kaamilka 25.03.08, 13:32 w jakiej z sieciówek znajdę takie spodnie? Najlepiej żeby były wysokie do tali, a jeżeli biodrówki to fajnie jakby miały kieszenie. W rozmiarze 40/42. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayya Re: klasyczne czarne kantówki 25.03.08, 13:39 Biodrówki z kieszeniami chyba pogrubiają, wysokie w stanie wyszczuplają :) Kupiłam kiedyś 4 pary takich spodni w sklepach First - brązowe, czarne z delikatnymi pionowymi paskami, zwykłe czarne i czarne w biały wzorek. W tych ostatnich poszedł mi zamek, ale reszta, już nie najmłodsza przecież, świetnie wygląda. Kiedyś we Wrocławiu były ze 3 sklepy First, widziałam jakiś też chyba w Wawie, a teraz to już nie wiem. Jeśli chodzi o kupowanie takich spodni to odradzam Orsay - w większości przypadkach takie spodnie są tam z okropnych materiałów. Poza tym można poszukać w każdej sieciówce, to raczej popularny i ponadczasowy towar (choć pewnie głównie jesienią). Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: klasyczne czarne kantówki 25.03.08, 17:52 polski jezyk trudny jezyk kantowki! nowe slowo w moim uszach Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: klasyczne czarne kantówki 25.03.08, 18:20 z sieciówek to standardowo w Zarze albo h&m, bo tam jest wszystko. Jeśli szukasz czegoś dobrej jakości, "na lata", idź do SIMPLE! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: klasyczne czarne kantówki 25.03.08, 18:50 kantówki - to jakis przyrzad stolarsko-murarski? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: klasyczne czarne kantówki 25.03.08, 21:35 nie, to więzienna grypsera kantówki = przekręty :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia kantówka wygląda tak; 26.03.08, 11:30 www.drewpack.pl/foto_male/FM1_178.jpg Odpowiedz Link Zgłoś