Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

majtki szatana

14.09.07, 22:02
    czy Waszym zdaniem skoro od pewnego czasu nie zauwazalnie zamianiam majtki szatana czyt. stringi na takie zwykle majty (nawet nie znam ich nazwy -MAJTORY???)to juz oznaka mojej starosci?? :(

odkrylam to dzisiaj podczas prania zawsze mialam same stringole i kilka damskich bokserek teraz coraz wiecej MAJTOROW :(
    Moze to przed zima... a nie ze starosci ???

Tez tak macie???
    Obserwuj wątek
      • malange Re: majtki szatana 14.09.07, 22:05
        Chyba jednak ze starości :(

Ja rok temu porzuciłam proce na rzecz majtorów-biodrówek :(((
        Nawet nie wiem jak i kiedy to się stało :DDD
        • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 22:07
          O NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(

ciekawe co dalej? BIAŁE BAWEŁNIANE STANIKI na grubych ramiaczkach????
          a moze majty Bridget Jones??
          co jeszcze mnie czeka???
          • escritora Re: majtki szatana 14.09.07, 22:13
            buty na płaskim (tylko i wyłącznie) obcasie ;)
            • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 22:16
              o nie!!!
              Dzisiaj chodzilam CAŁY DZIEŃ w adidasach - ale zrzucilam to na wine tego iz jestm chora

o nie, o nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam nadzieje, ze to jakis przejsciowy kryzys
              • escritora Re: majtki szatana 14.09.07, 22:20
                to może takie majtasy (czy gacioszki?) też nosisz z powodu choroby?
                w końcu z wiekiem człowiek sie sypie ;)))
                • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 22:27
                  :(
                  dobij mnie w mojej chorobie ;/
              • stasia82 Re: majtki szatana 14.09.07, 22:33
                w filmie "I think I love my wife" (btw nie polecam!) Chris Rock twierdzi, ze po
                slubie kobiety zamieniaja seksowna bielizne na takie wygodne majtochy...jest tam
                taka scena, gdzie Chris robi z zona zakupy w sklepie bielizniarskim i ona chce
                kupic sobie same takie majtochy, a po chwili spotykaja piekna, ale samotna
                kolezanke Chrisa i ona wybiera w tym sklepie same seksowne stringi...

...z tego co wiem to wlasnie szukasz swojego Ksiecia, wiec co z Toba dziewczyno
                sie dzieje??!! ;)

a tak na powaznie, to zgadzam sie z Ryfka-stringi to wynalazek szatana!
                • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 22:36
                  echhhhhhhhhhhh
                  musze znalezc jakiegos fetyszyste majtorow
                  • pistacja5 Re: majtki szatana 15.09.07, 08:14
                    Oj jest dużo facetów, którzy nie znoszą stringów :))
                    Mi też obrzydły, teraz mam praktczynie same figi i bokserki, uważam,
                    że są znacznie seksowniejsze niż proce :)))
        • monika2022 ludzie dziwni są... 15.09.07, 08:21
          a te "majtory" to figi,najzwyklejsze na świecie
      • nessie-jp Re: majtki szatana 14.09.07, 22:21
        Figi się nazywają, figi! Tak jak listek figowy, którego pierwsza kobieta używała
        zamiast stringów z liany :P

Oznacza to, że stajesz się coraz pewniejsza siebie i nie potrzebujesz już
        rekwizytów typu proca w celu poczucia się piękną, zadbaną, kobiecą, modną czy co
        tam jeszcze. :)

No sama powiedz, czy to nie lepsze uzasadnienie?
        • escritora Re: majtki szatana 14.09.07, 22:22
          twojego wytłumaczenia to i ja się będę trzymać :))
        • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 22:28
          ale ja lubie stringi
          nie odznaczaja sie pod spodniami.....

chociaz te co kupilam tez nie bo sa bez szwowe ;/
          echhh

wydaje mi sie, ze pupa w nich fajniej wyglada....
      • ryfka81 Re: majtki szatana 14.09.07, 22:23
        Stringi to wynalazek szatana - powtarzam to do znudzenia. Widzę, że moja
        terminologia się przyjmuje! :)

A bardziej w temacie: skoro zamiana stringów na normalne majty to oznaka
        starości, to czy fakt, że nigdy nie miałam nawet jednych stringów, oznacza, że
        nigdy nie byłam młoda? Weź Ty mnie, Disa, nie przerażaj! ;)

PS
        Wróżenie z majtek - tego jeszcze nie było :)
        • escritora Re: majtki szatana 14.09.07, 22:30
          desusymancja ? :/
          • nessie-jp Re: majtki szatana 14.09.07, 22:52
            escritora napisała:

> desusymancja ? :/

:))))))
        • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 22:30
          Moja Mama tez tak mowi :D
          a zazwyczaj mowi STRONGI ;D

NO... WROZENIE Z MAJTOR... podrzucamy czyste pranie i czytamy uklad majtowy ;d
          • ryfka81 Re: majtki szatana 14.09.07, 22:33
            Moja młodsza siostra (która de facto ma niemal same sztańskie majtki i w dodatku
            koronkowe - tfu, tfu, na psa urok!) mówi na nie PSTRĄGI. Tys piknie :)
            • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 22:38
              moja Mlodsza ma ich STO
              Przynajmniej tak twierdzi moja Mama - co jest mozliwe bo ma pralke bosch MAXXX i te strongi na 1 raz sie nie mieszcza......

