dużą głowę w stosunku do reszty ciała? Jeśli tak, to chyba cierpi na jakąś poważną chorobę i nie ma co się wyśmiewać :( Bardzo marniutko wygląda, to prawda. Z drugiej strony, nie każdy może być cały piękny. Dobrze, że przynajmniej nie wszczepiła sobie silikonów... Widać akceptuje swoją płaskość. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 17:22 Inna sprawa, że sukienkę dobrała fatalnie... Mam wrażenie, że ona LUBI eksponować fakt, że ma maleńki biust. Jak inaczej wyjaśnić jej upodobanie do prezentowania się bez biustonosza? W tej sukience wygląda co gorsza tak, jakby to chomąto na szyję było niezbędne, bo inaczej gorset by się zsunął z maciupkich, przypłaszczonych piersi. :/ A wystarczyło założyć normalny stanik! No dobra, niech będzie, że nie każda kobieta musi mieć biust. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 17:28 a ja ja lubie, jest bardzo naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 17:36 Coś w tym jest co napisałaś: www.plotek.pl/plotek/1,78648,4181282.html Jak dla mnie to stroje ma kompletnie nie dopasowane do swojej figury no i śmieje okropnie, to ma być naturalnych uśmiech??? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 18:10 ktoś jej powinien uświadomić że z taką miną wygląda kretyńsko: tiny.pl/58hh zdaje się że któraś z Olsenówek też wciąga tak policzki. fatalna sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 20:30 > zdaje się że któraś z Olsenówek też wciąga tak policzki. tak, ashley. mina ma chyba uwydatnic wystajace kosci policzkowe, ale wyglada to idiotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 20:31 tzn. nie ashley a mary-kate, ta zazwyczaj chudsza, myla mi sie one sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 18:20 Wszyscy musimy mieć takie zdanie jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 18:22 oczywiscie, ze nie, mozesz sobie pisac co chcesz a moim zdaniem jest fajna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 08:49 nie, nie jest fajna. jest anorektycznie chuda, robi idiotyczne miny, jej usmiech na pewno nie jest naturalny. ma wielka glowe i szeroka twarz, na dodatek ta twarz nieco konska szczeke posiada... co wiec w niej fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 18:14 daggy4 napisała: > pierwszy dzien festiwalu > keira - sympatyczny usmiech i wklesla klata boszzz, skad to okreslenie wklesla klata. ani ona wklesla, ani klatowata:) dziwcze nam sie marne objawilo. i nawet mi ona sympatycznie nie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 18:47 Moim zdaniem uśmiech ma naprawdę uroczy, a nie kretyński jak ktoś napisał, a że natura obdarzyła ją małym biustem, to co - ma sobie implanty wszczepić albo przestać pokazywać się publicznie? Mnie się ona dużo bardziej podoba niż lale z silikonowymi balonami i pseudoseksownie wydętymi ustami lub nadąsaną miną. A co do stosownego ubioru, to ja tez mam mały biust (jednak trochę większy niż keira) i staram się jakoś ubiorem zatuszować ten mankament, a dla niej to po prostu nie jest mankament tylko normalna sprawa - trochę jej zazdroszczę tego podejścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 19:04 Ja też ją lubię i fajnie że jest taka naturalna, ale na pierwszym zalinkowanym zdjęciu wygląda jakby ktoś wyciął z fotki jej twarz i przykleił do innego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
trifti Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 19:23 sorry dziewczyny, ale jak dla mnie to ona jest na dobrej drodze do anoreksji i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 20:12 nie rozumiem po co poruszac takie tematy, myslicie ze takim gadaniem cos wskuracie? gwiazdy i tak maja was w d... a sukienki ona sobie nie wybrala, zrobil to za nia jej stylista Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 20:24 drugi rzut z Venecji img248.imageshack.us/img248/9536/kkzd4.jpg img248.imageshack.us/img248/7567/kk1nw9.jpg img248.imageshack.us/img248/1318/kk2rn8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 07:57 "nie rozumiem po co poruszac takie tematy, myslicie ze