love_mode 10.10.07, 20:25 to ja sie pochwale nowa torba. Chetnie poslucham Wasze ROZNE opinie;)) fotoforum.gazeta.pl/3,0,904142,2,1.html# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
disa Re: torba 10.10.07, 20:35 ciekawa, chociaz jak dla mnie za duzo ma metalu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: torba 10.10.07, 21:09 powiem szczerze, ze dla mnie tez (za duzo):) ale nie bylo, albo nie znalazlam tej torby, ktora chcialam (nie potrafie wkleic linka). To uleglam tej. A juz mi sie przypomnialo: szukalam brazowej torby do brazowych butow. Dlatego uleglam:)Buty te po lewej stronie "for her", wiazane shop.camper.com/eshop.camper metal w rzeczywistosci jest mniej widoczny, bo to czarny nikiel, a zdjecie z fleszem Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: torba 10.10.07, 20:37 bardzo fajna!i duza! wydaje mi sie ze gdzies juz widzalam te torbe... gdzie ja kupilas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: torba 10.10.07, 21:01 siog napisała: > bardzo fajna!i duza! > wydaje mi sie ze gdzies juz widzalam te torbe... gdzie ja kupilas?:) Siog, tam gdzie ty swoje trumniaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: torba 11.10.07, 11:14 :))) no wlasnie juz pamietam.. Ty to uwazaj! bo ja z trumniakami a Ty z torba psujemy estetyke tego forum:))) a jak jeszcze Edavenpo kupi trumniaki to lo matko swieta!!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: torba 11.10.07, 12:40 siog napisała: > :))) no wlasnie juz pamietam.. > > Ty to uwazaj! bo ja z trumniakami a Ty z torba psujemy estetyke tego forum:))) > a > jak jeszcze Edavenpo kupi trumniaki to lo matko swieta!!!!!!:))) :)) e nie, ja sie od was ucze i z tego co czytam to nie tylko ja;))) Odpowiedz Link Zgłoś
siog P.S. 11.10.07, 11:22 no i wlasnie te lancuchy sa swietne! zeby nie bylo nudno. Poza tym wiele torebek szczegolnie w tym sezonie (trend juz od kilku sezonow)ma wlasnie lancuchy: Marc Jacobs, Miu Miu, Mulberry... wiec lubie ten lancuch i jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: P.S. 11.10.07, 12:37 Siog ja nie ukrywam, ze te lancuchy mnie nie przekonywaly. Pomimo, iz sa trendy itd. Ja mam duzo "zahamowan" modowych;)))I za pierwszym podejsciem jej nie kupilam, ale w koncu uleglam. Potem nawet chlop sie do niej przekonal;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_0101 Re: torba 10.10.07, 20:38 Jak dla mnie zamiast lancuszkow moglaby miec normalne paski, ale to tylko moja opinia. Poza tym ok. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: torba 10.10.07, 22:24 kasia_0101 napisała: Poza tym ok. i na tym sie skupie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: torba 10.10.07, 21:13 foamclene napisała: > mnie sie podoba > ale usunelabym lancuchy dzieki Foam:) z lancuchami chyba nie da rady;) tez mnie poczatkowo wkurzaly, ale w koncu sie przyzwyczailam Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 love_mode 10.10.07, 21:14 Podoba mi się, ale ja zamienłabym łańcuchy na paski:) Gdzie, gdzie, gdzie dokladnie jest Marccain??? Pytam..chociaż i tak jestem chwilowo spłukana, ale pójde nacieszyć oko i zorientować się, czy jest szansa kupic płaszcz poniżej np. 1.500zl. :) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: love_mode 10.10.07, 21:20 Marc Cain jest do kupienia w Peekach albo w Van Graafie. Letnia sukienka w której się zakochałam kosztowała tam 1100zł, więc z płaszczem poniżej 1500 może być ciężko.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 littlefrog..dzięki. 10.10.07, 21:24 Przynajmniej wiem, jak się cenowo "nastawić"...:( Peekach albo w Van Graafie.- Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: love_mode 10.10.07, 21:24 to ja jeszcze dodam, ze torba oprocz lancuchow ma pasek skorzany:) Karmelek. Wiesz, gdzie jest ul Mikolowska? Jesli dojdziesz do niej od strony dworca przy Pl Andrzeja (mija sie kilka markowych sklepow i salon Clarinsa), skrecasz w prawo i jest:) Przed wiaduktem. Ja nie bylam w srodku, dojrzalam jadac autem i pomyslalam o tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: love_mode 10.10.07, 21:27 Oczywiście, że wiem gdzie jest Mikołowska /tak w ogole to niebawem bedę mieszkać w Mikołowie...:):):) Boże..nigdy nie widziałam tam żadnego sklepu..jedyne co kojarzę to pub Spencer na rogu /czy coś takiego/. Ale na pewno sprawdzę:) dzięki:) mam nadzieję,że dotleniłaś płuca na ślasku:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: love_mode 10.10.07, 21:45 to za tym pubem. Jest duze logo nad sklepem, poznasz w Mikolowie to pewnie w domu:) mam tam troche znajomych i wszyscy wlasnie w wlasnych domach mieszkaja a ja na slasku to sie zawsze na pieknej wsi z jeziorem i lasem zatrzymuje, niedaleko Swierklanca:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: love_mode 11.10.07, 19:09 Byłam dzisiaj w tym Marccain i szczerze..nie polecam, bo..w Katowicach dostepna jest tylko ub. kolekcja!!!!! Jeżeli jestem zainteresowana obecną to najbliższa jest w Łodzi...))) Hmm..szkoda! Pozdrawiam:) PS. Tak..w Mkołowie będę mieszkała w domku, ale takim strasznym i brzydkim..jednak mam zamiar doprowadzić go do względnej uzywalności:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda00.2 Re: torba 10.10.07, 21:57 Fajny fason, ale jak już wcześniej pisałam nie lubię tylu błyskotek Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: torba 10.10.07, 23:31 a mnie się podoba nawet z tymi łańcuchami, co jest dla mnie nietypowe, bo nie lubię żadnego "metalu" przy torbach, z tym że ja się nie czuję w brązach - taka torba w wersji czarnej lub szarej byłaby świetna :) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: torba 11.10.07, 12:46 niektorych nikow nie kojarze, wiec moge tylko podziekowac, ale od ciebie Ciak to dla mnie prawdziwy komplement, bo: -zawsze podobaja mi sie twoje torby;) -i twoje zestawy ubraniowe -i jeszcze masz (z tego co piszesz)fajnie ubrana mame:), czyli jestes dla mnie wiarygodna;))) ja bym nie pogardzila szara;), ale wczesniej kupilam/uleglam brazowym butom, ktore linkuje wyzej i nie mialam nic, co by do nich pasowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: torba 11.10.07, 20:10 buty też boskie! a mamę mam zbyt fajnie ubraną - najchętniej bym jej ukradła połowę ciuchów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: torba 11.10.07, 08:24 Niee, jakoś ta proporcja pokombinowanej góry plus zwykłego worka na dole mi nie leży. Ale niech się dobrze nosi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: torba 11.10.07, 19:16 Eee, wcale nie ma za duzo łańcuchów. Fajna. Łańcuchy też. Odpowiedz Link Zgłoś