;]
              • ryfka81 Re: majtki szatana 14.09.07, 22:41
                Jak się mamy licytować, to co powiesz na to: mój brat też ma kilka par stringów
                (!). Hmmm... mam jakieś dziwne wrażenie, że nie pasuję do tej rodziny ;)
                • escritora Re: majtki szatana 14.09.07, 22:43
                  czarna owca ;)
                • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 22:43
                  o nie moj ma bokserki ;D
                  • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 22:50
                    Moj Tato ma 1 pare stringow, ktora ukrywa :PPPP A ubiera ja jak idzie sie opalac
                    " na laki " :))))) Ale to taka tajemnica rodzinna :P
                    • nessie-jp Re: majtki szatana 14.09.07, 22:53
                      > A ubiera ja jak idzie sie opala
                      > c
                      > " na laki " :)))))

Znaczy, na 'uonki'? :) Bo piszesz bez polskich znaków i w pewnym momencie
                      zaczęłam się zastanawiać, gdzie ten twój Tata chadza! Jakieś laki, panie dzieju,
                      kto to widział! ;)
                      • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 22:57
                        ja myslalam przez pierwsze 3 sekundy, że zgubiła S =laski ;d

Ja nie wiem cyz chce poznawac inne sekrety Waszych rodzin!!!!!!!!!!!!
                        • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:05
                          hahaha :)))))))))
                          Na laki = na łąki (nie mam pl klawiatury a jestem nygus by poprawiac kazdy na
                          czerwono wyraz).
                          Wiecej grzechow nie mamy.
                          Chociaz wiecie, Tato nie wie ze ja wiem, wiec jest ok :)))))))
                          Wiec teraz wy wiecie.
                          No teraz to troche mi sie go zal zrobilo.
                          Ale i tak go Kocham nad zycie, czy ze stringami, czy z jakimis gaciami :) :P
                          • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:07
                            zawsze to lepsze niz zeby z golym tylkiem po łąkach pomykal ;]

i w sumie popieram go!!! im mniej bialego tym lepiej
                            • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:09
                              Masz racje, z dwoch zlych juz lepiej niech zostana te stringi :))))
        • tequilkuk Re: majtki szatana 15.09.07, 02:06
          Dolaczam do klubu :)
          Nie ma nic bardziej seksi niz zgrabne hipstery na wysportowanym tylku :)
      • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:08
        A jak juz jestesmy przy temacie meskich gaci.
        Ostatnio ogladalam program, pewnie podobny leci tez w pl czy innym kraju.
        Kobieta oglada 5 mieszkan i na koncu wybiera ten ktory jej najbardziej odpowiada
        i wybiera sie z wlascicielem mieszkania na randke, dostaja kase na kolacje i
        takie tam.
        W kazdym badz razie kobiety jak wiadomo - wszedzie wsadzaja swoj nos, wiec i
        grzebala biedna w bieliznie, prawie kazdy facet trzymal dziurawe majtki, niech
        mi ktos wytlumaczy ten ewenement, po jakiego grzyba komus gacie z dziurami ?
        jako wywietrznik ?
        A jakby nie daj Boze zemdlal i zawiezli go do szpitala, a on w takich gaciach
        jak jakis pener ... :P
        :)))
        • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:15
          no co Ty????

chodza w starych dziurawych gaciach????????????
          • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:20
            Na prawde.
            Sama bylam w szoku i to jeszcze przed tv, wstyd jak nie wiem co, jeden sie
            tlumaczyl ze nie pamieta aby takie mial i nie przypomina sobie o nich, ze to
            pewnie z czasow podstawowki :PPP
            Biedny sie miotal w zeznaniach.
            Ale jakbym zobaczyla takie majtasy u mojego to chyba bym padla trupem, choc
            pewnie Matka Polka powinna wyciagnac igle i nici i zabrac sie za cerowanie :PPP
            :))))))))))
            • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:24
              nie wierze, ze ktos moze cerowac majtki UAHAHAHAHAHAHA

nie to, ze ja nie umiem (ostatnio SAMA przyszylam 3 guziki -mimo iz moja Baska obiecala to zrobic bo wiadomo, ze ja nie mam zdolnosc manualnych ;/)
              • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:29
                Disa szukasz Meza a cerowac nie potrafisz ?
                Kobieto !
                Z czym do ludu ? :P
                Bys zrobila jakis kurs " Pomoc domowa ", albo cos w tym stylu.
                • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:34
                  po co?
                  mi rachunek przyszedl za gaz 2.70+VAT ;]
                  a moja Mama sie zdziwila "musialas nie zakrecic kiedys gazu, albo cos"
                  a ja"Mamus psu gotowałam"
                  Mama "acha"

;]
                  • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:36
                    Pies zwierze - jesc tez musi :))))))) :PP
                    • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:43
                      co Ty Cez puchy żre i sucha... na gotowana kure sie popatrzy i pojdzie
              • asidoo Re: majtki szatana 14.09.07, 23:32
                Miałam kiedys chłopaka, który nosił szatańskie majtki i z kolegą sobie
                prezentowali nowe szatańskie modele... A potem wyszło szydło z szatańskich
                majtek - to geje w ukryciu były :))))))))))))))))))))
                • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:34
                  hahahahaha :))))))))
                  No to mnie zabilas :P :)))
                • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:37
                  powiedz, ze sie nabijasz???????????

Ja raz sie nadziwic nie moglam jak chodzilam z jednym kolesiem... Fajne cialo, swietnie ubrany, fajny samochod, inteligentny, dobrze zarabiajacy i po 3 miesiacach chodzenia i lansowania sie ze mna oznajmil mi, ze podkochuje sie w moim KOLEDZE
                  to byl cios dla mnie - a ja myslalam, ze wiecie... z szacunku mnie nie mizia i napastuje sexualnie ;( a on lubiezny na mojego kolege ;/
                  • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:38
                    Z SZACUNKU ? przez 3 miesiace, ani za raczke, ani pod raczke, ani buzi ?
                    Toz to kazdy by sie domyslil Disa, albo lubi facetow, albo nie moze ... :P
                    • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:43
                      ej no...mloda bylam!!!
                      Buziaki w czolko, policzki i usteczka byly!!!
                      Mizianie po raczce tez bylo!!!!!!!!!

jeszcze on mi, ze nie jest gotowy bo chcialby mnie poznac itd
                      moze ja juz skoncze sama sie upokarzac i nic nie napisze wiecej??????

BUAHAHAHAHHAA
                      • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:45
                        Disa kuzwa bo nie zasne !!!
                        :))))))))))))))
                        Sasiadow pobudze ze smiechu :PPPP
                        Ale kretacz, no ale dobrze ze Cie nie wykorzystal, dopiero bys byla w szoku :P
                        :))))))))
                        • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:47
                          o nie... sex z gejem by odbija mi sie trauma na zyciu !!!!!!!!!!!
                          • asidoo Re: majtki szatana 14.09.07, 23:49
                            Sex z gejem dziewicą może być. Trauma to iść i badać się czy HIV nie ma...
                            • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:55
                              ja mieszkalam raz miesiac z....... gejem i tez sie dowiedzialam nie w pore i mialam stres... lacialam badac sie na wszystko 3 razy od razu, po miesiacu i po 3.
                              Ja na punkcie zdrowia mam obsesje-dlatego w sumie mieszkam sama, a sex mam tylko ze stalym partnerem i to pewnym
                              • asidoo Re: majtki szatana 14.09.07, 23:58
                                I tak trzymać Disa, bo żyć się chce długo. Świat za piękny, żeby opuszczać go z
                                powodu chorób wenerycznych.
                                • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:00
                                  wez ja mam nawet alergie na ludzi ;D
                                  powaznie ;D na 1 kolezanke mialam alergie -wystarczy, ze mnie dluzej dotknela -mialam plamy i krosty

Tak samo z facetami - raz mnie jeden PRZYTULIL i po chwili mialam czerwona pieczaca reke, buzie i szyje -czyli gole cialo ktore mialo z nim kontakt

Ja musze dystansowac ludzi od siebie ;D Wszyscy szydza ze mnie, ze ja jak ten detektyw Moonk(?) jestem :D
                        • asidoo Re: majtki szatana 14.09.07, 23:48
                          W sumie mógł ją wykorzystać klasycznie. Nie żeby od razu szokować!
                          Dobrze, ze nie grał po obu stronach jak mój...
                          • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:49
                            no.............
                            chyba bal sie, ze bym go pozniej skrzywdzila
                  • asidoo Re: majtki szatana 14.09.07, 23:44
                    Nie Disunia, wcale się nie nabijam. Prawdę napisałam. A najlepsze jest to, ze go
                    zapoznałam w tym samym dniu co mojego męża (tamten bardziej mi się spodobał, ale
                    jakoś nie mogłam wybrać) a jak się rozstałam z szatańskimi gaciami to następnego
                    dnia nowy romans kwitł :) już z obecnym mężem. Szatańskie gacie się obraziły na
                    nas dwoje. Mój mąż też im się podobał (no ja w sumie też :D chyba)...
                    Do tej pory mam ubaw z tej historii.
                    • asidoo Re: majtki szatana 14.09.07, 23:46
                      Mój mąż nie ma ani jednej pary szatańskich - kamień z serca!!!!
                    • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:47
                      :D
                      uuuuuuuuuuuuuu
                      Szatanskie Gacie zostal sam?? :(
                      ach smutny los....... ;]

P.S.
                      dajesz mi nadzieje, ze Męża można jeszcze poznac - w dzisiejszych czasach ;D
                    • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:47
                      A moze " szatanskim gaciom " chodzil niecny plan po glowie w ilosci 3 ? :P :))))
                      • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:48
                        !!!!!!!!!!!!!!!!!
                        kc_mc
                        jak mozesz ja mam zbyt bujna wyobraznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i juz przetasowania porobilam ;p
                        • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:50
                          life is brutal :))
                          • asidoo Re: majtki szatana 14.09.07, 23:55
                            Ale jak widać w naszym kraju najgorzej wychodzą na przygodnym seksie partnerki
                            Murzynów.
                            A stringi są wynalazkiem szatana. Ja noszę bokserki. Mam stringów 3 pary i tylko
                            jak już nie ma nic innego w szufladzie, zakładam. Zawsze jestem zła, że mam je
                            włożyć, bo uważam za wielce niewygodne.
                            • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:57
                              akurat co do tamtej afery -szkoda dziewczyn, ale maja co chcialy!!!

