poziomkaa83 20.01.08, 20:30 hej, kupiłam ostatnio świetną czarna koszulę tylo teraz szukam inspiracji jakie dodatki mogłabym do niej dołożyć. Może Wy macie jakies pomysły ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotally Re: czarna koszula 20.01.08, 20:33 napisz coś więcej o tej koszuli, albo najlepiej wrzuć fotę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaa83 Re: czarna koszula 20.01.08, 20:37 to jest klasyczna czarna damska koszulana guziki, mam podobną biała i np do niej dokładam czarną kamizelkę. Ale co do czarnej , nie mam pojęcia. Sama koszula bedzie tak nijako :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: czarna koszula 20.01.08, 20:47 Jak dla mnie czarna koszula pasuje praktycznie do wszystkiego, ale dla ułatwienia: - sweterki w serek/ cardigany w mocnych kolorach - princeska w ciekawy wzór - kamizelka czarna/szara + coś ciekawego na szyję w twoim stylu - oryginalna spódnica we wzory + czarne/szare rajstopy - na sportowo - rozpięta koszula na t-shirt z nadrukiem + jeansy (tylko uwaga, żeby nie przesadzić i nie wyglądać na 13latkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaa83 Re: czarna koszula 20.01.08, 20:55 właśnie też zastanawiałam się nad czarną kamizelką, tylko problem z tym że chyba bedzie po prostu za ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czarna koszula 20.01.08, 20:49 jesli czarna koszula to dodatki tylko czewono białe:)ktmwtw Odpowiedz Link Zgłoś