takim gadaniem cos wskuracie?" bo: chcemy poruszać, lubimy, mamy prawo etc. po to jest forum - jak wiadomo powszechnie i o czym systematycznie przypomina sie w wielu watkach. "gwiazdy i tak maja was w d..." i co z tego? moge napisac ze i vice versa a opiniowac je i ich wyglad moge bo- patzr powyżej. "a sukienki ona sobie nie wybrala, zrobil to za nia jej stylista" jak widac "stylisci" to tez tylko ludzie czesto o niewybrednych i niewyrafinowanych gustach. a BTW skad ta niezbita pewnosc ze ubieral ja stylista? bo jest "gwiazda"?? niejeden smiertelnik zdziwiłby sie jak wyglada nie raz "stylizacja gwiazd" w ich domowych zaciszach....:P Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 08:34 sammuramat napisała: > nie rozumiem po co poruszac takie tematy, myslicie ze takim gadaniem cos wskura > cie? A jakie tematy wg ciebie należy poruszać? A kto tu chce coś wskurać? > > gwiazdy i tak maja was w d... I co w związku z tym? > > > a sukienki ona sobie nie wybrala, zrobil to za nia jej stylista Mało to mnie obchodzi kto wybrał jej sukienkę i nie ma to nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 08:52 a stylista to bog? myslisz ze gwiazda nie decyduje sama ktora z propozycji stylisty wybrac?:D gdyby kazal jej worek nalozyc na siebie to by to zrobila twoim zdaniem?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 20:36 ogolnie uwazam, ze ladna z niej i bardzo sympatyczna dziewczyna, ale glupawe miny i koszmarnie niedobrany stroj po prostu ja szpeca. co do eksponowania malego biustu- nikt nie kaze jej sie wbijac w push-upy i gorsety ani wszczepiac silikonu, ale naprawde sa fasony w ktorych wygladalaby o wiele korzystniej...wcale przy tym nie udajac, ze ma wiekszy biust niz naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 jej wyglad 29.08.07, 23:22 Wyglada jakby była chora na anoreksje albo ktoś ją wyszczuplał w photoshopie tu cos odjął tam coś i zakłuciło to proporcje. Przynajmniej tak to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
m_ze_wsi Re: Keira.. 29.08.07, 23:40 kiedyś była bardzo kobieca, delikatna i emanowało z niej życie. teraz jest dla mnie jak wyciosana z twardego drewna i sprawia wrazenie ze źle czuje się we własnym ciele. widać nie przeminęła moda na szkielety Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: keira knightley - venezia 29.08.07, 23:58 Moim zdaniem na wszystkich zdjęciach wygląda bardzo ładnie. Lubię szczupłe dziewczyny i za dużymi biustami też nie przepadam. Taka "wklęsła klata" wygląda moim zdaniem bardzo dziewczęco i niewinnie. A co do głosów, że powinna tuszować mankamenty - moim daniem mały biust to żaden mankament. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Podpisuję się pod ryfką:) 30.08.07, 08:31 ryfka81 napisała: > Moim zdaniem na wszystkich zdjęciach wygląda bardzo ładnie. Lubię szczupłe > dziewczyny i za dużymi biustami też nie przepadam. Taka "wklęsła klata" wygląda > moim zdaniem bardzo dziewczęco i niewinnie. A co do głosów, że powinna tuszować > mankamenty - moim daniem mały biust to żaden mankament. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 00:30 ma bardzo ładną twarz, ale ta figura mnie przeraża :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 08:47 Biust jaki ma, taki ma.Lepszy mały,ale własny niż sztuczne implanty. Figura faktycznie anorektyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 keira 30.08.07, 08:59 ma niewatpliwie ladna i sympatyczna buzke, ktora milo zapamietalam z love actually gdzie garderobiana dobrala jej chyba dobrze stroje, bo nie zapamietalam jej zapadnietej klatki piersiowej. generalnie to ladna dziewczyna z malym biustem i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
