Dodaj do ulubionych

Gusto Camp

20.11.18, 13:45
Hej
Zamawiał ktoś może kiedyś domek na kempingu przez stronę Gusto Camp? Chciałam zamówić domek na kempingu Marina Di Venezia i tam w sumie jest całkiem ciekawa oferta tylko kurcze to nie jest polskie biuro :/ Poratujcie? A słyszeliście coś może o Lux Camp?
Pozdrawiam
Marta
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: Gusto Camp 20.11.18, 19:57
      Niestety nie korzystałam, ale wydaje mi się, że nie powinnaś mieć obaw, bo firma jest znana. Jeżeli chodzi o Lux camp, to poczytaj tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,206,160366042,160366042,Lux_camp_pl_czy_ktos_korzystal_.html#p164768407
    • pan99 Re: Gusto Camp 22.11.18, 13:03
      korzystałem już z lux-campa w Chorwacji w 2017 i 18 roku. Wszystko wzorcowo, zero niemiłych niespodzianek.

Zarezerwowałem już nimi wakacje 2019 r , camp Sant Angelo (operator Gusto Camp, z rabatem jako stały klient), ale zastanawiam się na zmianą na Ca'Savio i camp Erturia (operator Roan, bez rabatu).
      Trzeba wpłacić zaliczkę po 300 zl od rezerwacji, ale do końca stycznia 2019 zmiana / anulowanie jest bezpłatne.

Prośba do aseretki - napisz czy warto zmienić sant angelo 5* na ca'savio 3* (bardziej podoba mi się lokalizacja, no i niższa cena o 400zł za tydzień za namiot willowy).
      • aseretka Re: Gusto Camp 22.11.18, 14:42
        Niewątpliwie Sant Angelo ma fajniejszą infrastrukturę basenową: są trzy baseny, w tym jeden ze zjeżdżalniami i jeden z hydromasażem. Ciekawsze są też baseny dla małych dzieci ale nie wiem w jakim wieku są Twoje.
        • Gość: p99 Re: Gusto Camp IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.18, 13:01
          baseny nie są dla nas najważniejsze. dobrze jak jest, ale jakby nie było w ogóle to też spoko.
          ważny jest dobry dostęp do morza, ładne położenie campu i namiotu, czystość i komfort ogólnodostępnych sanitariatów.
          • aseretka Re: Gusto Camp 23.11.18, 13:20
            > ważny jest dobry dostęp do morza, ładne położenie campu i namiotu, czystość i
            > komfort ogólnodostępnych sanitariatów.
            Te rzeczy są w mojej ocenie porównywalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka