aniabos 28.04.08, 16:37 Bardzo mi sie podobaja, ale nie wiem, jak bedzie sie w nich chodzic. strasznie wysoki ten obcas. www.zappos.com/n/multi_view.cgi?product_id=7443603&color_id=325&view=multi&ref=multi-button Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduzaa1 Re: Sandaly - co sadzicie? 28.04.08, 16:44 Nie przepadam za koturnami ale te są bardzo fajne. Właśnie z racji tego, że to koturn a nie obcas powinny być wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: Sandaly - co sadzicie? 28.04.08, 16:44 sa ok, jeszcze zalezy jak zestawisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Sandaly - co sadzicie? 28.04.08, 16:49 jak sie zalapie o co chodzi w chodzeniu na wysokich platformach/koturnach to chodzi sie dobrze ja na poczatku mialam problem w drewniakach ale odkad chwycilam moge chodzic i chodzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: Sandaly - co sadzicie? 28.04.08, 16:55 No wlasnie ja nie mam problemu z obcasami, a takie wysokie koturny troche mnie przerazaja, bo sa sztywne, wiec trzeba bedzie uczyc sie od poczatku. Ale chyba zaryzykuje :-). Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Sandaly - co sadzicie? 28.04.08, 17:10 bardzo ladne! ja juz tez nauczylam sie chodzic w koturnach i potwierdzam ze sa wygodne:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Sandaly - co sadzicie? 28.04.08, 18:02 Ja mam 3 pary koturnow, w tym w jednych nie moge chodzic, wiec nie ma reguly, nie kupuj w ciemno przez neta, pojdz do sklepu, przymierz, poprzechadzaj sie troche to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: Sandaly - co sadzicie? 29.04.08, 11:40 lilianna82 napisała: > nie kupuj w ciemno przez neta, pojdz do sklepu, przymierz, poprzechadzaj sie > troche to zobaczysz. Akurat nie mam mozliwosci pojechania do sklepu, a z tej firmy (Zappos) kupuje sie bardzo latwo przez net i przesylka zwrotna jest za darmo. Wiec poprzechadzam sie w domu i wtedy zdecyduje. Piszac, ze zaryzykuje, mialam na mysli, ze sie w nich wywale :-), ale samym kupnem nie ryzykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Sandaly - co sadzicie? 28.04.08, 19:24 A mierzyłaś je w ogóle? "Na oko" są bardzo ładne, ale ja mam złe doświadczenia z sandałami na naprawdę wysokim obcasie Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Sandaly - co sadzicie? 28.04.08, 20:00 Fajniutkie, uwielbiam pomykać na takich koturnach. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Sandaly - co sadzicie? 29.04.08, 07:32 Fajne są te sandały, tylko ilość tych pasków z przodu moim zdaniem sprawia, że wydają się one strasznie ociężałe, co dla koturnu chyba nie jest specjalnie pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: Sandaly - co sadzicie? 29.04.08, 08:40 są genialne. Ja za koturnami przepadam. Ale myślę, że chodzenie w nich będzie strasznie ciężkie;) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Sandaly - co sadzicie? 29.04.08, 12:01 Ladne ;-) Wolalabym inny material koturna - nie lubie tego prazkowanego efektu sklejki ale to moje prywatne zboczenie ;-) Koturny sa jak dla mnie najwygodniejsdza forma obcasa - ja w swoich jestem w stanie smigac znacznie dluzej niz w jakichkolwiek szpilkach czy slupkach o tej samej wysokosci. Czysto praktycznie na to patrzac zauwaz ze wysokosc obcasa jest moscno zredukowana przez grua podeszwe pod palcami wiec one nie sa tak wysokie jakby sie wydawaly. Odpowiedz Link Zgłoś
styledigger Re: Sandaly - co sadzicie? 29.04.08, 13:00 Są rewelacyjne. Ja bym się nawet nie zastanawiała:) A że koturny z natury są dość wygodne, no i jeszcze co CK to CK, to wydaję mi się, że z chodzeniem nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_with_diamonds Re: Sandaly - co sadzicie? 29.04.08, 14:00 ja mam jakąś awersję do koturn jak bum cyk cyk... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: Sandaly - co sadzicie? 01.05.08, 05:34 Wygladaja na bardzo wygodne jesli chodzi o koturn . Co do paseczkow to musisz sama sie poprzechadzac i stwiredzic bo z paseczkami bywa roznie Odpowiedz Link Zgłoś