luna-luna 04.05.08, 19:16 Mam fajną indyjską tunikę za kolanko, jest bardzo cieniutka i czasem przydałoby się założyć na nia jakąś lekką kurteczkę - kompletnie nie mam pomysłu jaką. Może jakaś krótka jeansowa? może coś bardziej eleganckiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Jaka kurtka na indyjską tunikę? 04.05.08, 20:13 Poczekałabym z nią do lata. Jeśli jest cieniutka, to widocznie z przeznaczeniem na inną pogodę, niż obecna. Odpowiedz Link Zgłoś
styledigger Re: Jaka kurtka na indyjską tunikę? 04.05.08, 22:21 A może czarna krótką skórzaną ramoneske? Tak na zasadzie kontrastu... Bardzo mi sie podobają takie połączenia, jedyny ich minus to fakt, że obecnie mnóstwo osób tak chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednajestembylambede Re: Jaka kurtka na indyjską tunikę? 04.05.08, 23:58 tez uwazam ze jakas skorzana kurtka by byla ok, ja uwielbiam takie polaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: Jaka kurtka na indyjską tunikę? 05.05.08, 00:16 skórzana pilotka! Pasuje do wszystkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Jaka kurtka na indyjską tunikę? 06.05.08, 00:37 skorzaną a la motocyklowa, tylko z delikatnej skory Odpowiedz Link Zgłoś