Pamietam jak ze mnie szydzili wtedy znajomi "Disa chyba jko jedyna w wawie chodzisz i sie usmiechachbo jestes Rasistka i sex od roku masz z jednym tez Rasista" :D
                            • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:58
                              Ja nosze pol na pol, stringi do obcislych ciuchow, aby sie nie odznaczaly. W
                              sklepach jest pelno ladnych " nie stringow ", jest w czym wybierac, zreszta nie
                              wyobrazam sobie np stringow do mini latem, podwiew wiatru i juz czlowiek swieci
                              golym tylkiem ...
      • kc_mc Re: majtki szatana 14.09.07, 23:54
        Oj dziewczyny gej czy nie gej, moj byly jak chcialam zerwac udawal przede mna ze
        ma tetniaka w mozgu :P i na moje niedowierzenia drukowal jakies sfalszowane
        badania lekarskie i na dowod kazal mi dzwonic do jego mamy, co oczywiscie nie
        zrobilam, choc kto wie - moze Matke tez wciagnal i kazal klamac ... :P
        Psychol.
        • asidoo Re: majtki szatana 14.09.07, 23:56
          Kc_mc - to z tętniakiem mnie rozbroiło - jeszcze skurczów dostanę :DDD
          A rodzę za 2 tygodnie!
        • disa Re: majtki szatana 14.09.07, 23:58
          aaaaaaaaaaHAHAHAHAHAHAHA

az sie moj pies na mnie dziwnie gapi tak sie smieje ;D
          • kc_mc Re: majtki szatana 15.09.07, 00:00
            Kuzwa dziewczyny to nie bylo takie smieszne ! :P :)))))))
            Mieszkalismy w innych miejscowosciach, to bylo w szkole sredniej, jak mieszkalam
            jeszcze w PL, wmawial mi ze guz tak mu nabrzmial ze oka nie widac :PPP Ze ma
            cala znieksztalcona twarz ... takie kity mi wciskal jak nie wiem co, ale on byl
            troche zniezrownowazony, a bylismy ze soba 2 miesiace, ciekawe jakby sie
            zachowywal po dluzszym zwiazku ...
            • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:03
              AHAHAHAAAAAAAA moze sie Ciebie BAL
              i nie wiedzial jak zareagujesz na wiesc, ze on taki ideal Cie porzuca -chcial zebys miala o nim romantyczne wspomnienie
              • kc_mc Re: majtki szatana 15.09.07, 00:10
                Tylko wiesz, my sie spotkalismy moze z 4 razy, bylismy niby 2 miesiace, ale nie
                widywalismy sie, a on takie numery ... gdybym wiedziala wczesniej to nawet bym
                nie zaczynala, a chcialam mlodszego, wtedy sobie cos ubzduralam no i nauczke
                dostalam :P
                Nigdy od niego tylu smsow nie dostalam jak po zerwaniu, najpierw z blaganiem, a
                15 min pozniej z pogrozkami :P
                • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:13
                  o nie!
                  Moj ostani byl mlodszy (ale Ciiiii i tak to jutro wykasuja) -to raczej nie jest dobry pomysl. Był idealny -ale mnie ograniczal ;/

nie cierpie ograniczen i zabierania mi czasu -on byl zazdrosny o UWAGA moja prace ;D nie o szefa, nie o kogos u mnie w biurze -bo to nie realne, ale obraza sie jak siadalam do komputera i @sprawdzalam, albo projekt pisalam.......

POZA TYM byl idealny
                  Ja mam raczej normalnych facetow
                  Na jednego mowie Glon-i w sumie wszyscy tak mowia, ale oto tyle
                • asidoo Re: majtki szatana 15.09.07, 00:14
                  Jak widać - można i tak. Faceci są durnowaci w zdecydowanej większości. Jeden
                  bardzo durny spał na mojej wycieraczce, bo nie chciałam do niego wyjść. Na
                  uczelnię wybrałam się rano przez okno - mieszkałam na parterze, więc było łatwo.
                  Jak wróciłam to go nie było, ale jeszcze wiele razy dobijał się do drzwi.
                  • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:16
                    :( czuje sie PSZKODOWANA przez zycie :(
                    moi mezczyzni byli UBODZY :(

opowiadajcie jeszcze ;]
                    • asidoo Re: majtki szatana 15.09.07, 00:22
                      Tak - powinnam spać, ale nie chce mi się jeszcze...

To jeszcze tylko o jednej żenadzie mojego zycia - kolega z podstawówki - moja
                      pierwsza miłość w 6 klasie. Potem mi przeszło a jego naszło. Gdy byłam w
                      ostatniej klasie liceum przyjechał po wakacjach w Hiszpanii jako prawdziwy
                      paker. Zrobił też sobie tatuaż... Zdjął koszulkę, która musiała być szyta
                      elastycznymi nićmi, ze się na szwach nie rozeszła i mi prezentuje... Ja : " o,
                      wronę sobie zrobiłeś? " a on "To orzeł, za Polską tęskniłem i pod spodem miało
                      być Asia, ale już nie wytrzymałem"...
                      • kc_mc Re: majtki szatana 15.09.07, 00:25
                        asidoo napisała:
                        To orzeł, za Polską tęskniłem i pod spodem miało
                        być Asia, ale już nie wytrzymałem"...

