Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rękawiczki skórzane chyba

15.09.07, 06:51
    ktoś szukał długich rękawiczek skórzanych. MOge sie podzielic namiarem na miejsce gdzie można nabyć w zasadzie dowolne (chyba) rękawiczki z cudownie mięciutkiej skóry:-) Wczoraj kupiłam w pracowni szycia rękawiczek na Marszałkowskiej 83 w warszawie .mam małe ręce i bardzo trudno jest mi kupic dobre rękawiczki, Pan ,który tam szyje! sam rękawiczki robi w zasadzie dowolne jakie się chce na wymiar również.Nie wiem czy ma wszystkie kolory ale np. fiolet jest.Fachowiec w trzecim pokoleniu:-) Poza robieniem na zamówienie ma sporo gotowych w typowych rozmiarach.
    A i może komus się przyda - sa tez ocieplane naturalnym futrem całkiem zimowe - juz zamówiłam:-)
    I takie do prowadzenia samochodu też:-)
    Obserwuj wątek
      • mundurowa Re: rękawiczki skórzane chyba 15.09.07, 11:17
        ojoj koniecznie musze sie tam wybrac bo tez mam nietypowe dłonie:( a mozesz mi
        powiedziec jakie ceny tych rekawiczek?
      • disa Re: rękawiczki skórzane chyba 15.09.07, 11:21
        no wlasnie jak cenowo?
        bo ja juz w akcie desperacji chcialam MaxMare kupic jakies 500zł kosztowaly ;/
        • myszmusia Re: rękawiczki skórzane chyba 15.09.07, 11:25
          moim zdaniem wyjątkowo rozsądnie, długie kupiłam za 150 zł, cieplutkie 180, a krótkie bodajże 90? na razie nie kupowałam;-)ale jak sie znam to na jednej parze się nie skończy,zapomniałam zapytac o samochodowe
          • disa Re: rękawiczki skórzane chyba 15.09.07, 11:27
            jestes BOSKA ;]
            w cenie MM kupie dlugie zwykle i ocieplane!!!
            i jeszcze pewnie na szaliczek zostanie i czapeczke ;]***
            • myszmusia Re: rękawiczki skórzane chyba 15.09.07, 11:47
              ŁOŁ ale mi się komplement trafił;-)niech się dobrze noszą:-)
              To w dowód wdzięczności pomóż mi znależc łądną torbę bez fiu bżdziu nie za 1000zł;-) jak byłas w MM w Al. JPII to coś podobnego jak tam jest na wystawie, duża czarna miękka .
              • disa Re: rękawiczki skórzane chyba 15.09.07, 12:23
                Jutro pochodze po sklepach (moze dzisiaj tez mi sie uda)
                i bede sie rozgladala za torbiszonami ;]
                Nie bylam na Jana Pawla- w Klifie bylam ;]
                ale potuptam tam dzisiaj i lookne na nia ;]

(ale karte zostawie w domu ;/ bo znajac zycie jak tam wleze to cos kupie ;/ a przysiegam, ze juz nic nie powinnam kupowac)
                • myszmusia Re: rękawiczki skórzane chyba 15.09.07, 12:46
                  a'propos karty to u tego "rękawicznika" co nie jest częste w takich malutkich punktach można płacic karta:-)Dzięki za chęci torbowe:-)
                  • disa Re: rękawiczki skórzane chyba 19.09.07, 09:48
                    Widzialam te torbt z MM ale nie wiem o ktora Ci chodzilo
                    odrzucila mnie cena 3tys ;/
                    znalalzam ekonomiczniejsze ;]
                    www.sklep.wittchen.pl/produkt.php?id=644
                    ja sobie kupuje te -oba kolory
                    www.sklep.wittchen.pl/produkt.php?id=1037
                    uwielbiam taki kroj torebus ;]
                    • myszmusia Re: rękawiczki skórzane chyba 19.09.07, 11:58
                      Ta druga - ta co ja chcesz kupic - fajniejsza;-)Widziałas ją na żywo? Bo jak ostatnio na Marszałkowskiej w Wittchenie byłam to takich nie było.Zreszta ten sklep w ogóle dośc smętny.
                      Ja wprawdzie myślałam o bardziej miękkiej te sztywne sa na ogół ciężkie same z siebie - a ta daje sie założyć na ramię czy tylko do ręki?
                      A w ogóle to byłam przelotem;-) w GM i weszłam do Furli - nawet potem pytałam tu na forum czy ktos wie jakie i kiedy tam przeceny - i chyba sobie odpuszcze wersje "ekonomiczniejsze" i trochę poczekam;-) Furla i tak bardziej ekonomiczna od MM:-)
                      Chociaz ta pokazana przez ciebie mnie korci;-)Bo własnie ma być bez pierdułek;-)
                      • disa Re: rękawiczki skórzane chyba 19.09.07, 12:25
                        No wlasnie JESZCZE nie macalam -ale planuje ;]

musze ja zmacac i zobaczyc co i jak i dlaczego ;D
                        Torebusia klasyczna wiec na kilka sezonow bedzie -o ile jakos pozwoli ;]

Moja ulubiona to:
                        i165.photobucket.com/albums/u79/disol/torebusia.jpg
                        ale jak widac poszly jej nitki na lewej kieszonce wiec czeka na naprawe ;/ o ile sie da.
                        • myszmusia Re: rękawiczki skórzane chyba 19.09.07, 12:50
                          Ha, mam dosyć podobna tez ja bardzo lubie - tylko ciut mała;-)
                          tylko kolor kiepsko wyszedł;-)

img218.imageshack.us/my.php?image=torbabrzowali9.jpg
                          • disa Re: rękawiczki skórzane chyba 19.09.07, 13:12
                            moja jest spora ;D
                            i mam jeszcze maga wielka identyczna ;] zestaw podrozny ;]
                    • myszmusia ps torba wittchen 19.09.07, 13:06
                      męczyło mnie do cego ostatnio widzianego jest podobna ta pierwsza torba wittchena - i mam - cos jakby analogia do torby LOTO Furli;-)
                      www.furla.com/index.php?lang=2#
                      • disa ooo fajna!! 19.09.07, 13:12

• myszmusia Re: ooo fajna!! 19.09.07, 13:16
                          wiem, ale w GM jej nie ma , zobacze przy okazji co jest na placu3+,tyle,że ja bym wolała nie tłoczoną i nie błyszczącą;-)
      • modliszka24 Re: rękawiczki skórzane chyba 19.09.07, 13:15
        o to bede musiala tam zawitac dzieki za informacje
        • myszmusia Re: rękawiczki skórzane chyba 19.09.07, 13:18
          chyba przy okazji upomne się tam o zniżke za reklame;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka