daggy4 12.09.07, 14:19 macie tatuaze? jesli tak to jakie? ponizej wklejam vipiarskie: www.vanishingtattoo.com/tattoo/celeb-jolie.htm www.vanishingtattoo.com/tattoo/celeb-pink.htm www.vanishingtattoo.com/tattoo/celeb-anouk.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allienis Re: tattoo 12.09.07, 14:21 Mam na łopatce- znak zodiacu w formia tribala. Odpowiedz Link Zgłoś
allienis Re: tattoo 12.09.07, 14:27 Poczekam na męza - jak mi zrobi fotke to moze wkleje. Odpowiedz Link Zgłoś
allienis Re: tattoo 12.09.07, 14:30 Znalazłam stronkę ,z której odgapiłam swój wzór. Znak Bliżnięta/gemini z lekkimi cieniami; www.tattoofashion.com/acatalog/Tattoo_Shop_Zodiac_tattoos_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tattoo 12.09.07, 14:23 nie mam i nie bede miec co do pokazanych vipiarskich to dziekuje za tatuaz tej pierwszej pani i zoltaczke ktora ma jako dodatek za darmo, piekna premia! Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: tattoo 12.09.07, 14:24 nie mam. kiedyś chciałam mieć ale usiadłam i poczekałam aż mi przejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_zielona Re: tattoo 12.09.07, 15:13 Nie wiedzialam, ze Angelina ma zoltaczka. Nie pomylilo Ci sie czasem z seksbomba Pamela? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tattoo 12.09.07, 17:32 nie, nie pomylilo mi sie ostatnio prasa zastanawiala sie duzo nad jej 'chudoscia' i wyjasnieniem bylo wlasnie to ze ma problemy zdrowotne, to ze ma tatuazowa zoltaczke (oficjalne wypowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: nie mam i nie chcę mieć n/t 12.09.07, 14:30 ja tez chcialam miec ale mi przeszlo podobaja mi sie tatuaze u facetow, ale tylko jeden - dwa na przedramionach w innych miejscach i w wiekszych ilosciach nie te u jolie wygladaja obrzydliwie Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Jenna Jameson 12.09.07, 14:32 o ile mnie wzrok nie myli to jenna ma wytatuowane na prawej lopatce "i was born to do this" :))))))))))))))))))))))) img513.imageshack.us/img513/6876/jjtka4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: tattoo 12.09.07, 15:01 nie mam i mieć nie zamierzam :) za to kiedyś chorowałam na kolczyk w języku, ale poczekałam i przeszło samo:P Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_zielona Re: tattoo 12.09.07, 15:15 A dlaczego? Pomijam walory estetyczne, ktore do mnie nie przemawiaja, ale czemu jest niebezpieczny? Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: tattoo 12.09.07, 15:21 mozna przestac czuc smaki albo uszkodzic jakies nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: tattoo 12.09.07, 15:22 mozna cos uszkodzic, jesli sie w zlym miesjcu zrobi dziurke to uszkadza sie meisien glowny jezyka i potem sa problemy przy jedzeniu, mowieniu itp. fachowo nie podam nazwy bo oczywiscie nie pamietam ale tlumaczyla mi to kiedys lekarka Pamela ma wirusowe zapalenie watroby (to nie jest zoltaczka)typu B Przy tym zakazeniu moze wystapic zoltaczka ale nie musi, wystepuje tylko u 20% zakazonych tym wirusem Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: tattoo 12.09.07, 15:23 nioma napisała: > Pamela ma wirusowe zapalenie watroby (to nie jest zoltaczka)typu B > Przy tym zakazeniu moze wystapic zoltaczka ale nie musi, wystepuje > tylko u 20% zakazonych tym wirusem ------------- a dostala od tatuowania sie???? na pewno nie od innych wyczynow??? ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: tattoo 12.09.07, 15:24 nie, nie od tatuowania sie zarazil ja jej byly maz Tommy Lee - skad on ma trudno powiedziec moze tatuaz a moze cpanie Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: tattoo 12.09.07, 15:26 nioma napisała: > moze tatuaz a moze cpanie moze seksowanie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: tattoo 12.09.07, 17:29 B to tzw zoltaczka wszczepienna, ze tak dodam Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: tattoo 12.09.07, 15:24 Kiedys bardzo chcialam, ale wybilam to sobie z głowy :) podziwiam u innych...jesli jest cos do podziwiania :) Tatuaz allienis bardzo mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: tattoo 12.09.07, 15:21 Nie mam. Kiedyś chciałam ale jak zobaczyłam kolesia który miał mi to robić (warunki domowe) to jakoś mi przeszło- w tym czasie w mieście w którym mieszkałam nie było profesjonalnego zakładu. W zastępstwie miałam kilka kolczyków w różnych miejscach;) Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: tattoo 12.09.07, 15:39 hello:0)mam dwa tatuaze,jeden na podbrzuszu-delikatna mala rozyczke,a drugi na grzbiecie stopy-tribal:0) ladnie wygladaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: tattoo 12.09.07, 15:45 ladnie wygladaja - to oczywiscie pojecie subiektywne Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: tattoo 12.09.07, 15:48 mi sie mega podobaja tatuaze amy winehouse,sa oryginalne:) angelina ma ok. w ogole podobaja mi sie mega tatuaze gwiazdki:D ale nie mam zadnych.mam piercing:P ale tylko jeden na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: tattoo 12.09.07, 15:57 nie mam, mieć nie zamierzam i wszystkie uważam za okropne Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: tattoo 12.09.07, 17:04 nie mam. I raczej nigdy nie chcialam bo moja natura zmienna jest. Ale bardzo podobaja mi sie japonska szkola tatuazu (to zdjecie gdzie pan dziwnym narzedziem tatuje Angeline) tylko nie bardzo wiedzialabym gdzie mam sie udac w celu wykonania takowego. Moze kiedys bede w Japonii, to kto wie? Z drugiej strony jej tatuaz z geograficznymi wspolrzednymi narodzin jej dzieci jest...tragiczny...i dlatego wydaje mi sie ze tatuaz to lekka ruletka, nigdy nie wiadmo na jakiego artyste sie trafi, a trzeba to cos nosic cale zycie..... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: tattoo 12.09.07, 17:27 pod tym wzgledem jestem jak ryfka ;) sztywniarą Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: tattoo 12.09.07, 17:45 nie lubie tatuazy odkad pare lat temu nastapil zalew kobiet z tandetnymi wzorami na dolnej czesci plecow (do tego biodrowki i krotka kurteczka). od tego czasu jakos mi spospolicialy, podobnie jak kolczyki w roznych czesciach ciala- kojarza mi sie z gwiazdami big brothera i pseudoluzackim stylem bycia, ktorego nie znosze. choc znam osoby, ktorych nie wyobrazam sobie bez tatuazy...ale to chlubne wyjatki;) Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: tattoo 12.09.07, 18:20 Tatooo nie mam i nie zamierzam, juz mi przeszlo pare latek temu Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: tattoo 12.09.07, 18:41 mam... zrobiony "za młodu", ale nie żałuję, w sumie przeważnie nawet nie pamiętam, że go mam:) wzór - tribal, kolor - czarny, wielkość - mały, nad pupą:)) teraz wszyscy robią sobie tattoo w tym miejscu...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
patkag Re: tattoo 12.09.07, 19:36 mam dwa. Jeden nad kostka - japonski znak oznaczajacy milosc a drugi na plecach miedzy lopatkami fale w tribalu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: tattoo 12.09.07, 19:45 lilivampire 12.09.07, 18:41 Odpowiedz mam... zrobiony "za młodu", ale nie żałuję, w sumie przeważnie nawet nie pamiętam, że go mam:) ja tez tak mam:) Odpowiedz Link Zgłoś