samanda8881 20.12.07, 16:26 www.allegro.pl/item272324342__futrzaki_mukluki_czarne_ostatnie_37.html czy podobaja sie wam te buty??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanda8881 Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 16:50 ja uwazam ze one sa sliczne urocze i dodaja tego czegos nawet to najzwyklejszego stroju jako jedyne buty to moze nie bo saniepraktyczne i nie dowszystkiego pasuja ale ja mam juz trzy pary skurzanych butów na zime.kupuje je! Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 17:19 "tego czegoś"- hehehehehe ależ się uśmiałam:DDD A TO COŚ- czego z pewnością nie można nazwać butami jest obrzydliwie paskudne:/ No, cale szczęście że nie każdy ma jednak taki gust jak ty:/ Odpowiedz Link Zgłoś
samanda8881 Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 18:06 O rany sorry SkÓrzane owczywiscie. Wracając do tematu wiecie co mysle?że jesteście snobki i sugerujecie sie ceną.Zrobiłam eksperyment i zapytałam 6 kolezanek czy im sie podobaja.Trzem z nich powiedziałam że kosztowały 130zł-te powiedziały że buty okey.Trzem że kosztuja 59 i te natomiast powiedziały że paskudne i tandetne. Mam trzy pary cholernie drogich skórzanyuch butow,to dlaczego nie moge meić jednych sportowych do latania do bluzy czy sportowego sweterka..Gust i smak nie podlega dyskusji...nie potrzebnie pisałam na tym snobistycznym forum. W roli wyjaśnienia bialych kozaczków nie nosze..oczy by ci wyszły jakbyś zobaczyła moje obuwie.Mam juz poprostu dosyc aleganckiego i szykownego obuwia i myslałam o czyms lekkim wygodnym i poprostu innym od moich dotychczasowych butów czasem człowiek ma ochote na jakąs odmiane.Buty oczywiście kupuje.żegnam snobki:-P Odpowiedz Link Zgłoś
mary.2 Re: ocencie prosze!!! 29.12.07, 18:49 "Mam trzy pary cholernie drogich skórzanyuch butow,to dlaczego nie moge meić jednych sportowych do latania do bluzy czy sportowego sweterka.." Ależ możesz mieć dla odmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: ocencie prosze!!! 26.12.07, 14:27 to po co pytasz o ocene na forum? akurat z ta snobka to nietraflas bo moje n ajdrozsze buty kosztowaly 200zl obecnie nosze buty ala emu za 100zl z kosztami przesylki wiec ojakim snobizmie gadadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
aninka3 Re: ocencie prosze!!! 29.12.07, 21:48 kupuj jesli Ci sie podobaja kazdy ma swoj styl osobiscie twierdze ze fajowe Odpowiedz Link Zgłoś
samanda8881 Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 16:52 chciałam oczywiscie usłyszec ze sa cudneL:D bo myslałam ze kazdy ma taku gust jak ja ale sie przeliczyłam..coz nie mozna podobac sie wszystkim... pozatym ja mysle ze wy jestescie poprostu uprzedzone do futrzaków i tyle:-P Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 17:17 tak - napisalysmy tak tylko dlatego, ze jestesmy uprzedzone do futrzakow! bo tak naprawde te twoje buty sa sliczne, urocze i dodaja tego czegos... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 17:18 ej co sie czepiasz! przeciez ona ma na zmiane biale kozaczki -te tylko na sanki by ubrala ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 17:25 no przeciez napisałam ze sa sliczne, urocze i dodają! a jak jeszcze na sanki to idealne! będą idealnie pasowały do tego: www.allegro.pl/item285449007_rozowe_rekawiczki_z_misiem_na_sznurku.html Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 17:27 Troche za kosztowe.... nie moga przycmic butow ;D Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: ocencie prosze!!! 29.12.07, 19:30 ,,bo myslałam ze kazdy ma > taku gust jak ja" dowcip wieczoru po prostu. a buty jak buty... nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 17:00 o nie ja nie jestem uprzedzona do futrzakow ... mam podobno najbrzydsze futrzaki na FM.............. ale te sa OHYDNIE TANDETNE i wygladaja na oblesnie TANIE made in tesco Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 17:19 Te mi sie nie podobają, sa oklepane, maja brzydką podeszwę i nieładne futerko. Odpowiedz Link Zgłoś
karo881 Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 17:28 Fatalne i tandetne. Pełno tego na ulicach. A w dodatku jestem uprzedzona do pomponow (ale to tak na marginesie). Ogolnie tym butom mowimy kategorycznie - NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 19:52 to byś się zdziwiła, bo ja musialam właczyć okienko jeszcze raz zeby zobaczyć cenę po Twoim komentarzu. Nie patrzę na to ile kosztują, tylko czy są ładne. Te nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: ocencie prosze!!! 20.12.07, 22:54 A ja JESTEM uprzedzona do futrzakow i dlatego te rowniez mi sie nie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: ocencie prosze!!! 21.12.07, 00:08 Dziewczynko, nie proś o ocenianie jeśli masz zamiar później oburzać się na wszystkie oceny, które nie zgadzają się z tym co Ty myślisz. No bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
pepegi Re: ocencie prosze!!! 21.12.07, 10:14 Zacytuję ulubioną frazę mojej nauczycielki z podstawówki: "Siadaj, dwa!" :) (z czasow, kiedy skala ocen to było 2-5). Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: ocencie prosze!!! 21.12.07, 10:15 te akurat nie bardzo ale mam sama buty podobne w stylu przywiezione z norwegi i wygladaja o 1000razy lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: ocencie prosze!!! 22.12.07, 19:53 buty modne wsrod nastolatek 2 lata temu. te - w dodatku brzydkie ale jesli masz styl eskimosowy to noś!;D Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: ocencie prosze!!! 27.12.07, 21:39 kupuj jak ci sie podobaja... nie mieszkam w Pl i tutaj wszyscy chodza jak chca i jest fajnie...roznorodnosc...czyu wszyscy musza chodzic w butach od ilus tam producentow i wszystko co jest poza jest bleeee? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: ocencie prosze!!! 29.12.07, 19:23 a ktos tak napisal ze jak te buty nie sa modne to nei mozna ich noisc?wiesz po polskich ulicach nie chodzi ubraniowa policja i nie wlepie mandatow za niemodne buty czy spodnie wiec mozna nosic co sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: ocencie prosze!!! 29.12.07, 22:03 O rany... otworzyłam link, a tam naskoczyły na mnie obrośnięte kalosze... AAAAAAAAA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś