sankanda 20.02.08, 22:45 cgi.ebay.fr/SUPERBE-ESCARPINS-NEUFS-PRADA-AVEC-BOITE-DORIGINE_W0QQitemZ260213036693QQihZ016QQcategoryZ70006QQssPageNameZWD VWQQrdZ1QQcmdZViewItem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 20.02.08, 22:49 jak dla mnie to moze tam byc jeszcze 100razy napisane prada i tak bym ich nie kupila, ze wzgledu na fason np Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 20.02.08, 22:52 szpetne sa jak cholera, ale te plytki pcv to wrecz powalaja. kobieta tlumaczy, ze kupila je do slubu, ale w koncu ich nie zalozyla... lol Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 20.02.08, 22:58 na szczescie na pradzie sie swiat nie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 01:10 wydaje mi się że diabeł ma lepszy gust... Odpowiedz Link Zgłoś
vlaaa Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 03:23 Hmmm... Może Paris Hilton, kiedy wpadnie jej do głowy, że tym razem chce wyglądać jak 'prawdziwa dama z klasą' i nosić gustowne (ekhm) buciki Prady. Taki koszmarek by mi do niej pasował :D Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 06:29 Ani Diabel ani Anna Wintour by ich nie zalozyla. Miranda nosila te piekne Prady z zakrzywionym obcasem. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 09:41 jak dla mnie za drogie Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 09:45 OMG sa straszne Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 10:12 ja napewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
iothe Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 10:24 Wątpię, żeby to były oryginalne buty Prady. Z reguły im większe napisy, tym bezczelniejsza podróbka. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 10:30 tez mi podpadaja ;) moze zostaly wyprodukowane dla hostess na jakas promocje perfum czy innej uroczystosci organizowanej przez czy dla marki, bo przeciez tego nikt by nie kupil. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Okropne !! 21.02.08, 13:20 Przeciez Miuccia to taka sensowna babka,a jej projekty wcale nie schlebiaja najnizszym gustom.Na takie buty to nawet diable by parsknal;) Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.romanowna Re: Okropne !! 21.02.08, 16:13 Wszystko jest możliwe, pomyślałam, gdy ujrzałam te buty: www.neimanmarcus.com/store/catalog/productImagesPopup.jhtml?selected=mg&item=prod53570029&pageProductId=prod53570029&yB=mg_prod53 570029 Te z pierwszego posta to chyba "podróby" (takie logo?!). Odpowiedz Link Zgłoś
podstarzaly Re: Okropne !! 22.02.08, 08:15 Te przynajmniej z jakimś pomysłem. Natomiast tamte, o które pytała Sakanda, gdyby nie logo - banalne; z logiem koszmarki. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Okropne !! 22.02.08, 08:34 podstarzaly, nie jestem do konca pewna czy zrozumiales o co chodzi w moim poscie, totez od razu ci prostuje pod deklem : sankanda nie prosi o ocene butow, ktore ma zamiar nabyc na allegro, ok ? ;) dlatego wszelkie oceny pary butow wklejonych tutaj do posmiania sie sa ...hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Avdotia. romanowna !! 23.02.08, 21:37 Ja te buty z twojego linka dzisiaj widzialam na wlasne oczy, nawet je przymierzylam ! Odjazd niesamowity, szkaradztwo, ale z pomyslem. Obcas przypomina xvIII wieczna porcelane. Kosztuja 530 euro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Avdotia. romanowna !! 24.02.08, 17:23 Ja tez je widzialam i tez przymierzalam jakis czas temu ale u mnie efekt byl odwrotny - dzikie pozadanie ;-))))) Ja bym je chciala nawet tylko po to aby byly dekoracja - male dziela sztuki ;-) Choc pewnie z praktycznosci wolalabym te bo mnie strasznie ujely te patchorkowo wielokolorowe zamsze od pierwszego spojrzenia na wiosenne kolekcje pare miesiecy temu: www.neimanmarcus.com/products/mp/NMX07A5_mp.jpg www.neimanmarcus.com/products/mn/NMX07A8_mn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Avdotia. romanowna !! 25.02.08, 13:10 te sa rzeczywiscie niezle, zwlaszcza pierwsza para przemawia do mnie kolorystycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 14:54 Ale to brzydkie! I te języki i czubki - totalna szpetota. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 16:30 jakoś diabeł kojarzy mi się z elegancją i szykiem, mam taką jego upersonifikowaną wizję ;), więc odpada ale jakaś "dama" dla której logo znaczy być, jak najbardziej + np.diamentowy napis versace na koszulce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 21.02.08, 17:54 hazel_dobkins napisała: > jakoś diabeł kojarzy mi się z elegancją i szykiem, mam taką jego > upersonifikowaną wizję ;), hehe, ja też mam taką wizję:D > > Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 22.02.08, 08:56 no nie wiem, dla mnie diabel to stworzenie niewydepilowane i z poobgryzanymi, brudnmi paznokciami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Kto - oprocz diabla - zalozy takie buty ? 22.02.08, 09:45 nie podoba mi się że az tak widać jaka to marka,,. snobistyczne Odpowiedz Link Zgłoś