jamjula 03.05.08, 14:59 Czy gdzies we Wrocławiu dostanę ubrania firmy VILA ? Czy dobrze kojarze, że kiedys byly pod Arkadami w sklepie z ciuchami w miejscu terazniejszego Miss Trendy czy jakos tak??? Bardzo prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krv16 Re: VILA - dosępna we Wrocławiu ??? 03.05.08, 20:38 też kojarzę coś takiego. i jeszcze na świdnickeij (też nie wiem, czy aktualne) po lewej stronie zaraz za przejsciem podziemnym jak idziesz w stronę starego PDT, to była na pewno vila tak po schodkach. kupilam tam buty i mi flek odpadl po pierwszym zalozeniu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bajgla Re: VILA - dosępna we Wrocławiu ??? 03.05.08, 21:28 ostatnio jak tam byłam, to zamiast Vili był tam sh (ale nawet fajny) Odpowiedz Link Zgłoś
emaj1 Re: VILA - dosępna we Wrocławiu ??? 11.05.08, 23:49 jest taki sklep w leśnicy na średzkiej nazywa się More Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: VILA - dosępna we Wrocławiu ??? 12.05.08, 07:35 Na Ładnej jest sklep z odzieżą duńską, na pewno mają B.Young, chyba Vilę też. Odpowiedz Link Zgłoś