taxi.v 04.10.07, 11:36 szukam czapki tzw. duuużej [dzierganej?] czarnej, szarej badz granatowej. taka co spada na tył glowy. gdzie dostane taka oprócz h&m? pilnie potrzebuje na przedstawienie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: czapki na zime! 04.10.07, 12:08 na allegro sa te wielkie berety ale czas oczekiwania chyba kilka dni (bo po zamowieniu dopiero zaczynaja dziergac) ja mam taka fotoforum.gazeta.pl/3,0,892442,2,5.html ale ona wlasnie z hama Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: czapki na zime! 04.10.07, 14:03 mozna to zrobic blurem w photoshopie w aparcie glebie ostrosci 9bo tak to sie nazywa) regulujesz przyslona (im wieksza liczba przyslony tym wieksza glebia ostrosci - mam nadizej ze nic nie pokrecilam... w tym wypadku zeby tlo bylo bylo rozmyte nalezy istawic przyslone na najmniejsza wartosc, ale przy tym na krotszy czas nawietlania) ja te fotki strzelam na automacie ;) wiec tak jak aparat sie ustawi pewnie obiektyw ma takze znaczenie a raczej dlygosc ogniskowej (moze zoom?) powiem Ci szczerze ze w teorii to ja nie jestem najlepsza jak masz automatyczny aparat to mozesz w programi do obrobki zdjec poslyzc sie narzedziem do rozmywania (nie znam nic poza photoshopem i tam albo blur w pedzelku albo selekcja i gaussian blur) te nawet nie pamietam czy rozmywalam czy z bliska to same tak wyszly przy obiektywie macro (moze masz taka funcje w aparacie) pewnie uzyskasz ten efekt bez dodatkowych zabiegow Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier foam... 04.10.07, 13:08 czy w aparacie fot jest taka funkcja, że tło z tyłu jest troche rozmyte? fajne te Twoje zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: foam... 04.10.07, 13:10 ale ta Twoja czapka to nie z tych duzych co opadają z tyłu? bo oni mają tyle modeli... :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam... 04.10.07, 14:05 ona jak wisiala to byla wywinieta i spieta klipsem na zlodzieja ale ja ja odwinelam i naciaglelam na czolo sciagaczem i wtedy robi sier wielka i opada do tylu :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam... 04.10.07, 14:04 zle odpisalam nie pod Twoim postem ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=69978720&a=69987995 Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: czapki na zime! 04.10.07, 15:05 fajne beretowe czapki maja w topshopie Odpowiedz Link Zgłoś
justyna342 Re: czapki na zime! 04.10.07, 21:45 Mam kilka fajnych czapek. Napisz do mnie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: czapki na zime! 04.10.07, 21:58 fajne duze czapy robi ania czarnota :) www.pracownia3.com.pl/patka/czarnota.html Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: czapki na zime! 04.10.07, 22:36 :)) tu na zdjeciach nie ma moich ulubionych takich kolazowych, z roznych wloczek. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: czapki na zime! 04.10.07, 23:33 o! znalazlam taka co lubie jak wyglada: www.inzynierska.pl/aniaczarnota/images/1+.jpg Odpowiedz Link Zgłoś