twinnings Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 09:21 Jednego nie rozumiem, po co pisać o Keirze, że ma mały biust - przecież ona ABSOLUTNIE NIE MA JAKIEGOKOLWIEK BIUSTU - nawet najmniejszego śladu takowego. Dziewczyna generalnie jest bardzo ładna, ale w kwestii biustu nie pomógłby jej nawet solidny push - up, nie byłoby na czym go "zainstalować". Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 11:43 Na pierwszej fotce ma karykaturalnie dużą głowę, a na drugiej uśmiech jakby szczerzyła do nas kły... Ogólnie bardzo Keire lubię, ale jest za chuda jak dla mnie, choćma piękną twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 16:17 mi sie podoba, ma fajny styl, jest bardzo ladna, troche za chuda, ale to jej sprawa. sama zamienilabym swoj biust na jej, chociaz nie mam duzego. po prostu wolalabym miec male piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 21:14 Jak dla mnie to zaawansowana anoreksja :-((( twarz ładna, sukienki żle dobrane. Odpowiedz Link Zgłoś
eith Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 21:31 llilly napisała: > Jak dla mnie to zaawansowana anoreksja :-((( czy Wy wiecie co to jest anoreksja? Anoreksja to choroba psychiczna a nie określenie na masę ciała. Po pierwsze ona wcale nie jest takim szkieletem, chuda jest, ale bez przesady. Po drugie nawet jeśli jest chuda nie oznacza to, że ma manię na punkcje swojej wagi. Sama jestem dość drobna i bardzo chuda. Nie jestem anorektyczką (wiem, każda anorektyczka zaprzecza). Odżywiam się normalnie, nigdy nie probowałam utrzymywać swojej wagi, nawet chciałam przytyć, ale najwyraźniej szczupłość/chudość jest w mojej naturze - czy Wam się podobam czy nie, nie robi to ze mnie anorektyczki. Możliwe, że podobnie jest z Keirą. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: keira knightley - venezia 30.08.07, 22:21 ja wlasciwie tez nie sadze, zeby miala anoreksje- mimo wszystko wyglada dosc zdrowo: gladka cera, wlosy itd. poza tym widzialam sporo jej zdjec np. w spodniach, gdzie bylo widac, ze ma calkiem solidne, przecietne nogi. moze to po prostu taka budowa ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: keira knightley - venezia 31.08.07, 08:45 Ja to potwierdzam. Mam bzika na punkcie Keiry, więc regularne wchodzę na jej stronę. Dziewczyna jest chuda od zawsze. Ludzie zauważają to dopiero teraz, bo jest sławna. Przed 3 czy 4 laty wyglądała tak samo. Gdyby mała anoreksję to w ciągu tego oresu zdążyłaby kilka razy zemdleć i zlądować w szpitalu, a o tym prasa na pewno by doniosła. I co? Zdażyło sie to kiedyś? Nie. Jeśli chodzi o jej sylwetkę to mnie sie podoba. Sama mam taki mały biust (albo go nie mam, bo ktoś tak pisał o Keirze) i jestem z nego dumna. Nie cierpię push- up'ów i często chodzę bez stanika, zainspirowana Keirą właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: keira knightley - venezia 31.08.07, 10:23 Keira jest śliczna, tylko czasami ta jej wysuwająca się na pierwszy plan szczęka mnie irytuje. A to, że jest szczuplutka? Mam koleżankę, która ma taki sam problem, może jeść cały dzień, a i tak była, jest i będzie chuda. Może Keira ma to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: keira knightley - venezia 31.08.07, 10:31 Strasznie się garbi. Odpowiedz Link Zgłoś
trifti Re: keira knightley - venezia 31.08.07, 23:18 pj, nie przesadzajmy, nie wszystkie bardzo szczuple dziewczyny sa od razu za anorektyczki uwazane! Niektore maja to po prostu w oczach, w wyrazie twarzy, nie wiem jak to opisac ale to po prostu widac i juz. I jak patrze na Keire to wlasnie widze chorobowa szczuplosc. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: keira knightley - venezia 31.08.07, 23:38 > wiem jak to opisac ale to po prostu widac i juz. I jak patrze na Keire to > wlasnie widze chorobowa szczuplosc. Też mam takie odczucia... Anoreksja to nie kwestia postury, tylko zapatrywań. To, jak Keira wciąga policzki, żeby wyglądać na szczuplejszą, jak się obnosi z chudością (celowe zakładanie sukni nie szytych na chłopięcą figurę tylko na kobietę z biustem)... budzi to jakiś niepokój i sugeruje, że ta chudość jest, w jej oczach, jakąś szczególną zaletą. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: keira knightley - venezia 31.08.07, 10:45 Bardzo ładna moim zdaniem, ale ta chudość mnie przeraża. Rozumiem, że natura, że młoda jest i przemianę materii ma szybką, ale wygląda okropnie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
szczunia Re: keira knightley - venezia 31.08.07, 12:53 czemu ona zawsze sie tak garbi? Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: keira knightley - venezia 31.08.07, 14:42 h.e.r.m.i.o.n.a napisała: > Ja to potwierdzam. Mam bzika na punkcie Keiry, więc regularne > wchodzę na jej stronę. Dziewczyna jest chuda od zawsze. Ludzie > zauważają to dopiero teraz, bo jest sławna. Przed 3 czy 4 laty > wyglądała tak samo. i3.uploadem.com/view/148563 naprawdę uważasz, że nie ma różnicy? hmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: keira knightley - venezia 31.08.07, 14:56 i3.uploadem.com/08302007/51006473.jpg i3.uploadem.com/08302007/sws6bm.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szczunia Re: keira knightley - venezia 31.08.07, 22:39 i3.uploadem.com/08302007/sws6bm.jpg czyli jednak kiedys MIAŁA biust Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: keira knightley - venezia 06.09.07, 09:28 oczywiście, że ona nie jest taka chuda z natury. czytałam gdzieś wywiad jej stylistki, że do tej złotej sukni, kazała keirze schudnąć minimum 5 kilo a sukienka z wenecji fatalnie eksponuje wady sylwetki Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: keira knightley -kontynuacja 05.09.07, 17:33 kontynuując wątek :) Kiera na premierze filmu "Atonement" w Londynie w kreacji Rodarte img514.imageshack.us/my.php?image=kkkwd1.jpg img514.imageshack.us/img514/5386/kkk1rk9.jpg img171.imageshack.us/img171/8738/kkk2yk1.jpg img211.imageshack.us/img211/2638/kkk4wz3.jpg img211.imageshack.us/img211/5463/kkk3yr4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: keira knightley -kontynuacja 05.09.07, 17:39 sukienka w stylu keiry i podobalaby mi sie na niej, gdyby nie ten przeswitujacy otwor z przodu. nadal nie rozumiem, po co tak wciaga policzki na niektorych zdjeciach, ale ladna z niej osobka, ma wyjatkowo delikatna i dziewczeca urode. Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: keira knightley -kontynuacja 05.09.07, 18:09 Śliczna sukienka. W moi stylu, a Keira wygląda świetnie. Też bym taką chciała. a odnośnie tych zdjęć zalinkowanych przez sara_87, to czy widoczna jest tam jakaś duża zmiana? Tylko na zdjęciu w bikini widać dobrze wyreźbione mięśie brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: keira knightley -kontynuacja 05.09.07, 18:16 No ja właśnie też nie widzę zbytniej różnicy na tych zdjęciach "przed i po". Widzę tylko inne ujęcia, pozy i fasony ubrań, które nieco zmieniają proporcje sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: keira knightley - venezia 05.09.07, 18:04 Ej, dziewczyny, dajcie spokój z tą anoreksją u Keiry. Nawet moja mama na fali tych wszystkich rewelacji i podejrzeń na temat tego, kto z gwiazd ma anoreksję, zaczęła wmawiać mi tę chorobę! To już chudym być nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: keira knightley - venezia 06.09.07, 08:14 ryfka81 napisała: > Ej, dziewczyny, dajcie spokój z tą anoreksją u Keiry. Nawet moja mama na fali > tych wszystkich rewelacji i podejrzeń na temat tego, kto z gwiazd ma anoreksję, > zaczęła wmawiać mi tę chorobę! To już chudym być nie wolno? moja miala taka manie przesladowcza bez poznawania keiry - co 6miesiecy meczyla mnie wszystkimi mozliwymi badaniami, a ja jestem zawsze zdrowa jak ryba :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: keira knightley - venezia 08.09.07, 19:26 idealna figura do upinania na niej rozmaitych draperii, falban, kotar i mas materialu ubiera sie modnie, bo linia empire jest ciagle modna, zreszta na niej te wstazki pod biustem nie powoduja efektu ciazowego czy jest ladna - nie wiem, trzeba byloby zmyc z niej te litry makijazu na gwiaze filmu niemego, mam wrazenie ze maluje sobie piekno na twarzy, a prywatnie jest bez wyrazu wada postawy i wystajace lopatki bardzo widoczne, no ale to bylo cecha gwiazd od czasu Grety Garbo Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: keira knightley - venezia 08.09.07, 19:33 zdjecia do bani, bo Keira jest przesliczna. jestescie zlosliwe jedze ;):)) Odpowiedz Link Zgłoś