foamclene Re: co masz w torebce? 03.10.07, 23:03 moja przy Waszych jakos malo elegnacko wypada ;) fotoforum.gazeta.pl/3,0,893279,2,1.html na usprawiedliwienie dodam, ze dzien spedzalam pod lasem, a wieczor w garazu :) Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: co masz w torebce? 04.10.07, 10:54 fotoforum.gazeta.pl/3,0,893596,2,1.html przewaznie tyle mam: kosmetyki w kosmetyczce, i ksiazka do czytania w komunikacji miejskiej musi byc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 ksiazka 04.10.07, 11:02 ...kobiety nie umieja czytac map...! to ja jestem chyba mezczyzna, bo kocham mapy :) nawet prawie studiowalam kartografie :D i moj kolega przezywa mnie tom tom, bo zawsze mu wylaczam nawigator, bo mam lepsza orientacje niz satelita :))) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: ksiazka 04.10.07, 11:07 daggy4 napisała: > ...kobiety nie umieja czytac map...! to ja jestem chyba mezczyzna, > bo kocham mapy :) nawet prawie studiowalam kartografie :D i moj > kolega przezywa mnie tom tom, bo zawsze mu wylaczam nawigator, bo > mam lepsza orientacje niz satelita :))) daggy ja tez chyba jestem facet :DDD Tak samo jak ty uwielbiam mapy i nie mam zadnego problemu z orientacja w terenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: ksiazka 10.10.07, 12:34 droga daggy4 to ksiazka dlaczego mężczyzni nie potrafia sluchac a kobiety czytac map, jest tam iwele interesujacych kwestii odnoscnie kobiet i mezczyzn, a to ze ty doskonale orientujesz sie w terenie siwadczy tylko o tym ze masz mozg bardzije meski niz kobiecy ot co :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
panna_migotka86 Re: co masz w torebce? 04.10.07, 12:29 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/125d586d2a49fc82.html moja torebka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolerai To ja też pokażę :P 04.10.07, 14:02 To www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad647e75ef16bc2c.html plus zazwyczaj wiele zbędnych pierdółek,karteczek, papierków itp. Aha, no i telefon, którym robiłam zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: co masz w torebce? 04.10.07, 14:27 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b0b5da4bd55f467a.html Odpowiedz Link Zgłoś
oodareczkaoo Re: co masz w torebce? 04.10.07, 14:29 tel na zdjęciu jest chwilowy ponieważ mój padł Odpowiedz Link Zgłoś
hanusia.arendt O rany,ratunku!! Co ja mam w torebce !!!! 05.10.07, 16:25 Skuszona ciekawym tematem wysypałam zawartość na biurko.Jestem chyba stuknięta.W torebce mam:portfel z pieniędzmi i kartami,portfel z dokumentami,kluczyk do autka, ładowarkę do komórki, kosmetyczkę, 3 szminki i 1 puderniczkę luzem (po cholerę??),od groma drobnych pieniędzy luzem, 6 zapalniczek,opakowanie wody termalnej,chusteczki 3 opakowania,wkładki higieniczne,karteczki i karteluszki,4 długopisy luzem i etui do długopisów - puste,2 pary rajstop. Muszę się zastanowić nad swoim zdrowiem psychicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
suu Re: co masz w torebce? 07.10.07, 20:17 witam zapewne bez znaczenia jest iż kataru nie mam i błękitny to nie jest mój ulubiony kolor;) pozdrawiam <script type="text/javascript" src="fotoforum.gazeta.pl/zajawka.xjs? id=1500925857&a=suu&tag=&showTitle=0&count=1&defaultStyles=1"> </script> Odpowiedz Link Zgłoś
suu Re: co masz w torebce? 07.10.07, 20:20 drugie podejście fotoforum.gazeta.pl/3,0,899215,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: co masz w torebce? 08.10.07, 10:02 img518.imageshack.us/img518/1893/img8877fg5.jpg telefonu nie moge znalezc! nawet juz do siebie nie zadzownie z innego, bo padl zupelnie Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: co masz w torebce? 08.10.07, 13:27 te kulki? nazywaja sie Napoleon, landrynki o smaku cytrynowym, w srodku z bonusem w postaci czegos jeszcze kwasniejszego, zjadam je w ilosciach hurtowych, mam zapas w kuchni, przy kompie, w samochodzie i w pracy w rozku zelki na wage dla Dzuniora Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: co masz w torebce? 08.10.07, 13:35 ja mam pelno papierkow klucze portfel kosmetyczke pare dlugopisow Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: co masz w torebce? 08.10.07, 14:51 dziewczyny, to i tak nic w porównaniu ze mną... Mam w swoich torbach taki ogrom rzeczy, że czasem boję się zajrzeć, chyba, że muszę torbę zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
marylou_tiel Re: co masz w torebce? 10.10.07, 15:09 W torebce mam glownie balagan - im wieksza torebka, tym balagan straszliwszy. A ze malych torebek nie nosze, bo Bardzo Potrzebne Rzeczy mi sie nie mieszcza, wiec mozna sobie wyobrazic. Foto nie zapodam, bedzie opis: portfel rzecz jasna klucze do domu dwa telefony (sluzbowy i prywatny) balsam bo ust i trzy blyszczyki, ktorych nie uzywam, bo poprzestaje na balsamie chusteczki higieniczne, w tym sporo wywleczonych z opakowania gumki do wlosow i wsuwki w ilosciach nieprzeliczonych kalendarz zapelniony rozmaitymi dodatkowymi karteluszkami kilka dlugopisow tabletki na gardlo, cukierki Fruitella, lizaki z jakiejs promocji Smerfa-aniolka na szczescie paragony ze sklepow, bo nie wyrzucam, tylko wtykam do torebki mase papierkow nie-wiadomo-po-co Kobieta jest jedynym stworzeniem ziemskim, ktore rozmawia ze swoja torebka;) Odpowiedz Link Zgłoś
ladna_blondynka Re: co masz w torebce? 10.10.07, 15:54 Torebek mnóstwo, bo na ich tle mam prawdziwego hopla, bez znaczenia, którą noszę zawsze ten sam bałagan:) Żelazny zestaw to dokumenty Kawałek bursztynu z Helu klucze od domu, garażu i skrzynki pocztowej portfel kosmetyczka- dwa błyszczyki Chanel, szminka Shiseido, puder w kamieniu Diora, absorbentki komórka notes grzebień flakonik perfum Reszta bałaganu to: dowody płatności kartą, kwitki z bankomatu, recepty, wyniki badań, skierowania na badania, czasem rachunki do opłacenia, czasem dokumenty zawodowe albo notatki, bywa, że jakiś owoc do przegryzienia:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
modnisia5 Re: co masz w torebce? 10.10.07, 19:01 wstydze się aukcja.onet.pl/show_item.php?item=254822974 Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks A o: 12.10.07, 12:33 i140.photobucket.com/albums/r32/Miniaczek/2007-10-12003f.jpg Plus papierzyska, zazwyczaj aparat, latarka i śrubokręt (Bóg jeden wie, na co mi to było...) Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: A o: 12.10.07, 13:06 Masz taki kalendarz jak ja i jedne z moich ulubionych słodyczy: czekoladki Ritter Sport i kartofelki :):) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A o: 12.10.07, 13:53 Zauważyłam :)) Ja tych kartofelków nawet nie lubię, częstuję wszystkich dookoła i jakoś ich nie ubywa :p Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: A o: 13.10.07, 20:59 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/46d7d18a509412bc.html Wycwanilam sie, bo wszystkie kosmetyki, tabletki tzrymama w kosmetyczce, a karty, dokumenty, pieniadze wszelkiego rodzaju w portfelu, wiec w mojej torbce panuje wzgledny porzadek ;) Odpowiedz Link Zgłoś