edak 25.03.08, 13:05 katalog.primamoda.com.pl/catalog/product_info.php?products_id=897 szukam podobnych, ale chętniej bez tej dziurki i guzika. A najchętniej na drewnopodobnym :-o obcasie. Widziałyście gdzieś w Warszawie coś podobnego? dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edak Re: takie buty 25.03.08, 13:19 www.ninewest.com/n/browse/product.s?productId=2926965&source=category&index=17&prodIndex=17&listSize=81&c ategoryId=2981827&codeName=BTDESTINY a może takie - tylko czarne i nie lakierowane (???) Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: takie buty 25.03.08, 14:33 jeśl chodzi o te drugie. Dokładnie takie, tylko, że czarne i nielakierowane, są w sklepie Gortz17. Są też do wyboru różne wysokości obcasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: takie buty 25.03.08, 18:53 Ja nie widziałam, ale pokazane są boskie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
edak Re: takie buty 27.03.08, 09:45 te pierwsze zalinkowane zamówiłam sobie w sklepie. Ciekawe jak będa wyglądały na żywo. Chodzą za mną :-o jeszcze te www.aldoshoes.com/eng/storeSection/redirect.cfm?sectionID=b2c/style/productDetails.cfm&itemID=67389073&&var=d&ckey=US &colorid=27 coś pisałyście, że Aldo potrafiabyć bardzo niewygodne. Ciekawe jakie te będą. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: takie buty 27.03.08, 13:39 a nie mozesz poszukac czegos lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
edak Re: takie buty 27.03.08, 14:50 A jakie proponujesz, a raczej gdzie? bo ja szukam czegoś na takim właśnie obcasie jak Aldo - mogą być czarne albo jasno brązowe Odpowiedz Link Zgłoś
edak Re: takie buty 02.04.08, 21:35 pomęcze Was dalej :-( przeszłam juz tyle sklepów z butami, że zaczynam mieć dość :-( jak nie szpilka, to lakierki :-( chciałam zamówić te pierwsze zalinkowane butki do Arkadii w Warszawie, to kazali mi zapłacić zaliczke 100 pln :-( a ja przeciez nie wiem, jak wyglądaja na żywo :-( może jednak spotkałyście gdzieś podobne, idealne byłyby na drewnopodobnym obcasie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edak Re: takie buty 02.04.08, 21:36 Te z Prima Moda są na Targówko, ale ja mam tam szmat drogi :-( może któraś z Was tam była lub będzie i mogłaby zerknąć czy sa podobne do tych ze zdjęcia. A może Dziewczyny z innych miast widziałyście te buty w sklepach Prima Moda? z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś