agnjon 09.03.08, 10:06 Witam czy do butów obecnie wszędzie prezentowanyc z odkrytymi palcami jak np te: www.butyk.pl/towar.1833.Polbuty_lakierki_pantofelki_peep_toe_szpilki_Bronx_Cynthia_82990.html nosi się rajstopy? pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agiee1988 Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 10:13 moim zdaniem : pewnie i tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
littlequeen Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 10:53 Zwykłych się nie nosi - źle to wygląda,ale są specjalne rajstopy do peep toe :) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 11:04 do takich mozesz smialo nosic kazde rajstopy, uwazaj tylko, zeby nie bylo widac szwow na palcach, jesli rajtopy akurat takie "zaposiadaja" ;) tego rodzaju buty w zasadzie powinno sie nosic do rajstop :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 12:15 skarpety - tak, w dobrym zestawieniu albo legwarmers:) rajstopy - nie bardzo. kiedys w Polsce nosilo sie rajstopy do sandalow i innych bardzo odkrytych butow - nie wyglada to dobrze, jak tam teraz, zminily sie obyczaje? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 12:40 a powinny sie zmienic ? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 12:41 poza tym nie wiem godzie w Polsce bywalas :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 12:55 najwyrazniej tam gdzie panie w biurach nosily rajtopy i sandaly, glownie dzikanaty jesli to jakis specjalny rodzaj miejsca. nie uwazam zeby cos sie mialo specjalnie zmieniac, rajstopy i buty z odkrytymi palcami to bardzo sredni pomysl uwazam, ale wyrocznia nie jestem:) slyszlam tez ze 'etykieta' nie pozwala na gole nogi w pracy, jakos w londynskim city wielka etykieta pozwala i nie przeszkadza to w osiaganiu dobrych wynikow, nie tylko finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 13:06 co innego rajstopy do sandalow, a co innego do low boots z ledwo wycietym czubkiem. nie kazda kobieta przebierze sie za piksi i zacznie nosic legginsy czy pstrokate podkolanowki. ja w kazdym razie dziekuje bardzo, wole nosic wyciete low boots do rajstop czarnych lub szarych i zapewniam cie, ze wyglada to bardzo dobrze. Troche mnie zaskoczylas moda w City, bo akurat znam kilka opob, ktore tam pracuja lub pracowaly na dosc wysokich stanowiaskach i jakos specjalnego luzu i odpalow fashion nie odczuly :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 13:26 to sie teraz rozumiemy:) czarne lub inne grube rajty jak najbardziej, cieliste rajstopy - nie. pracuje w firmie prawniczej, jednej z tak zwanuch magic circle - konserwatywny styl, nie garnitur codziennie, ale zadnych modowych cudow, w lecie (czyli tak mniej wiecej od kwietnia:) gole nogi sa calkiem na miejscu na spotkaniach z klientem tez i to w wykonaniu partnerow lub associates. podobno w polskich warunkach to nie do pomyslenia, nie jest to moje wlasne doswiadczenie wiec moge sie mylic. mialam propozycje zeby czesc stazu odbyc w biurze w Warszawie, idea nosznia rajstop w lecie mnie bardzo przerazila... stad pewnie moja rajstopowa obsesja. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 13:36 to jest straszne, bo po pierwsze niehigieniczne, po drugie niewygodne. lepszym rozwiazaniem jest noszenie butow krytych, typu lepsiejsze szmaciaki i idealnie wydepilowane nogi, najlepiej opalone dla zmylenia przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 12:56 Tak - tylko jak dla mnie tylko z grubymi kontrastujacymi nie cielistymi. Nie znosze i nie nosze cielistych rajt do otwartych butow (ani zadnych innych) ale to taka moja fobia osobista ;-) Grube czarne rajty (albo ciemnofioletowe lub granatowe) wygladalby swietnie z tymi butami. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 09.03.08, 13:41 edavenpo napisała: > nie nosze cielistych rajt do otwartych butow (ani zadnych innych) ale to > taka moja fobia osobista ;-) > Moja również..cieliste rajtki wybitnie mnie odrzucają..:(..brrr > Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 31.03.08, 14:42 Właśnie też mam ten dylemat. Mam brązowe peep toe, a że jeszcze nie jest aż tak ciepło na gołe nogi, to chyba trzeba rajtki założyć. Oczywiście nie cieliste. Chyba założę czarne 60 lub turkusowe 40. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 31.03.08, 15:49 Patrzac w dol stwierdzam, ze mam na nogach czarne peep-toe i fioletowe rajstopy, czyli jestem na tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 31.03.08, 15:52 ja jestem na nie podobaja mi sie peep toe ale tylko w polaczeniu z gola stopa. rajstopy bez wzgledu na kolor raza mnie strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
momoneymoproblems Re: Buty z odkrytymi palcami a rajstopy 04.04.08, 15:02 widziałam na billboardach prima mody - modelki maja rajstopy i peep toe. Dla mnie cieliste czy inne - nie ma znaczenia, wżne, żeby szwu nie było widać. Odpowiedz Link Zgłoś