girl1991 16.09.07, 18:48 Nie wiecie czy są jeszcze gdzieś bluzy rozpinane z kapturem z działu młodzieżowego? chodzi mi o takie z nadrukiem w ważki lub kwiatki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Zara TRF bluza 16.09.07, 18:49 A gdzie mieszkasz? Bo w Krakowie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Zara TRF bluza 16.09.07, 21:57 Te bluzy sa jeszcze z poprzedniej kolekcji- a wiec raczej ich juz nie ma. Były jeszcze zielone, w żabki, o ile dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: Zara TRF bluza 17.09.07, 08:51 hmm one są na pewno z jesienno-zimowej kolekcji tegorocznej były w kratkę 2 kolory i szara w ważki :) widziałam je hmm jak weszła ta nowa kolekcja pod koniec sierpnia i jestem ciekawa czy jest jeszcze wybór z nich Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Zara TRF bluza 17.09.07, 09:00 mhm... w krakowskiej Zarze ich nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Zara TRF bluza 17.09.07, 10:05 Ostatnio z wieszaków zginęły koszulki które mi się podobały i jak zapytałam sprzedawczynię, to okazało się że trzymają w magazynie. Może po prostu zapytaj w sklepie czy im nie zostały. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Zara TRF bluza 18.09.07, 12:48 W Poznaniu jeszcze są :) Nie przejmuj się. W ZARZE często jest tak, że towar zniknie, a potem znowu się pojawia. Mnie się w czerwcu jedna koszulka spodobała, ale nie było rozmiaru, tydzień temu znowu się pojawiła i tym razem dorwałam S-kę :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: Zara TRF bluza 18.09.07, 21:53 spojrzę w hm ale mi chodzi konkretnie o ta z zary szara w czarne ważki i z boku ma broszkę ważkę dużą mm :)mam nadzieje ze bedzie jeszcze na mnie czekała :p Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: Zara TRF bluza 20.09.07, 17:22 a nie wiecie jeszcze ile kosztują bluzy przez głowę z napisami i kolorowymi kapturami od środka ? :)również trf :) z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
skandii Re: Zara TRF bluza 26.09.07, 14:03 w angli są, pracuje w zarze w menchesterze:) ale watpie żeby ta odpowidz była jakolwiek pomocna, ale najlepiej to mieć kod produktu i dzwonić po sklepach zary w twojej okolicy i pytać czy mają, jak maja to mogą odłozyć na 24h mogę jutro sprawdzić w pracy jaki kod ma ten produkt, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: Zara TRF bluza 26.09.07, 17:09 oo jakbyś mogła to byłabym bardzo wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Zara TRF bluza 26.09.07, 16:23 widzialam cos takiego w H&M ale jakis czas tegmu Odpowiedz Link Zgłoś