la_luna25 03.01.08, 18:11 Możecie mnie uznać za laika, ale naprawdę nie wiem co to jest styl emo. Pomóżcie. Tylko proszę bez złośliwości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
long-tall-sally Re: emo co to takiego 03.01.08, 18:22 to jest bark stylu ;p a żeby tak uściślić to 13 latka/latek bo nie da sie odróżnic, z przefarbowanymi na czarno włosami zasłaniającymi całą twarz ktore mowi ze chce umrzec, nosi ubrania w czarno różowe paski i mysli ze jest fajne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
krv16 Re: emo co to takiego 03.01.08, 18:28 jeszcze tylko dodam, ze jeśli nie w paski, to w czaszki lub szachownicę:) i że, niestey, moda dla emoludków weszła w wielu sklepach na działy młodzieżowe i trudno było kupić coś bez czaszek, ale jest coraz lepiej, chyba apogeum minęło Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: emo co to takiego 03.01.08, 19:41 nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_(ludzie) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: emo co to takiego 03.01.08, 19:49 Pump mnie ubiegła :D Polecam obejrzeć filmik How to be emo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: emo co to takiego 03.01.08, 20:05 images.google.pl/images?hl=pl&q=emo+style&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: emo co to takiego 03.01.08, 20:18 emo to gatunek muzyczny sprofanowany przez bande zbuntowanych malolatow najczesciej dzieci bogatych rodzicow,dzieci owe robia sobie tatuaze flamastrem i tna sie łyżka w ten sposob odreagowujac ból istnienia . Odpowiedz Link Zgłoś