eulalka 12.02.08, 22:15 Witam, Co sądzicie o tych botkach? Będą wygodne czy raczej nie? Nadają sie do spódnicy?Ogólnie co o nich sądzicie. Wg mnie są swietne:) deezee.pl/shop,show,561 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ansag Re: Botki - co sądzicie? 12.02.08, 22:17 Boskie!! ;) Oczywiście nie ma mojego rozmiaru :( Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Botki - co sądzicie? 12.02.08, 22:34 nie ladne, jak...przepraszam... do gnojownika Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Botki - co sądzicie? 12.02.08, 23:11 nie trafiaja do mnie fasonem ale pwnie sa wygodne jednak nie wiem czy do spodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 01:33 Mi sie nie podobają. Ale jakbym szukała czegoś płaskiego czarnego i krótkiego to bym brała:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 09:41 mi sie.... misie spia snem zimowym Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 01:44 Do spódnicy nie. Ale do spodni, całkiem całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magda00.2 Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 08:39 Jakiś czas temu też mi się spodobały, moja Dobra Dusza mi je sprezentowała, a ja sprezentowałam je dalej bo po pierwsze to eko coś tam a po drugie strasznie śmierdziały, nie szło wytrzymać, dlatego jestem na nie. A do spódnicy? Jestem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 08:51 nie podobają mi się i nie nadają się do spódnicy imo Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 08:51 jeszcze nie spotkałam wygodnych butów zeby byly zrobione ze skóry ekologicznej. Po drugie przy tanich butach made in chine trzeba brac pod uwage o srodkach chemicznych tam uzytych, przeciez tego nikt nie sprawdza. Ta uwaga odnosi sie nie tylko do tych butów jak i niektórych innych prezentowanych tutaj. No i barwniki z ołowiem. jak wiadomo ołów przenika do krwi przez bezpośredni kontakt ze skórą, dlatego to tak niebezpieczne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 09:06 dziewczyno, wstrzymaj sie z pokazywaniem takich butow w porze sniadaniowej i obiadowej. z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula_86 Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 09:21 Baaardzo ładne!!! Chyba sama się skuszę :) Jak na razie jestem właścicielką takich www.butyk.pl/towar.2518.Kozaki_botki_Blink_Juditha_400211.html Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
victim-girl Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 09:46 jeżeli szukasz czegoś płaskiego i wygodnego to sa OK ;) Ale do spódnicy IMHO nie beda pasować ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 09:53 myślę że są nieładne, udziwnione i dość tandetne. Do spódnicy w ogóle ich nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene wklejcie jakies real foto butow z butyk.pl 13.02.08, 10:21 z tego sklepu ciagle pojawiaja sie linki nie kupowlalm w tym sklepie na fotkach ze strony wygaladja ok chetnie zobacze jka sie rezentuja w rzeczywistosci? moze z deezee ktos tez ma real foto Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 10:54 Wygodne tak, ale tylko do spodni i to długich to samej ziemi. Do spódnicy nie nadają się absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 19:02 Wygodne pewnie beda, ale do spodnicy sie nie nadaja. W ogole plaskie botki jakos do mnie nie przemawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Botki - co sądzicie? 13.02.08, 23:34 pewnie wygodne ale jakie BRZYDKIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
mado_mala_stopka Re: Botki - co sądzicie? 14.02.08, 08:45 nie. przyznam sie ze 2 lata temu kupilam taki sam fason tylko buty sa skorzane i ani razu nie zalozylam. nawet nie moge na nie patrzec! nie wiem co mnie podkusilo i do tej pory zaluje bo kosztowaly niemalo:/ dlatego jestem stanowczo na nie! Odpowiedz Link Zgłoś