---------------------------

Przestan kobieto bo wszystkich pobudze !!!!!!!
                        :))))))))))))))))))))))))))))
                        hahahahahahahahahahaha :))))))))))))))))))))))))))))))
                        • disa aaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaa aaaaaaaaaaaa 15.09.07, 00:28
                          ;]
                          niezle ;]
                  • kc_mc Re: majtki szatana 15.09.07, 00:23
                    Dobra a inny wlamywal mi sie namietne na moja skrzynke ( o czym dowiedzialam sie
                    przez przypadek ), pisal do mnie e-meile na przyklad jako Pan M, dajmy na to Pan
                    Marcin i prosil o randke wyznajac mi milosc itp. Po tym jak sie skapowalam i
                    wygarnelam mu wszystko - stwierdzil ze tak sprawdza czy nie bylabym sklonna go
                    zdradzic :P
                    • asidoo Re: majtki szatana 15.09.07, 00:25
                      Taki trochę niepewny siebie był. No zdarza się ;)
                      • kc_mc Re: majtki szatana 15.09.07, 00:28
                        Oh milosc z podstawowki, moja nie zwracala na mnie uwagi do Wycieczki do
                        Zakopanego w VIII klasie, niestety jego sympatia nie trwala dlugo, ot byl mily,
                        gilgotal mnie - wiecie takie zaloty.
                        Na kazdej szkolnej dysce marzylam by mnie poprosil do tanca.
                        No i nigdy tego nie zrobil :(
                        Moze na jakims Zlocie Szkolnym za 10 lat nadrobi ? :P :))))))
                    • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:30
                      o! tez mialam!
                      moj bedzie mial za o sprawe w sadzie ;]
                      i pewnie podciagna mu moje wlamnia z grudnia do mieszkania do tego ;d

Tez mialam psychola-ale zapomnialam o nim ;]
                      • asidoo Re: majtki szatana 15.09.07, 00:32
                        I chyba ten twój zwycięża - bo najbardziej był szkodliwy. To już jakiś
                        psychopata a nie durnowaty...
                        Uważaj na siebie!
                        • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:35
                          no psychopata...
                          ale byl na tyle durny zeby na swoj domowy komputer posciagac WSZYSTKIE moje 2 -nawet te firmowe ;]
                          a kretyn ma stale IP ;]
                          tez fotolog przez niego ucierpial -złamas pokasowal mi nawet foty mojej Siostrzenicy-za to moglabym go zabic ;/

spoko moich drzwi juz NIC nie ruszy ;D
                          musialby byc niezly spec ;D
                          o wlasnie- dobrze, ze sobie o sprawie przypomnialam musze potuptac na prokurature ;]
                          • asidoo Re: majtki szatana 15.09.07, 00:39
                            A pamiętam zdjęcia tej dziewczynki. Zbulwersował mnie ktoś, kto tam pisał, ze
                            niby mała jest nieładna. Ja wtedy pomyślałam, że to twoja mała - ale na forum
                            nikogo jeszcze nie znałam - to były w ogóle dla mnie początki forum.
                            A czekoladowe dziecko? Pewnie było ładne i to cała pociecha tej dziewczyny.
                            • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:43
                              Jagoda mojej Siostry ;]
                              Tez sie zastanawialam wiele razy jak na nia mozna napisac, ze brzydka ;]
                              Jest idealnych proporcji ;] od niemowlecia miala nasze nogi -czyli dlugasne ;D
                              Bedzie lamala serca-oj bedzie ;]
                              Teraz ma Braciszka -ma 3 miesiace a dlugasny na pol roku ;] tez sliczny, ale Jagoda jest po prostu PIEKNA
                              • asidoo Re: majtki szatana 15.09.07, 00:46
                                No mój mały też rzekomo długonogi będzie - tak lekarze mówią, ale dopiero się
                                okaże czy przy tym także ładny. Oby!
                                • asidoo Re: majtki szatana 15.09.07, 00:47
                                  No i ja teraz też usnę... To miłych snów dziewczynki!
                                  • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:47
                                    Bogatych snów ;]
                                • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:48
                                  bedzie, bedzie ;]
                        • kc_mc Re: majtki szatana 15.09.07, 00:36
                          Ojeju disa, wpolczuje !
                          Posiedzi, moze zrozumie, zmadrzeje, albo i wprost przeciwnie.
                          No ale dobrze ze siedzi i niech posiedzi dlugo.
                          • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:39
                            no jeszcze nie siedzi ;]
                            sprawa sie TOCZY a raczej pełznie ;/
                            ale ja cierpliwa jestem i wredna, zlosliwa, sucz.... ;] wiec pilnuje swego ;]

gdyby nie fakt, ze wlamal mi sie na firmowa skrzynke policja umorzyla by sledztwo ;/
                            ;] PL prawo jest malo skuteczne a ludzie... pracujacy na policji w dziale "internet" nie maja nawet w domu komputera -wiec slimacze empo ;/
            • asidoo Re: majtki szatana 15.09.07, 00:06
              To był durny facet.
              Ale podejrzewam, ze miałam jeszcze durniejszego. Przedstawiał się jako Syn Boga
              Słońca i twierdził, ze towarzyszy mu lew, niedźwiedź i 2 aniołki (jeden dobry
              drugi zły). Ja się bez pamięci w tym oszołomie kochałam a on ze mną zerwał, bo
              "są wartości, na które on nie zasługuje, ale może je odrzucić"...

"na 1 kolezanke mialam alergie -wystarczy, ze mnie dluzej dotknela -mialam plamy
              i krosty" - to ciekawe!!!
              • kc_mc Re: majtki szatana 15.09.07, 00:07
                Kuzwa asidoo sikam, sikam !!!
                Ze smiechu !!!!!
                :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:11
                ;] no na ludzi tez mam alergie ;] bywa ;]

a co do DZIWNYCH ludzi i ich WARTOSCI

Moja Baska ostatnio poznala kolesia
                Ktory uwaza, ze w zyciu pieniadz nie sa wazne... i byl na jakims zgrupowaniu(?) manifescie(?) gdzie UWAGA krzyczeli na ludzi bogatych i dobrze ubranych ;D
                a w portfelu nosil zdjecie murzynskiego dziecka i zawsze je ogladal jak mu sie zachciewalo ZAKUPOW albo ZARABIANIA pieniedzy ;D

AAAAAhahahahhahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                Myslalam, ze ja zabije za ta znajomosc
                • asidoo Re: majtki szatana 15.09.07, 00:17
                  Murzyńskie dziecko jest wyjątkowym idiotyzmem w tym przypadku. Umieram ze
                  śmiechu. A potem się dziwić, że dziewczynom chłopa brak jak tyle wariatów na
                  świecie...
                  Wybrać kogoś z pozostałych normalnych też niełatwo!
                  • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:18
                    dlatego ja sama jestem ;]
                  • kc_mc Re: majtki szatana 15.09.07, 00:35
                    Historia autentyczna.
                    Znajomy mojego Meza, stary kolega ze szkoly sredniej byl zareczony z dziewczyna,
                    ta wziela roczna dziekanke i pojechala do pracy do Szwecji na rok, wrocila,
                    wszystko bylo dobrze, zaszla w ciaze, oboje szczesliwi, on przy porodzie - ona
                    rodzi dziecko o czekoladowej skorze, on w szoku, ona w szoku.
                    Zdradzila go, on jej wybaczyl, chcial sie nawet chajtac mimo wszystko, ale
                    rodzice mu wyperswadowali.
                    • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 00:36
                      uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
              • nadia_m Re: majtki szatana 15.09.07, 08:31
                jakbym slyszala o moim eks...tyle ze historia z moim zakonczyla sie
                tragicznie
          • kc_mc Godzina duchow :P :))) n/t. 15.09.07, 00:01
            • asidoo Re: Godzina duchow :P :))) n/t. 15.09.07, 00:08
              Moderatorki nas wykasują jutro - jestem pewna
              • kc_mc Re: Godzina duchow :P :))) n/t. 15.09.07, 00:12
                No przeciez o majtorach gadalismy, a ze sie nawineli chlopy ... :))
                Moj Malzonek ma dzisiaj nocke, wiec jestem zdana na kompa, bo w tv pustki, a juz
                myslalam ze nikogo nie zastam na forum o takiej godzinie.
                Swoja droga - asidoo czy Ty nie powinnas przyszla Mamo juz dawno spac ?
              • napolnoc Re: Godzina duchow :P :))) n/t. 15.09.07, 00:13
                Stringi zawsze byly synonimem zlego smaku, wiec sie diso powinnas cieszyc, ze ci
                choc w tym temacie przeszlo...
                Dla Twojej wiadomosci, poza wulgarnymi stringami jest wiele, wiele modeli
                damskiej bielizny.Cala wiecznosc miedzy stringami a barchanami, odkryj to :)
                Powodzenia.
                • disa Re: Godzina duchow :P :))) n/t. 15.09.07, 00:15
                  ja tam nic do stringoli nie mam.........
                  ale moja pupa lepiej w majtorkach figowych wyglada
                  • eirenne Re: Godzina duchow :P :))) n/t. 15.09.07, 00:28
                    starość nie radość...
                    figi nie stringi...

hehe
                    • kc_mc Dobranoc:* 15.09.07, 00:46
                      Dobra dziewczyny, ja juz sie klade, bo oczy mi sie same zamykaja.
                      A musze sie wyspac, bo jutro dzien " pelen wrazen ".
                      Milej nocy,wymarzonych snow, w Twoim stanie asidoo to spokojnej nocy, a Tobie
                      Disa - snow, ale " dla doroslych " :) ale z hetero :))))))))))))))))))))))))))))
                      hehe
                      Do nastepnego ! bylo milo, pa!
                      • disa Re: Dobranoc:* 15.09.07, 00:47
                        Tobie BOGATYCH SNÓW ;]
      • mini_kks Och nie! 15.09.07, 08:31
        Właśnie sobie zdałam sprawę, że ostatni raz miałam na sobie stringi
        KILKA MIESIĘCY TEMU!!! Teraz to już wiem na pewno... jestem STARA :(
        • mini_kks Re: Och nie! 15.09.07, 08:44
          Jednak mi się przypomniało, że miałam je jakoś w sierpniu... uff ;pp
          • disa Re: Och nie! 15.09.07, 10:26
            JAKOS w sierpniu sie NIE LICZY
            • girl1991 Re: Och nie! 15.09.07, 10:35
              a moim zdaniem majtki są po to, żeby zasłaniać, a nie odkrywać :) myślę, że to
              nie jest oznaka starości
              • disa Re: Och nie! 15.09.07, 10:39
                zaslaniac stara pupe??
                o nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                tak dzisiaj ogladalam ja sobie i ona nadal ladna jest ;]
                • allienis Moja historia 15.09.07, 11:07
                  Pozwolę sobie się wtracić P
                  Przypomniałam sobie ,jak mój na szczęście były ,po zerwaniu chciał
                  sie wieszac u kumpla pod prysznicem.
                  Poszedł ,zawiazał jakis sznurek ,a chwilę jego kumpel z żoną słyszą
                  jakiś straszny rumor ..biedak urwał ten drążek ,na którym wiesza się
                  słuchawkę prysznicowa , wywinął orła i wybił jeszcze szybę od
                  kabiny..
                  Nie dosć ,ze musiał zwrócic koszta naprawy ,leczyć obolałe
                  ciało ..to jednak na dobre mu to wyszło ,bo chyba się odkochał -
                  czytaj- nie dręczył mnie już i nie szantażował emocjonalnie (ze sie
                  zabije itp)
                  • disa Re: Moja historia 15.09.07, 11:19
                    ale obciachu sobie narobil ;D
                    tak troche TEATRALNIE wieszac sie u znajomych ;D

Mnie tez jeden szantazowal - ale wiadomo, ze ja pusta jetem wiec jak odpowiedzialam "wez zrob to wreszcie zebym miala spokuj" powyzywal mnie i sie rozlaczyl ;D zyje do dzisiaj ;D
                    • allienis Re: Moja historia 15.09.07, 11:23
                      O tej historii ,poniekąd bardzo wzruszającej;-) dowiedziałam się
                      właśnie od nich..
                      mieli do mnie WIELKI żal ,że doprowadziłam go do takiego stanu..P
                      a może chodziło o tę kabinę prysznicową..hehe
                      Dla mnie to wielka porażka upokarzać się przed
                      kimś ;błagać ,szantazować i dreczc.
                      Odchodzic należy z godnośćią ,chocby w srodku dusza umierała...
                      • disa Re: Moja historia 15.09.07, 11:30
                        mysle, ze im o kabine chodzilo ;D
                        ludzie czasami zapominaja, ze MUSISZ z kims zerwac bo nie ebdziesz z ta osoba z LITOSCI... w zyciu trzeba byc egoista ;D

a co do takiego zachowania -porazka ;]
                        wyobraz sobie robisz obiad-strogonowka... on wraca z pracy -patrzy sie na garnki, wpada w histerie bierze noz i krzyczy MIAŁ BYĆ SCHABOWY ja sie zabije jak za 20minut nie bedzie schabowego!!!!!!!!!

• mini_kks Re: Och nie! 15.09.07, 11:57
              Czyli co? Jednak JESTEM stara? Nie dobijaj mnie, własnie rozmawiam z
              przyjaciółką z dzieciństwa, od 11:25 obchodzi kolejne urodziny i
              mówi to samo - JEST STARA. Już się zastanawiam, ile kinder jajek i
              balonów jej przynieść.
              • disa Re: Och nie! 15.09.07, 12:16
                tu nwet kindery nie pomoga :(
                • alela1 Re: Och nie! 15.09.07, 12:48
                  Disa, czy Ty jechalas w piatek zoltym minicooperem na Usrynowie??
                  • disa Re: Och nie! 15.09.07, 13:02
                    nie, ja zdecydowanie jeszcze samochodem sama nie jezdze ;]
                    czekam na razie na egzamin ;D
                • mini_kks Re: Och nie! 15.09.07, 13:50
                  Ja wczoraj dostałam kinderka z takim różowym oojazdem w środku i
                  ZDECYDOWANIE pomogło ;]
      • trocineczka Re: majtki szatana 15.09.07, 14:23
        Ty mnie nie strasz, bo chyba jestem niewiele mlodsza od Ciebie... To
        juz starosc ?! Ja na razie mam w szafie 90% stringow, 5% bokserek i
        5% fig, ale jesli jest jak mowisz, to te proporcje beda sie
        zmieniac.. Tylko, co jak sie nie zmienia? :D
        A tak a propos bylych... nie zapomne tekstu jednego mojego ex...
        Spotkal mnie po jakims dluzszym okresie "niewidzenia" i wypalil
        mniej wiecej tak: Widzialem Cie w ******, nadal jestes ladna!
        Znaczy co? Jak go rzucilam, to mialam automatycznie zbrzydnac? ;D
        • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 14:32
          Trocineczko
          no ja jeszcze MIESIAC TEMU tak mialam
          no... powinnas BUAHAHHAHAAH

Kazdy moj byly brzydnie ;D
          i to fakty, a nie zlosliwosci ;D przestaja dbac o siebie, cwiczyc itd i bzrydna kluchy jedne ;]
          • trocineczka Re: majtki szatana 15.09.07, 14:43
            disa napisała:

> Kazdy moj byly brzydnie ;D
            > i to fakty, a nie zlosliwosci ;D przestaja dbac o siebie, cwiczyc
            itd i bzrydna
            > kluchy jedne ;]

