alanis11 27.10.07, 22:30 Czy istnieje w ogołe mozliwosc farbowania obuwia tzn zmieniania koloru, są jakies zakłady powyzszym sie zajmujące , wiecie cos na ten temat???Interesuje mnie Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Farbowanie butów? 28.10.07, 08:52 jak zamszowe i z jasnych na ciemne to chyba nie ma problemu sa tez farby do skor o ile sie nie myle oczywiscie mysle o domowym tuningu stylebytes.net/2006/03/12/ mysle ze trzeba szukac w sklepach z art kaletniczymi Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Farbowanie butów? 28.10.07, 10:15 Przy pl. Słowiańskim jest sklep gdzie można nabyć przeróżne farby do skóry. Raz przefarbowałam jasne buty na ciemny kolor i niefajnie to wyglądało, na zagięciach butów przebłyskiwał pierwotny kolor. W efekcie buty za kilkaset zł wylądowały w koszu :( Odpowiedz Link Zgłoś
nunu Re: Farbowanie butów? 28.10.07, 14:15 Hej, wlasnie od piatku intensywnie szukam informacji na ten temat i tez jestem z Krakowa. Znalazlam przez google jakis zaklad zajmujacy sie czyszczeniem i farbowaniem skor (os.Niepodleglosci 3, 649 43 12) i jakis zaklad rzemieslniczy (Starowislna 97, 423 00 91). W pierwsze miejsce wyslalam przed chwila maila z pytaniem czy farbuja buty. Dam znac jak sie czegos dowiem. Tak jak dziewczyny pisaly, mozna kupic farby (np. w sklepach z artykulami szewskimi), ale osobiscie boje sie sama zabierac za farbowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alanis11 Re: Farbowanie butów? 28.10.07, 14:27 Słuchaj mieszkam w Hucie wiec z usług farbiarni na Niepodległosci korzystałam ( farbowałam ciuchy) było nawet ok ale jakis czas temu farbiarnia wstrzymała swoja działalnosc byc moze aktualnie znów funkcjonuje z tym ze nigdy nie pytalam czy farbują tam buty. Odpowiedz Link Zgłoś
nunu Re: Farbowanie butów? 30.10.07, 13:07 Hej, czy udalo Ci sie czegos dowiedziec? Ja telefonowalam na Starowislna i Rakowicka, ale nie farbuja butow. Odpowiedz Link Zgłoś
jejeje31 Re: Farbowanie butów? 30.10.07, 14:34 farbowałam buty ze skóry w kolorze bladego rózu na intensywny pomarancz, kremem do butów zakupioną z netu.cos w rodzaju pasty koloryzującej wyszło rewelacyjne, świetnie sie pokryły, pasta lekko sie scierała ale wsyatrczyło kilka przetarc i znów było ok. wklejam link www.glany.pl/go/_category/index.php?idc=id_100&page=3 Odpowiedz Link Zgłoś