kitazzz 20.02.08, 22:30 Co lubicie w jego kolekcjach? Tylko ciuchy czy perfumy też? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sankanda Re: Tommy Hilfiger 20.02.08, 22:47 nie przepadam, ale niektore koszule sa niezle Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Tommy Hilfiger 20.02.08, 23:11 zegarki:-) ale ja w ogóle lubię zegarki. TH mas jeszcze fajne koszule i sweterki na casual fridays. Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.romanowna Re: Tommy Hilfiger 20.02.08, 23:18 Koszule i swetry - popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
ddu perfumy 21.02.08, 15:34 perfumy uwielbiam! zwłaszcza letnie edycje. mam też dżinsy, super się je nosi Odpowiedz Link Zgłoś
minimini345 Re: perfumy 21.02.08, 16:00 Perfumy są dobre, ja też lubię, starsze zapachy, ale najnowszy damski, "Dreaming" też jest super. TH jest właśnie znany głównie z ubrań, a zapachy ma naprawdę godne uwagi, jeśli ktoś ceni świeżość, i ktoś lubi zapachy młodzieżowe, ale kobiece jednocześnie-jeśli mowa o damskich. Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.romanowna Re: Tommy Hilfiger 21.02.08, 16:02 Torby "weekendowe" (dżinsowe, płócienne) ma czasem ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Tommy Hilfiger 21.02.08, 16:04 Perfum Hilfigera nie zauważam. Jeansy ma świetne, skrojone na mnie idealnie ;). I czasem sympatyczne torby. Odpowiedz Link Zgłoś
kitazzz Re: Tommy Hilfiger 26.02.08, 20:03 A ja właśnie głownie perfumy zawsze zauważałam, teraz właśnie też niedawno powąchałam ten Dreaming w perfumerii i przyznaję, że bardzo w moim guście :) Nie wiedziałam w ogóle, że TH wypuścił coś nowego, w sensie zapachu, natknęłam się przypadkowo, a tu proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
minimini345 Re: Tommy Hilfiger 28.02.08, 15:04 No tak, niezły jest, faktycznie:)Ja też się dowiedziałam o tym zapachu niedawno, ale naprawdę, ma coś w sobie, choć pewnie nie wszystkim się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Tommy Hilfiger 28.02.08, 16:11 Perfumy, np Tommy Girl, torby baardzo lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Tommy Hilfiger 28.02.08, 18:23 Raczej ciuchy, za jakość i wykonanie, dzinsy za fajne leżenie na tyłku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: Tommy Hilfiger 28.02.08, 19:37 ubrań co prawda nie miałam więc nie mogę ocenić, ale dostałam kiedyś perfumy i były bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Tommy Hilfiger 28.02.08, 22:30 japonki - nie do zdarcia sweterki -srednia jakosc bluzeczki-srednia jakos czapeczki -nie do zdarcia traktuje jak zare bo ma baze klasycznych rzeczy o kazdej porze roku Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Tommy Hilfiger 29.02.08, 12:11 Ja mam chyba tylko japonki, bo na Mnie pasują. Minus- duza rozmiarówka. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Tommy Hilfiger 29.02.08, 19:51 Perfumy nie w moim stylu. Bluzki trafialy mi sie kiepskie.Rozlazily sie po kilku m-cach, moze pecha mialam. Ale baleriny juz trzeci sezon bede nosic, gdybym ich sama na schodach nie obdrapala, to byly by jak nowe! Odpowiedz Link Zgłoś
wikief Re: Tommy Hilfiger 04.03.08, 19:26 a tu was zaskocze- ostatnio odkryłam buty- co prawda w sklepach normalnych raczej nieosoągalne, jak już to naprawde w śladowych ilościach- więc przeszukuje internet, te już mam: schaffa.pl/produkt291,Tommy_Hilfiger.html dodatkowo z próbek możliwości Tommiego znalazłam tez, ale to juz chyba troche za drogie chociaż słodziaszne :) schaffa.pl/produkt536,Tommy_Hilfiger.html Odpowiedz Link Zgłoś
minimini345 Re: Tommy Hilfiger 06.03.08, 21:51 Ja głównie też perfumy jednak, ciuchy mniej. A perfumy do mnie przemawiają, zwłaszcza ten nowy Dreaming. Są w miarę w przystępnej cenie ogółem. Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: Tommy Hilfiger 06.03.08, 22:40 lubię to, że mają duże rozmiary butów i ostatnio kupiłam te własnie za 30 euro :D schaffa.pl/produkt536,Tommy_Hilfiger.html i jeszcze takie białe lakierki na lato, ale już za więcej niestety.. :/ sukienki, bluzkę ostatnio piękną widziałam, ogólnie b.lubię Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: Tommy Hilfiger 07.03.08, 09:09 Ja ogólnie cenię sobie ciuchy, szczególnie bluzki koszulowe, swetry i spodnie (bosko leżą na tyłku). Ale tak się dziewczyny zachwycacie tym Dreaming, że idę dzisiaj powąchać, ponieważ jestem na etapie szukania jakiegoś świeżego zapachu na lato. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Tommy Hilfiger 07.03.08, 09:41 Dzinsy-moje ulubione.Nato miast przyjaciolka zawszetwierdzila,ze zapach"Tommy"dla kobiet jest seksowny i podoba sie facetom.No nie wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaag1 Re: Tommy Hilfiger 07.03.08, 20:17 Zachwycamy się, bo jest super:) bardzo fajny, i idealny na wiosnę, lato. Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd Re: Tommy Hilfiger 07.03.08, 12:13 Perfumy tylko (i to stare Tommy Girl), ciuchy są kiepskie jakościowo po prostu - rozłażą się po praniach, tracą szybko kolor, mechacą... takie mam wrażenie, jakość ciuchów jak z Zary :[ Odpowiedz Link Zgłoś
kreskoria Re: Tommy Hilfiger 07.03.08, 19:08 Dzinsy uwielbiam, japonki, koszule meskie i swetry, sportowe ciuchy tez, hmmm, ja chyba lubie wszystko Tomiego;)glownie za kolorystyke i "mile" materialy;) natomiast, co pewnie zdziwi, nigdy nie testowalam jego perfum...ale mnie zachecilyscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: Tommy Hilfiger 07.03.08, 19:13 Nie chcę być uszczypliwa, ale może warto zmienić proszek do prania? Ja mam czarny sweter TH i od 3 lat jak nowy wygląda, to samo dotyczy koszul. Jeszcze nigdy nic mi się nie "rozlazło"... Odpowiedz Link Zgłoś