Disa, no faceci to tak, ale JA? ;D A wiesz co mnie najbardziej
            rozbroilo...on byl chyba szczerze zdziwiony faktem
            mojego "niezbrzydniecia" ;D Patrz, byl ze mna i nie wiedzial o tym,
            ze ja, jesli sie zmieniam, to wylacznie na lepsze ;D Wiedzialam, co
            robie, kiedy go rzucilam ;D
            • disa Re: majtki szatana 15.09.07, 14:53
              pewnie nie chcialo mu juz przejsc przez gardlo, ze wypieknialas ;D
              Oni tak maja ;]
            • escritora Re: majtki szatana 15.09.07, 15:49
              to dobrze, że nie wykrzyczał w autobusie pełnym ludzi, że ci biust urósł (tego
              doświadczyła moja siostra i ponoć spojrzenia wszystkich facetów i kilku kobiet
              zabranych w tym nieszczęsnym autobusie kumulowały się na tym konkretnym miejscu
              jej ciała)
              • trocineczka Re: majtki szatana 15.09.07, 18:15
                :D Teraz to sie wydaje smieszne..., ale siostrze w owej chwili
                wspolczuje... Faceci naprawde sa z Marsa ;) Choc moglo byc gorzej...
                mogl np. rownie glosno zapytac czy miala operacje, skoro
                zauwazyl "wzrost" ;)
                • escritora Re: majtki szatana 15.09.07, 21:00
                  z głupich zachowań płci przeciwnej w środkach komunikacji miejskiej przypomniało
                  mi się jeszcze jedno.
                  to było kilka lat temu... jechałam z koleżanką na zajęcia, czytałyśmy lektury,
                  ona "zemstę" fredry. jakiś jej daleki znajomy przyczepił się do nas i zaczął
                  recytować fragment "zemsty", robiąc dygresje. uwaga, cytuję: "fiut i zdmuchnę tę
                  makówkę... ale wiecie dziewczyny, fiut nie że członek męski, tylko taka
                  onomatopeja"
                  wtedy cały autobus w śmiech... poza nami :D
      • pauuula15 Re: majtki szatana 16.09.07, 12:52
        Nie nie jesteś stara:) Stringi noszne są przewaznie przez
        nastolatki, które chcą udowodnic ze są seksowne(wiem z ich relacji),
        a ja uwazam ze są wręcz aseksualne. Jezeli Ty zaczynasz odstawiać
        stringi dla majtor to oznacza ze jeses pewna siebie i swojego
        ciała,:))
      • daggy4 Re: majtki szatana 17.09.07, 09:42
        ja tak nie mam
        jestem jak zwykle zawalona majtkami szatana i czesto z zalem ogladam
        w sklepach ladne bokserki, ktorych i tak bym nie nosila
        no i w sobote dokupilam dwie nowe pary do kolekcji :)
      • szadoka Re: majtki szatana 17.09.07, 10:24
        to co ja mam powiedziec? Szukam od lat kilku takich majtek z golfem. Ale nie
        zadnych bokserek, tylko prawdziwych reform do pol uda. Nie ma i juz. Owszem
        moge sobie kupic jakies wyszczyplajaco-podnoszaco-splaszczajace ale chwalic Boga
        nie potrzebuje. Moge tez poleciec na bazar i kupic takie babciowe w
        kwiatuszki... ale jakos tez nie chce. Chce ladnych bawelnianych , gladkich , ew
        wykonczonych na dole koronka.
      • eary czytasz mi w myślach.. 17.09.07, 10:40
        Po powrocie z urlopu, w czwartek poszłam na zakupy bieliznowe.
        Zorientowałam się ze coś jest nie tak przy kasie, jak pani nabijała
        8 parę majciochów- uroczych, ale majciochów...
        Stringi poszły do lamusa..
        i nawet już mi się tak nie podobają..

Patrz :D nie jestem jednak taka stara :D ty też to masz!!! hahahahha
      • hotally Re: majtki szatana 17.09.07, 10:44
        Moja babcia mowi na "majtki szatana" "SZNURA W D***" :)
        • pauuula15 Re: majtki szatana 17.09.07, 17:49
          A moja ''trzy sznurki w d***e " :))
      • clockwork.orange Re: majtki szatana 17.09.07, 10:47
        moja (krotkotrwala) fascynacja stringami minela juz ladnych pare lat
        temu, wtedy jeszcze mloda bylam;)
        nie ma piekniejszych majtek niz niziutkie koronkowe bokserki...albo
        takie zabudowane retro-majtki obszyte przy nogawkach grubym pasem
        koronki. stringi sa nuuuudne;)
        • daggy4 Re: majtki szatana 17.09.07, 11:29
          clockwork.orange napisała:
          > nie ma piekniejszych majtek niz niziutkie koronkowe
          bokserki...albo
          > takie zabudowane retro-majtki obszyte przy nogawkach grubym pasem
          > koronki.
          -----
          zgadzam sie, ale widac je pod ciuchami :(
          • clockwork.orange Re: majtki szatana 17.09.07, 12:31
            to fakt, do niektorych ubran nie za bardzo sie nadaja:(
            ale tak sobie pomyslalam, ze kiedys majtki lekko odznaczajace sie
            pod spodniami/spodnica uchodzily za niezly fetysz, dopiero od
            jakiegos czasu sa czyms bardzo niepozadanym i prawie wstydliwym, w
            sumie dziwne.
      • modliszka24 Re: majtki szatana 17.09.07, 14:41
        ja tam wole stringole czuje sie w nich najwygodniej
      • johnny-kalesony Re: majtki szatana 18.09.07, 00:49
        Gorzej będzie, gdy spostrzeżesz u siebie gacie ojca dyrektora ...

Pozdrawiam
        Keep Rockin'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka